Merhaba ben boşandım :)

Thread 'Yediğim halt...' Yediğim halt...

Merhaba herkese. Aradan 1 yıl geçti ve ben boşandım.
Boşanma aşamasında olan hanımlar, herkesin beni uyardığı gibi 2. bir şans vereyim belki düzelir demeyin. Olmuyor, tecrübe ettim.
Allah herkese herşeyin hayırlısını versin, herkes çocuğuyla mutlu ve sağlıklı olsun.

Teşekkür ederim 🌷
Amin inşallah rabbim yolunuzu açık etsin

Thread 'Yediğim halt...' Yediğim halt...

Merhaba herkese. Aradan 1 yıl geçti ve ben boşandım.
Boşanma aşamasında olan hanımlar, herkesin beni uyardığı gibi 2. bir şans vereyim belki düzelir demeyin. Olmuyor, tecrübe ettim.
Allah herkese herşeyin hayırlısını versin, herkes çocuğuyla mutlu ve sağlıklı olsun.

Teşekkür ederim 🌷
Geçmiş olsun diyelim o zaman. 😉

Hayırlısı olsun. En azından aklınızda soru işareti kalmamış şunu yapsak olur muydu bizden demeyeceksiniz. Her boşanan için psikolojik desteğe geciktirmeden başlamasını öneriyorum.

Çok daha iyiyim
O es bozuntusu hayatımdan çıkınca çiçek gibi açtı ruhum 🙏🏻
Ruhum çiçek açtı ne güzel bir cümle. Hep mutlu olun inşallah. Bana diyor ki hadi kurtuldun. Sanki kurtulmak isteyen bendim. Evet senin gibi dengesizden kurtuldum çok şükür. Şimdi sevgili ailenle sevgili evinde mutlu mesut yaşa.

Hayırlısı olsun. En azından aklınızda soru işareti kalmamış şunu yapsak olur muydu bizden demeyeceksiniz. Her boşanan için psikolojik desteğe geciktirmeden başlamasını öneriyorum.
Evet doğru teşekkürler. Yuvayı inatla toplamak istemeyen oydu. Şimdi güzel günler onu bekliyor :))

Ruhum çiçek açtı ne güzel bir cümle. Hep mutlu olun inşallah. Bana diyor ki hadi kurtuldun. Sanki kurtulmak isteyen bendim. Evet senin gibi dengesizden kurtuldum çok şükür. Şimdi sevgili ailenle sevgili evinde mutlu mesut yaşa.
Boşverin önünüze bakın
Keskelerle yaşanmıyor
Yaptıkları yanlarına kar kalmış gibi görünse de ilahi adalet elbet birgün soracak onlara bunların hesabını

Günaydın herkese:)
Kızım iyi ki var... Bu sabah balkona çıktım gelmiş diyor ki anne ceket giydin mi. Dün akşam da ben demeden orta sehpayi topladı, sildi sonra da kuruttu.
Can yoldaşı gerçekten. Allah'a şükür. Allah herkesin evladını bağışlasın.

Günaydın herkese:)
Kızım iyi ki var... Bu sabah balkona çıktım gelmiş diyor ki anne ceket giydin mi. Dün akşam da ben demeden orta sehpayi topladı, sildi sonra da kuruttu.
Can yoldaşı gerçekten. Allah'a şükür. Allah herkesin evladını bağışlasın.

Amin
MaşaAllah ne güzel
Kaç yaşında ?

Herşey güzel olsun bundan sonrasında. Sizi hatırladım film gibi bir evden çıkış hikayeniz vardı.
Sonun yine böyle olacağını tahmin etmiştim, gerçek anlamda pişman bir erkek yoktu çünkü.

Back
X