Merhaba ben erkek arkadaşımla 3 kere korunmasız bir ilişkiye girdim

• Konu Sahibi Konu Sahibi gsha
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gsha

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2025
9
-2
1
24
Erkek arkadaşımla korunmasız ilişkiye girdim 3 kez biri ocak da ve hap kulandım reglim gecikmedi oldum ama geçtiğimiz ay 2 kere korunmasız ilikşye girdik ve adetim bittiği gün ve ben stres yaptjm hap aldık içtim bundan 3 5 gün sonrs tekrar ilişkiye girdik ve ben bu sefer hap kulanmıcsğım dedim 3 4 gün sonra stres olup bir daha hap kulandım ve şuan reglim tam 8 gün gecikti çok kötü oldum

Hormonların içinden geçmişsin yavrum

Hap alıp kendine zarar vereceğine bı prezervatif alsan da basın agrimasa daha iyi olmaz mı, korunmayacak kadar güveniyorsan kendine niye şimdi kötü oluyorsun. Üç kere ilaç almak ne demek ya, o ilaç senede bir kere kullanılabilirken üç kere ne demek, rahmin düşecek biraz daha zorla sen, ilerde de konu açarsın niye çocuğum olmuyor diye.

Ben anlamadım 3 kere mi bir kere mi irade bayan?

Ne bu cesaret, hamile kalmaya mı çalışıyorsunuz? Bilinçli evli insanlar bile korunurken sizin 3 kere korunmasız ilişki yaşamanız büyük cesaret. Sonra böyle haplar içip adet döngüsünü mahvediyorsunuz. Prezervatif ,kondom vs kullanmak bu kadar zor olmamalı.

Evet çok haklısınız bendd pişmanım lütfen bi cevap alabilirmiyim

Tebrik ederim.
Ertesi gün hapı bir korunma YÖNTEMİ DEĞİLDİR.
Korunmayıp, çok kötüyüm çok korkuyorum acaba hamile kalır mıyım diye ağlamayın. Kalırsınız kardeşim. 2 saniyelik zevk için aha böyle ağlarsınız günlerce.

Duzenlı bı ılıskı yasıyorsan dogum komtrol hapı kullanman daha mantıklı yada condom tabıkı kendınıze bu kotulugu neden yapıyorsunuz stres yasıyosunuz ssonra test al yap hemen bence gebe cıkarsan napcaksın acaba

ayda iki tane ertesi gün hapı… afiyet olsun ablammmm. bir de 3-4 gün sonra almış kwkdksdkdkwhah ertesi gün hapı konularından en efsane olanını seçtim işte budur ekekksks

Bende bilmiyorum ama dua edin de hamile olmayayım birazdan alıp geleceğim ve yapıcam sonucu da sizlere söylerim

Bende bilmiyorum ama dua edin de hamile olmayayım birazdan alıp geleceğim ve yapıcam sonucu da sizlere söylerim
Valla ne diyim ınsallah degılsındır beklıyelım hep beraber erken gebelık testı al bısey varsa net olur en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…