- 29 Ağustos 2014
- 5.593
- 17.931
- 448
- 33
Test yaptım ilk baktığımda tek cizgiydi 1.30 saat sonra böyle oldu anlayamadımValla ne diyim ınsallah degılsındır beklıyelım hep beraber erken gebelık testı al bısey varsa net olur en azından
idrarı çok damlatmışsın bozulmuş başka varsa tekrar yapTest yaptım ilk baktığımda tek cizgiydi 1.30 saat sonra böyle oldu anlayamadım
Test yaptım ilk baktığımda tek cizgiydi 1.30 saat sonra böyle oldu anlayamadım
Geri çekilme de korunma yöntemi değilkiYa birde 1 değil 2 değil neden kendinize değer vermiyorsunuz tüm cereme sizde. Bari geri çekilseydi.
Tabi değil ama bari bir çabası olurdu adama bak kafasına göre takılıyorGeri çekilme de korunma yöntemi değilki
Favori yorumNe korunmayı ne test yorumlamayı biliyorsunuz. Hatta kâğıda yazılanı bile anlamıyorsunuz ama ilişkiye giriyorsunuz
Sorun konu sahibinde. Erkek her ne kadar prezervatif kullanmak istemiyorum zevk alamıyorum dese bile ( konu sahibinin erkek arkadaşı böyle bir bahane mi sundu onu bilmiyoruz tabi) kadın kendi iradesini ,aklını kullanıp korunmalı ya da kendisine saygısı olmayan bencil sevgilisini terk etmeli. 5 dk zevk alınacak diye günlerce strese girip düşünmeye , o kadar hap yutmaya değmez.Tabi değil ama bari bir çabası olurdu adama bak kafasına göre takılıyor
İlk 15 dk tek çizgiydiBozulmuş. 1.5 saat sonra bakmana gerek yok. İlk 15 dk önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?