Merhaba.....Ben hiç...

demiş gitmiş zaten.. bizi sevmedi galiba.. burdan da mı mutsuz oldu dersiniz CADIARZU

sırf konu açmak için açmış sonrada hiç cevap yazmamış baştan okudum yorumları eğer bir şey yapıyorsan arkasında dur demi ya nerdesin arkadaşım
gozkirp.gif

Bence sen mutluluk ne demek bilmiyorsun....Mutlu olunca vücudunda renk falan değişmiyo biliyosun değil mi...
mutlu olmak için mutluluk anlayışını değiştir bence..

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Allah iyiliğini versin! Renk niye değiştirsin kız? Bukelemonmu bu? ( İnşaallah doğru yazmışımdır renk değiştiren kertenkele gibi bişi? )

Ya kızlar çok acımasızsınız ya! O an belki sadece onu yazmak gelmiştir içinden ? Anlatamayacağı bişimiki acaba ? CADIARZU
Ama anlatamayacağın bişise yazma canım sende! :mymeka:
Kızmamak elde değilki!
Biri kuyuya bir taş atmış sonra gitmiş bişini koparmış! Neden? Çünki görmemişin kızı olmuş! :1shok: manyadım delikafadulden

şükret arkadaşım şükret! Şükretmesini bilmeyen mutlu huzurlu olamaz zaten!

Gel garide konuna sahip çık bak geyik muhabbetine dönüyor! Yazık!
Bu arada görmemiş kim? :sm_confused: :roflol: sositososito

yargısız infaz yapmayın kızlar belki kötü bir haldedir
giremiyordur nete bekleyelim gelir belkim?

belki anlatmaya dermanı yoktur,sıkışıp kalmıştır bilemeyiz ki. (benim gibi) kendinizi iyi hissettiğinizde yazarsınız..yoksa benim gibi şişersiniz.

ben 15 yıllık evliyim eşimden her türlü darbeyi yedim ve iki çocuğum için katlanmak zorundayım hadi benim yerime koyun kendinizi kocam dediğiniz bir düşman nasıl yaşarım nasıl mutlu olurum ben benim için dua edin lütfen

haklısın da farzetki aşık olduğun insan seni aldattı ne yaparsın mutluluk oyunu oynayabilirmisin

evet canım sıkkın arkadaşlarda moral yerine beni morartıyorlar saolun arkadaşlar alkışlar sizin içinalkisalkisalkis

Back
X