Merhaba.....Ben hiç...

canım ya sen mesajı yazıp ortadan kaybolduğun için arkadaşlar öyle yazılar yazıyorlar.birde sen neden mutsuz olduğun konusunda hiç açıklama yapmayınca buraya bir mesaj atıp kaçtın zannedildi.yoksa burada gerçek olan hiç bir konu için kk arkadaşlarım kimseyi sorgulamaz.ona yardımcı olmaya çalışırız

mutlu olmak için neyi beklyirosun acaba...:umursamaz:
çok zengin olmayı mı,beyaz atlı prensinin gelip seni bulmasını mı
biranda değişip dünyanın en güzel insanı mı olman gerek..
anlamadım:bbo:
eğer cevapların bunlardan birinde gizliyse..kusura bakma ama daha çok beklersinşakkıdışakkıdı

arkadaşlarımıza laf sölemekten önce açtığın konu ile ilgilen bence. ben mutsuzum hiçim diyip yok olmşsun nasıl cevaplar bekliyodun pardon. gayet güzel cevaplar var derdinide herkes sormuş. ben inanıyorum samimi şekilde anlatılan her soruna çoğu arkdaşım kendi görüşleriyle tecrübeleriyle yardımcı olmaya ve yanında olmaya çalışırlar.

derdine gelince senin durumunda ülkemizde çok kadın var ama senin durumuna gelip ayağa kalkan hayatla barışık güçlü kadınlşarımızda var. sorunların var onları tespit et önce dövünmeyi bırak faydası olmucak ağlamayıda kes ifadem sert olabilir kötü niyetle yazmıyorum kesinlikle arkadaşım.

nete giriyosun anladığım kadarıyla büyük bi avantaj önce o kocadan kurtulman gerek galiba dayakmı var şikayet et çok güzel kadın sığınma evlerimiz var meslek edindirme kursları ücretsiz bunlar araştır.

KONUYU TAKİP EDİYORUM ŞİMDİ İŞİM VAR BU KADAR KESMEK ZORUNDAYIM DİKKAT ET KENDİNE SEN ÖENMLİSİN DEĞERLİSİN UNUTMA

Canım konu açıp kaybolursan burda bu tarz yorumlara maruz
kalman çok normal..Şu şu nedenden dolayı deyip açıklasaydın böyle yorumlar
yapılmazdı arkadaşım.

Sırf konu olsun diye buraya topic açan o kadar insan var ki,
Sende bizi anlasan iyi olur ayrıca..

Madem eşin seni aldattı neden ayrılmadın?
2 çocuğun için mi katlanmak zorunda kaldın.
mutluymuşsun gibi davranamazsın davranıyorsanda çok sürdüremezsin
Çocukların için katlanmış olsan bile öyle bir ortamda o çocuklar ne kadar sağlıklı
yetişebilir ki:1no2:
Kaldın ekonomik özgürlüğün olmasa,ailen sahip çıkmıyorsa o ayrı..
Gene de yapılacak çok şey var bence..

Bence kizin cok ustune gitmis bazi arkadaslar.

Kiz derdini anlatmadan, guzel derman olmus bazi arkadaslar.

Kizda dogal olarak kacti tabiki...

varolus sebebini bilseydin eger mutlu olmayıda bilirdin canımm hayatta ayagın bazen tasa takılır ama herseyi mutsuzluga yada mutluluga cevirmek senin elinde Rabbim atlatamayacagın dert vermesin dilerim

haklısın insanda şans olacak güzel rabbim güzele güzellik verdim yetmezmi çirkine sıtara verdim örtmezmi demiş anlamışsındır umarım beni

bekara karı boşaması kolay gibi bişey oldu seninkide umarım allah sana güzel yazılar yazar canım benim düştüğüm duruma düşmazsin

eşimle sorunlarım var çok ciddi çocuklarım var çaresizim hiç dermanım yok inan yazmaya bile inan buna inan

Back
X