Merhaba.....Ben hiç...

anladigim kadari ile maddi gücünüz olmadigi icin ayrilamiyorsunuz
peki sizin anneniz babaniz kardesiniz yada yakin bir arkadasiniz size destek olabilecek kimseniz yokmu?
böyle mutsuz yasamak zorunda degilsiniz biliyorsunuz degilmi

aldıgın nefesden dolayı olmadın mı mutlu hıc?..
aklına nefes almakda zorlanan ınsanlar geldıg zaman..
akşamları evınde ıcıcek bı kase corban oldug ıcın mutlu olmadın mı hıc?..
elın ayagın duzgun saglıklı bırı oldugun ıcın mutlu olmadın mı hıc?..
bı kucuk cocuga bı seker verdıgın zaman cocugun yuzundekı gulumseme ıle mutlu olmadın mı hıc?..
unutma kucuk seylerden mutlu olmayan buyuk seylerıde daha cok beklerler..

ay cok güsel yazmıssın sekerimalkisalkisalkis

cok bencilce bi yaklasımm ... hiç mutlu olmadım da ne demek ... mutluluk sebebi arıyosan once sükret bşiylere...

birşeylere şükretmek mutlu olmayı gerektirmez ki..

anlayamadım gitti...

senden daha beterleri düşün, şükret kaşın gözün var..vs vs

kadının derdi evlilikte beklediği mutluluğu bulamaması..

erkek-kadın ilişkisindeki mutluluk..

türk dili ve edebiyat bölümünü bitirdiyseniz, kpss ye hazırlanın.. yada olmadı dershanelere başvurun.. cüzi bir miktarda verseler kabul edin. sırf biryerden başlamış olmak için..önce bu adımları atın..

sonra da eşinizle yaşayıp yaşayamayacağınıza karar verirsiniz..

birazcık azim lazım size..karamsar olmayın..

bşiylere nasıl bakabildğindir mesele... elimzde olamayn mtluluklarla.. mutsuzlua sürüklenmekden baska bişiy yapamayızz... bierden baslamalıyız mtlu olmaya ..

Arkadaşım çıkmaz bi sokağa girmiş ve çıkamıyosun sanırım ama keşke hatayı baştan görüp iki çoçuk yapmasaydın,hem bu kadar kara kara düşünmezdin,akıl vermek gibi olmasın tabi ama bi çaresini bulmalısın,biz sana burdan ne kadar yardımcı olabiliriz ki..ama çok üzücü tabi ki senin için,allah yardımcın olsun..:olmaz:

insann hic mutlu olmadigini dusunmesi cok kotu cevrende kendine en yakin gordugunle bunu paylasmani tavsiye ediyiorum sosyal yasamda onemli tabi umarim ilerisi icin mutlu olursun

kızlar yenı uye olmus arkadas galıba konusunu bulmakta sıkıntı cekıyor olabılır.
ben yenı uye sayılmam ama hala konu bulamıyorum, karısık gelıyor burası bilmiyorumkismile

Yani sorunları olarak anlatsan diyorum tek kalemde. Böyle parça parça olmuyo nereye bakıcamızı şaşırıyoz vala. Anladığım kdarıyla eşinle sorunların var ama ne boyutta nasıl sorunlar ayrılma boyutunda mı yada nasıl ?? çocuğun kaç yaşında çalışmana engel mi anlat yani böyle nsıl yardımcı olalım fikir verelim ki?? Her nefes alışına yda yavrunun her nefes alışına mutlıu olmalısın işte bi mutluluk sebebi. Bu saba da uyanmş olman bi sebep.

Back
X