Merhaba Benim gibi 80+ kiloda hamile kalan annelerimiz varmı?

Sağlıklı bir gebelik için zayıf olmak şart mı?

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .
Bende 79 ile hamile kaldım 5 ayımda 84 oldum. Birde ben baya iştahtan kesilmiştim. Ama yediklerime dikkat edebiliyordum. Şimdi iştahım arttı çok korkuyorum. diyete başlıcağım bende yani ilk başlardaki gibi devam etmeye çalışacağım. 6 aydayım korkumdan tartıya çıkamıyorum hamile diyeti dediğimiz şey aslında bebeğe faydası olmayan şeyleri yememek olmalı. Mesela ekmeği kesip onun yerine ceviz yiyin. Acayip tok tutuyor. Abur cubur kola vs içmemek. Kahvaltıda 2 yumurta yemek. Haftada 1 en az balık yemek. Aslında haftada iki zeka gelişimi için çok önemli..omega 3 ler bir işe yaramıyor çünkü. Haftada 2 gün balık günü yapıyorum. 1 gün mutlaka et yiyorum. 1 gün tavuk yiyorum. Tatlı ile pek aram yok zaten şükürler olsun.hamilelikte tiksindiğim şeylerden biri tatlı oldu.Gibi şeyler. Yürüyüş yapmam lazım bel ağrısından yürüyemem ki ben. Hem ayaklarımda şişiyor çok off kilo almaktan korkuyorum.

Bende 82 kiloda hamile kaldim canm 2 bucuk ayligim ve 83 kiloyum dedigin gbi ama boyunda onemli tabi bi durumda boyun kac

Merhaba bende 74 ile hamile kaldım su an 35 haftanın içindeyiz 96 kiloyum 22 kilo aldm bakalm 100 u görmeden bitirebilirsem çok iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…