- Konu Sahibi peynirlikek
istemedim ama lise mezunu birini sevdim der gibi olmuş........sevgi ne lise mezunu olmayı dinler ne akademisyen olmanı dinler ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen lisans eşin yüksek lisansmış sorun yok. Ama erkek kadından düşükse yüksek lisans lisans olarak değil. Konu sahibi öğretmenmiş mesela, sevgilisi lise mezunu. Sizinkinde sorun yok ki zaten.
Merhaba arkadaşlar
Bundan yaklaşık 1 yıl önce bi öğrencimin abisiyle tanıştık, konuştuk sonra olaylar gelişti
Şöyle ki;Görev yaptığım yer doğu da bir ilin küçük bir ilçesi. Tahmin edersiniz ki sosyal hayat imkanlar sıfır, atanmadan yaklaşık 6 ay önce de babamı kaybetmiştim yani hem yeni bir hayat hem kaybım beni boşluğa itti ve ben bu çocukla konuşmaya başladım
Hayatıma girmek isteyen kişilerde çok seçici oldum.Bugüne kadar hep olursa, aşık olduğum biri olsun hayatımda dedim yani fazla romantiğim:) çevremdeki insanların ilişkilerini de beğenmiyordum
Ama bu beni büyük bir yalnızlığına itmiş farkında olmadan beni savunmasız biri yapmış
Can sıkıntısı yoğun ilgi hediyeler jestler derken sevgili olduk yani normalde bunlara kanan biri değilim,çok kişiyi reddettim böyle,kafanızda bir profil oluşur ya bu olursa olacak dersiniz
Sorun şu ki o lise mezunu defalarca bıraktım onu kendime güvenemedim
yalvardı geri döndüm
ben pişman oldum geri döndüm
Aranızda akademik anlamda böyle bir uyumsuzluk yaşayan ama mutlu olan insanlar var mı:) böyle şeylere takmalı mı insan?
bir kere sorun ettiysen devamı gelir zaten
sen iç sesini dinle.
ama bencede sorun.
peki ne iş yapıyor?
istemedim ama lise mezunu birini sevdim der gibi olmuş........sevgi ne lise mezunu olmayı dinler ne akademisyen olmanı dinler ....
Babamla annem de iyi örnek olabilir ama daha içinde ilfugum bir olayi anlatayim buna.
Kuzenim, doktor uniyi 1. Olarak bitirdi.
Yengem hep derdi doktorla evlenir benim kizimda falan diye.
Nisanlisi lise mezunu :)
Ve maasi nisanlisindan 3 kat fazla neredeyse ama sorun yapmiyor.
Basta çok karesi ciktik acikcasi ama o etmedi.
Simdi de diyor korkuyorum dediğimiz gibi olacak diye ama olmadi diye
Eylülde ddüğünleri var
Sen takmıyosan, ailen için sorun değilse herşey tıkırında gider.. Bu konular kişiden kişiye değişiyo. Ben takardım mesela.. Ailem de onaylamazdı. Bir de işin şu boyutu var, ya o takarsa? İlerde bunu kompleks yapabiliyor erkekler..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar
Bundan yaklaşık 1 yıl önce bi öğrencimin abisiyle tanıştık, konuştuk sonra olaylar gelişti
Şöyle ki;Görev yaptığım yer doğu da bir ilin küçük bir ilçesi. Tahmin edersiniz ki sosyal hayat imkanlar sıfır, atanmadan yaklaşık 6 ay önce de babamı kaybetmiştim yani hem yeni bir hayat hem kaybım beni boşluğa itti ve ben bu çocukla konuşmaya başladım
Hayatıma girmek isteyen kişilerde çok seçici oldum.Bugüne kadar hep olursa, aşık olduğum biri olsun hayatımda dedim yani fazla romantiğim:) çevremdeki insanların ilişkilerini de beğenmiyordum
Ama bu beni büyük bir yalnızlığına itmiş farkında olmadan beni savunmasız biri yapmış
Can sıkıntısı yoğun ilgi hediyeler jestler derken sevgili olduk yani normalde bunlara kanan biri değilim,çok kişiyi reddettim böyle,kafanızda bir profil oluşur ya bu olursa olacak dersiniz
Sorun şu ki o lise mezunu defalarca bıraktım onu kendime güvenemedim
yalvardı geri döndüm
ben pişman oldum geri döndüm
Aranızda akademik anlamda böyle bir uyumsuzluk yaşayan ama mutlu olan insanlar var mı:) böyle şeylere takmalı mı insan?
annem de istemiyor malesef
ben seni ne zorlukla okutttum dengin biriyle evlen diyor