merhaba biraz bakar mısınız:)

Anlatımınızdan sanki dünyanın en büyük şirketini yönetiyor muşsunuz izlenimine kapıldım. Ama doğunun küçük bir ilçesinde memursunuz sanırım. Yani o kadar kasacak bir durumunuz yok. Gece yarılarına kadar toplantılar yurt dışı seyahatleri falan.Bu kadar dert ettiğinize göre ilerde kesin sorun çıkarırsınız annenizde istemiyor madem kendiniz gibi bir memurla evlenin.

İzlenime kapılmaktan çok okuyup anlasanız keşke:)
Ben burda meslek yarıştırması yapmıyorum
Doktor şirket yöneticisi vs demiyorum

Sadece eğitim seviyesi önemli mi diye görüş almak istedim bu kadar:)

Evet memurum ama en güzel mesleği yapıyorum öğretmenim...
şirket yöneticisinden daha önemli bir meslek ;)

İzlenime kapılmaktan çok okuyup anlasanız keşke:)
Ben burda meslek yarıştırması yapmıyorum
Doktor şirket yöneticisi vs demiyorum

Sadece eğitim seviyesi önemli mi diye görüş almak istedim bu kadar:)

Evet memurum ama en güzel mesleği yapıyorum öğretmenim...
şirket yöneticisinden daha önemli bir meslek ;)

Şirket yöneticilerinin önemli bir meslek icra ettiğini söylemedim zaten. Çok yoğun olup ta ona vakit ayıramazsanız yada ilerde yükselip de onun ezileceği bir pozisyonunuz olmaz demek istedim.

Burda sorun vakit ayırmak degil ki, akademik seviye farkliligi. Yuksek lisans ya da doktora yapabilir belki. Neden olmasin? Hicbir sey yapmasa bile zaten bir fark var.

akademik değilde kültürel uyumlu musunuz o önemli ??
Siz sorun yaparsanız sorun olabilir .. akışına bırakın..

Ben ögretmenlik okuyorum. Eski nisanlimda lise mezunuydu. Hic sorun etmedim benim icin önemli degildi. Önemli olan anlasmak uyusmak diye düsündüm ama oda olmadi. Nisan olup bitikten sonra gercek yüzünü gösterdi. Kendisi megerse icten ice dert ediyormus ben okumami, kendisinden fazla maas kazanacak olmami. Öyleki evlenince senin ayri hesabin olamaz ikimizin bir olacak diyordu hep..

Aslinda illede egitim durumlari esit olmasi gerekmiyor. Insanin kendini gelistirip gelistirmemesi önemli burada. Lise mezunu olupda kendini gelistirmis insanlarda var elbet. Ama cogu zaman bu esitsizlik problem cikariyor. Ya erkek dert ediyor kizi daha cok ezmeye calisiyor, yada kiz kendisine denk görmüyor yakistirmiyor..

İnsanın önemli olan kalbi. Eğer kendini geliştirmeyi başardıysa bir insan, isterse ilkokul mezunu olsun ne farkeder? Bilmiyorum bana böyle şeyleri kafaya takmak hep çok garip gelmiştir. Bir insan sana değer veriyorsa, el üstünde tutuyorsa sırf okumamış diye dengim değil demek bilemiyorum. Ama siz bunu bir kere kafaya takmışsınız o yüzden mutlu olamazsınız bence. Yol yakınken ayrılın, herkes yolunu çizsin.

ben kendim de öğretmenim.ister istemez çalıştığın kurumda eşinin mesleği soruluyor.ve cevabı duyduklarında insanlar ağızlarıyla konuşmasalar da gözleriyle konuşuyorlar."eşim kaynakçı" diyebileceksen evlen.davul bile dengi dengine çalar.ha ben lise mezunuyla evlendim çok mutluyum falan diyenlerin eşleri çok iyi maddiyata sahiptir mesela bir kuyumcu dükkanı vardır marketler zinciri vardır vs. o zaman haklılar.yoksa diğer türlüsü bizim Türk toplumuna ters gibi.bu dünyada öncelikle maddiyat sonra kariyer konuşur ne kadar iyi efendi insan olursan ol.

diplomada önemli,eşin mesleğide önemli,maaşıda önemli kim ne derse desin..
walla sadece kültürel yapıyla ve sevgiyle olmuyo kusura bakmayın ama evet onlarda olmazsa olmazlar arasında ama diğerlerinide gözardı etmek saçma olur..
sonra ilerde birsürü sıkıntı problem davul bile dengi dengine benm kuzenmde çalışıyo kocası pazarlarda meyve satıyodu bu ara evde yatıyo çocuk bakıyo üstelik teyzemler durumu bildiğinden bir daire verdiler kira derdi olmasın diye adamın keyfi beyde yok maaşallah ohh ev var karısıda çalışıyo nasılsa yan gelip yatıyo zıkkım yiyesice..
walla ben paramı çalışmayan adama yedirmem arkadaş....
erkek heryönden üstün olabilmeli karısından arkadaş ortamına girdiğinde bu benim kocam diye tanıştırırken göğsün kabarmalı

Son düzenleme:
Back
X