- 6 Şubat 2017
- 33
- 16
- 3
- 31
- Konu Sahibi gulsam2015
-
Alminabikac isim var onlari paylasmak istiyorum :) simay belis kumsal almina esila arya lina :) sizce hangisi en guzel biz kararsiz kaldik gerci daha 14 haftamdayim ama doktorum tahminde bulundu onerilerinizi bekliyorum :) :)
benim icimden de o geciyodu ama kararsizdimAlmina
bikac isim var onlari paylasmak istiyorum :) simay belis kumsal almina esila arya lina :) sizce hangisi en guzel biz kararsiz kaldik gerci daha 14 haftamdayim ama doktorum tahminde bulundu onerilerinizi bekliyorum :) :)
tesekkur ederim amin :)Arya ismi hoşuma gitti. Sağlıkla büyüsün, adıyla yaşasın. :)
amin çok tesekkur ederimSimayEn sıcak bu isim geldi. Adıyla yaşasın prenses
tesekkur ederimkumsal
tesekkur ederim amin insallah :)Arya ismi hoşuma gitti. Sağlıkla büyüsün, adıyla yaşasın. :)
evet bende bi taşıdığından duydum sadece yabancı gibi olmasından kararsızım :))Lina çok güzel ✔
tanıdıktan dicektim :) :):)evet bende bi taşıdığından duydum sadece yabancı gibi olmasından kararsızım :))
amin insallah olabilir aslinda hic aklima gelmemisti o isimbade güzel bir isim saglıkla dogsun inşallah darısı bize
bikac isim var onlari paylasmak istiyorum :) simay belis kumsal almina esila arya lina :) sizce hangisi en guzel biz kararsiz kaldik gerci daha 14 haftamdayim ama doktorum tahminde bulundu onerilerinizi bekliyorum :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?