- 30 Aralık 2009
- 23.869
- 96.037
- 1.123
- Konu Sahibi ilaydaNur87
İstediği kadar gülsün bibim.Bide gülecekmiş arkadaş zaten yaş ilerledikçe bazı riskler oluyor bide üstüne + bu zıkkım aferim valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstediği kadar gülsün bibim.Bide gülecekmiş arkadaş zaten yaş ilerledikçe bazı riskler oluyor bide üstüne + bu zıkkım aferim valla
Aynen zorluyor zaten eşimde iciyor bende hiç mide bulantısı yada bir tiksinme gibi bir durum da yok öyle olsa ne âlâ olacakNe kadarlık gebesiniz?
Günde kaç tane içiyorsunuz?
Ben de gebelik öncesi içiyordum. Gebelikte nasıl bırakacağım derken psikolojik olarak öğrendiğim an ağzıma süremedim bir şey oldu.
Ama herkeste böyle olmuyor maalesef özellikle çok bağımlıysanız çok içiyorsanız zorlayabilir.
kaza olduysa da öğ renince bıraksaydın. ağlanacak haline mi gülüyorsun? neredeyse 4O yaşındasın. Allah akı l fikir versin. bıçak gibi kesmen lazım. bu bir vebal
Ben akapunkturla bıraktım, 1 ay oldu. Hala canım istiyor, seansları devam ediyor bu arada. Bebeğiniz için denetin bence.Acik ve net anlatmaya çalışacağım ama bunu suçlama ve yargılama mesajları olarak sizlerden gelen yanıtlar istemiyorum. Adetta sizlerden bu yolda benimle bu gebelik sürecinde de aynı desteği verrerek birlik beraberlikte bu sigarayı bırakmak adına yardım istiyorum. Katılmak isteyen var mı benimle bu yolda yürümek isteyen birbirimize destek vermek için. Çevremde kimse yok arkadaş dahi olsa bile yardım alacağım. Bu konuda çok mutsuzum.![]()
hayırlıyorum bi kaç ay önce burda geneyken bi dilim pizza yedim canım çok çekti bebeğiöe bir sey olur mu diye endişelenen anne de vardı.Valla gidin sabahlara kadar aglayin insanlar paketli gida yemiyor burada bile isteye sigara icene destek olmak bebege buyuk haksizlik
Gucsuz ve destege ihtiyaci olan o, siz degilsiniz
Gülerek cevap verdiğinde kahrolacagimizi sanıyor herhalde.hayırlıyorum bi kaç ay önce burda geneyken bi dilim pizza yedim canım çok çekti bebeğiöe bir sey olur mu diye endişelenen anne de vardı.
büyük konusmak istemiyorum, kimseyi yargılamak da asla haddim değil. burda kimsenin haddi değil. ama ne bileyim.. konuyla ilgili bir iki video dahi izleseniz geceleri uykularınızın kaçması lazım. siz borakamıyorum diyorsunuz.
plansız olmus evet ama dört yıl boyunca da istediğiniz bir bebekmiş. ben de hamile kaldığım ay hamilelik beklemiyordum tedaviye ara vermiştik ama öğrendiğim an bıraktım sigarayı.
kimse için kolay değil. lise ikinci sınıftan beri içiyordum ve 28 yasında son sigaram olduğunu bilmeden son sigaramı içtim. herkesin süreci tabii ki farklı ama evlat ya bu da.. güya sizin rahminizde ömrünün en güvenli dönemini yasaması gerekiyor ya.. bile isteye bunu yapmak, buna da iradesizlik, bağımlılık, yasamın zorluğu zart zurt bahaneler bulmak bana göre annelikle uzaktan yakından ilişkisi olmayan durumlar.
doğduğunda da sigara içebilmek için emzirmez mama verirsiniz. zaten doğum öncesi sigaraya maruz kalan cocuk doğum sonrası hem anne hem babadan maruziyet yasamaya devam eder.. e anne sütü de almamış bağışıklığı destekleyecek bir sey de yok.. sonra alerjiler, solunum hastalıkları.. hayır yasınız da maşallah yani bunları düsünmüyor musunuz?
kötü yorumları umursamayın, hatta engelleyin konudan.. onların çocugu değil ki mevzu olan. kime ders veriyorsunuz?
Biz onun bebeğini ondan çok düşünûyoruz o gülüyor Allah akıl fikir versinGülerek cevap verdiğinde kahrolacagimizi sanıyor herhalde.
Oysaki kendi bebeğinin hayatı söz konusu.
Annelik böyle bir şey değil.
kaza olduysa da öğ renince bıraksaydın. ağlanacak haline mi gülüyorsun? neredeyse 4O yaşındasın. Allah akı l fikir versin. bıçak gibi kesmen lazım. bu bir vebal
İlgileniyorum zaten. Herkes kendi işine bakacaksa neden konu açılıyo anlamadımSiz kendi gebeliğinizle ilgilenin
İlgileniyorum zaten. Herkes kendi işine bakacaksa neden konu açılıyo anlamadım
Bıçak gibi kesmesini söyledim ne diyeyim nikotin sakızı desem hamile onu desem hamile. Her gün 3 5 iç bir şey olmaz mı diyeyim?Hamile ve yardım isteyen birini bu şekilde linçleyemezsiniz. Sigarayı bırakmak için öneriniz varsa söyleyin.