Merhaba erkek kuzenimin boşanması ile ilgili?

Bilmediğiniz şeyler olabilir bir kadının 5 aylık severek yaptığı bir evlilikte sırf aileme gelip gitmedin diye boşanacağını sanmıyorum
ailemi saymıyorsun babam yok diye onları umursamıyorsun beni sevsen onlarıda severdin gibi sebepler söylemiş.kızın dayısıda ayrılın deyip duruyormuş zaten

e tabikide cinselliğini anlatmıyordu genel olanı biteni anlatıyordu.eşi sürekli cok sevdiğinden cok mutlu oldugundan bahsediyordu.hem oyuncakmı bu canım.ben evlendim cinsel yönden tatmin olamadım.boşanıyım bidaha evleniyim.deneme tahtasımı bu
Deneme tahtası değil ama kimse bakire yaşamak için evlenmez. 5 ay da sıkıntı varsa çaresine bakmak için normal bir süre

Ben eşimden ayrıldım onca ailesinin ve onun yaptıklarına rağmen, benim ailem boşanma mı istemiş oldu. Neymiş babam maaşımın ona kalmasını istemiş. Şimdi ailemle yaşıyorum babam kaç yasında hala cakısıyor. Kardeşlerimin Bi ihtiyacı olup ta ben aldıgımda maaşını alınca bana o parayı vermeye calışıyor. Şimdi bu baba mı bnm maaşıma göz diktiği için benim boşanma mı istedim. 2 kere 2 herzaman 4 eder. Kimse 5 aylık yuvasını sebepsiz yere yılmaz. Siz kuzen olarak ta hiçbişiy bilemezsiniz bildiğinizi zannedersiniz bide kızı dinlemek laızım ki bakalım altında ne gerek sebepler var.

e tabikide cinselliğini anlatmıyordu genel olanı biteni anlatıyordu.eşi sürekli cok sevdiğinden cok mutlu oldugundan bahsediyordu.hem oyuncakmı bu canım.ben evlendim cinsel yönden tatmin olamadım.boşanıyım bidaha evleniyim.deneme tahtasımı bu
Neden olmasın. Bir ilişkide cinsellik önemli. Çevremde böyle evlilik yapıp boşanan kadınlar var hepsi diyor ki sorunun benim yüzümden olduğunu söyleyip hayatı dar ediyordu' kaıdn bir ömür çekmek zorunda değil.

Aile içini bilemezsiniz aklı başında bir insanda ailesinin doldurușuna gelmez böyle bir sebepten. Bence korkutmak için böyle yapıyor.

Biz bir kere genç bir adamdan bir elektronik eşya almıştık. Internete vermişti. Eve gitti eşim. Baktı ki yepyeni evin eşyalarını satıyor da. Bunu neden yaptığını sorduğunda eşinin evi terk ettiğini söyledi. 5 aylık evlidi onlar da. Sebep ise: Kızın annesi devamli eve müdahale ediyormuş. Kızını eşine karşı doldurup duruyormuş. Sonuc olarak kız evi terk etti. Nasıl kötü erkek anneleri varsa kötü kız aileler de var. Benim bir kuzenimin evliliginin bitmesine de tek annesi sebep oldu. Yani olabilir. Ama sonuç olarak gelin (siddet vs yoksa eğer) evliliği kaldıracak olgunlukta değilmiş demek ki. Aileler çocuklarının yakasını birakmayacaksa evlendirmemeli
evet benim çevremde de çok var sırf anne-babalardan dolayı boşanmalar çok oluyor. ha 1 ha 5 ay hiç fark etmiyor. ve biz de buzdolabı almıştık bi tanıdığımıza aldığımız adam da yeni evlenmiş yeni boşanmış biriydi... sanırım bu durumlar hiç bitmeyecek

evet benim çevremde de çok var sırf anne-babalardan dolayı boşanmalar çok oluyor. ha 1 ha 5 ay hiç fark etmiyor. ve biz de buzdolabı almıştık bi tanıdığımıza aldığımız adam da yeni evlenmiş yeni boşanmış biriydi... sanırım bu durumlar hiç bitmeyecek

Maalesef. Düğün arifesinde tatsızlıklar çıkmaya başlıyor. Hele şu takı eşya olaylara girilince. Duysam inanmazdim. Ama maalesef yakından da şahit olduğumuz durumlar oldu. Halbuki bu işlerde yapıcı olsalar bu kadar bosanma da olmaz

yok herşey sorunsuzdu bütün mesajlaşmalarını bana gösterirdi zaten mutlu bir şekilde.ama anlam veremedi
Ben de bütün mesajlaşmalarımızı kuzenine akrabasına yani evlilik müessesesi içinde dış kapının mandalı olarak kalması gereken kişilere yayan bir adamla evli kalmak istemezdim.

Bir de cinsel problem olmadığını nerden biliyorsunuz kimse mesajda bundan bahsetmez. İnsanlar çeşit çeşit herkesin bir tuhaflığı olabilir. Size göre dünyanın en iyi adamı olan kuzen belki anal seks istiyor? Belki internette kız peşinde? Bilmiyorum bana ailesinden kopamamış gelin açıklaması mantıklı gelmedi

Bir tanıdığım abla ilk haftası arkasına bakmadan ayrılmıştı. Babası maddi olarak bir çok şey aldığı halde hiçbirini gözü görmemiş, bir çöp talep etmeden ayrıldı. Ama neler anlattı neler... 1 haftada neler yaşamış ki iki ayda ne yaşanmaz. Kadını tebrik ediyorum, bir kalemde silmeyi bilmiş, acaba düzelir mi diye ömrünü tüketmemiş.

Kaynana mısınız?

Şeyi anlayamadım, birinin cinsel yönden tatmin olmayıp boşanmak istemisi sizi yuz de kaç ilgilendiriyor.

merhaba erkek kuzenim 5 ay önce evlendi.herşey cok güzel ve sorunsuzken eşi sen benim aileme fazla gelip gitmedin diye ayrılma kararı aldı.kızın babası yok.dayısıda bitmesi için uğraştı.herşey cok güzelken ve birbirlerini severken neden böyle oldu? ailesi ve arkadaşları ayrıl diye telkin vermiş olabilirmi?
hersey sorunsuz ve mukemmel olsaydı ayrılmazlardı karı koca arasında yasananları sız bılemezsınız bende kuzenlerımle cok samımıyım kendı oz kardesımden daha samımıyım ama eslerıyle tartıstıklarında tel mesajlarımızı falan bırbırımıze gostermeyız akraba olmak akrabanın tum ılıskılerının ıcınde olmak demek degıldır sız sanırım akrabalıgı yanlıs anladınız nıye bu kadar mevzunun ıcındesınız kı mesajlara kadar sıze gosterıyor anası babası yokmu bu kuzenınızın onu gectım 18 yasında falan mı karısıyla yazısmalarını okutuyor sıze
aslında neden bıttıgı bellı. kendı aralarında cozulmesı gereken meseleler ınsanların agzında dolanıyor . herkes mudahıl olmus bu meseleye

Merhaba, erkek kuzeninizin özel hayatını bu kadar kurcalamanız ne ile ilgili?
Sorunuzun cevabı için evlerine kamera takıp 7/24 izlemeliydiniz, sadece mesajlarını okumakla olmamış. Kuzeninize de pes!

Back
X