Merhaba günlüğüm

Pearlgirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
2.358
2.258
133
Geldigim yeri anlatayim.26 yasinda 36 gibi duran yorgun artik aynalara kus bir ben.Evlenmeden once komsulara nasil makyajsiz durabiliyorsunuz diye ahkam kesen ben şiş suratima makyaj yapmak istemiyorum.Yuzumun sekli nasildi? Unuttum.Bir belim vardi benim inceydi nerde suan elimle bulamiyorum.Dokundugumda yag tulumu gibiyim.Boyum 170 tamam uzunum kilom en son 75 di.Bu kilo cok degil diyeceksiniz ama hayir cok.58 kiloya alismis biri icin cok.En son 8 yil once o kilolardaydim.Ust uste iki gebelik derken saldım kendimi.4 ay once bebegimin kalbi durdu.Kurtaja aldilar...Ustune 2 hafta sonra korona oldum.Benim biseyler paylasacak kimsem yok.Bebegim öldü diye bile anlatamadim kimseye dertlesemedim.2 kizim var cok sukur, iyi ki varlar.Ama yinede cok uzuldum.Havalar sogumadan besigi temizleyim kurayim diyordum.Ama o coktan birakmis beni bilemedim.Kimsem yok cevremde oturup dertlesecek.İnsanlar normalmis gibi ksrsiliyorlar, benim bir akrabam vardi oda oyle olmustu yaa Allah bi daha nasip etsin deyip geciyorlar.Sirf bu konusmalari duymamak icin uzun zaman gorusmek istemedim kimseyle.Bugun esim belimden sarilmak istediginde bel oyuntum degilde yaglarim eline geldiginde cekindim bi.Cektim kendimi ama esim hic takilmadi.Arada 5 kilo versen daha saglikli olursun dedigi oluyor ama kirici davranmadi hic.Bugun markette 2 kiz vardi dal gibiler gencler bakimlilar.Esim ordan gecmesin istedim.Esim bakicak bi insanda degil ama iste sorun bende.Benim icimde.Kendime guvensizligim, sevmezligim.Hersey benim icimde.Simdi oturdum dusunuyorum.Dedim ki basla artik yeter.İradesizligim yetti bana.Serefim namusum ustune yemin olsun ki 1 ay kacamak yapmayacagim dedim :D Bu ne sacma sey diyceksiniz.Ben hic 1 ay kacamaksiz biseyler denemedim.O yuzden bu benim ilk basarim olacak.Eminim gerisi gelecek.Hergun yazacagim tartilarimi atacagim.Eger ben basarirsam birisine umut olacagim.Uzunca arastirdim aralikli oruc 16-8 yapacagim. Sabah 11 aksam 7 olarak uygulayacagim.Kendimi kimseye ispat etmek istemiyorum.Herseyi kendim icin yapmak istiyorum.O yuzden kimseye birsey demeyecegim.Bu uzun yola cikmaya hazirim.

Merhaba...
Piskolojik olar yıpranmışsın. Aynı şeyler bende de var. Bebeğin için çok üzüldüm bir anne için çok acı. Allah 2 kızını sana bağışlasın. Piskolojik olarak kendini hazırla eğer canın kaçamak yapmak isterse neden diyete başladığını hatırla. Kendini motivasyon edersen her şeyi başara bilirsin.😘 sen niye 170 boyla iyisin 158 boyla 73 kiloyum😄😄😄 eşim bana panda diyor boyum küçük kolo aldıkcada ayıya benziyorum😅

Merhaba...
Piskolojik olar yıpranmışsın. Aynı şeyler bende de var. Bebeğin için çok üzüldüm bir anne için çok acı. Allah 2 kızını sana bağışlasın. Piskolojik olarak kendini hazırla eğer canın kaçamak yapmak isterse neden diyete başladığını hatırla. Kendini motivasyon edersen her şeyi başara bilirsin.😘 sen niye 170 boyla iyisin 158 boyla 73 kiloyum😄😄😄 eşim bana panda diyor boyum küçük kolo aldıkcada ayıya benziyorum😅
Canım önceki deneyimlerime bakarak bir lokma dahi kaçamak yaparsam motivasyonum falan bozuluyor.İlk 1 ay bir lokma bile kaçamak yapmayacağım.Bugün sabah 11 de kahvaltımla başladım 2 yumurtadan omlet, salata, portakal peynir zeytin yedim.Artık akşam 7 ye kadar bi tek filtre kahve içerim.Böyle beslenmek en rahatı.Karşılığını alacağıma inanıyorum.

Ben de ayni boy ve kilodayim kimseden diyetlerimde destek gormedim hemen boyuna gore kilon çok iyi dediler ama ben neden iyi hissetmiyorum peki? 60 kiloyken cok rahattim kendime guvenim daha güçlüydü simdi kendimi kötü hissediyorum. Tam da benim hissettiklerimi hissediyorsunuz. Basarilar dilerim

Ben de ayni boy ve kilodayim kimseden diyetlerimde destek gormedim hemen boyuna gore kilon çok iyi dediler ama ben neden iyi hissetmiyorum peki? 60 kiloyken cok rahattim kendime guvenim daha güçlüydü simdi kendimi kötü hissediyorum. Tam da benim hissettiklerimi hissediyorsunuz. Basarilar dilerim
Aynı duygular içindeyiz en güzeli kimseye bahsetmemek.Zayıflayınca da ayy yüzüne yakışmamış diye başlarlar eminim.Ben kendim için başladım umarım sizde kendiniz için istediğiniiz ne varsa ulaşırsınız.

Aylar hatta yıllar sonra spora geri döndüm.İlk 10 dakika aşırı aşırı yoruldum.Ama yaptıkça açıldım ve yine enerjik hissetmeye başladım.Bugün sabah 11 de kahvaltımı yapmıştım.Öğlen filtre kahve içip sporumu yaptım.Karın, kalça, kol çalıştım öncesinden 30 dk yürüyüş de yaptım.Akşam 19.00 da akşam yemeğimi yedim.Çorba, kereviz salatası, biraz pırasa ve tavuk sote yedim.Kendimi ölümcül açlık diyetlerine sokmak istemedim.16/8 interfastingin ilk günü çok güzel geçti.Zaten olay 5-6. Günde kopuyor, zorluyor.Ama pes etmeyeceğim.1 hafta dolunca tartıyı atacağım.

Canım önceki deneyimlerime bakarak bir lokma dahi kaçamak yaparsam motivasyonum falan bozuluyor.İlk 1 ay bir lokma bile kaçamak yapmayacağım.Bugün sabah 11 de kahvaltımla başladım 2 yumurtadan omlet, salata, portakal peynir zeytin yedim.Artık akşam 7 ye kadar bi tek filtre kahve içerim.Böyle beslenmek en rahatı.Karşılığını alacağıma inanıyorum.
Aralıklı oruç gibi yani.

4. Gunum.Sehir disina ciktigim icin yazamadim ama elimden geleni yapip kacamak yapmamak icin ugrastim.Tum gun ayaktaydim saatlerim pek uymasada suana kadar hic fire vermedim.

5. Gunumden selamlar.Asiri sisligim var adet olacagim.Hormonlarimin oynamasi beni zorlamaya basladi.Tatli krizim tutuyor sık sık.Kacamak yok, en zor gunlerdeyim farkindayim.Yarinin daha rahat olmasi ümidi ile iyi gecelerr

Sonunda evime donebildim.Hayatima yeni bir duzen saglamaya calisiyorken sehir disina cikmak cok zorladi.Ama surekli erteleyemezdim.Su bitsin baslayacagim, o bitsin baslayacagim...Hic bitmediler ve hic baslayamamistim.Bugun karnimin sisliginden dolayi spor yapamadim.Adet donemim, tatli istegim, yol yorgunlugum...Hepsini zararsizca atlatacagim.

Back
X