• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba hanımlar kafam çok karışık

hulyasin4270

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
45
1
98
ben geçen hafta histereskopi oldum ve biopsi yapıldı sonuç temiz tüp bebek için doktor adet olunca gel dedi dinlenmek gerekmez mi benim durumumda olan var mı aceleye gelip sonuç hüsran olsun istemiyorum lütfen cevap

Bende hem laporoskopi hemde histeroskopi oldum 2 hafta sonra baslamistik asilamaya ama benim tup bebekle hamile kalmam mukun canim doktoruna guven daima o cok onemli

ben geçen histereskopi oldum ve biopsi yapıldı sonuç temiz tüp bebek için doktor adet olunca gel dedi dinlenmek gerekmez mi benim durumumda olan var mı aceleye gelip sonuç hüsran olsun istemiyorum lütfen cevap
Histereskopiden derhal sonra tedaviye başlanııyor, hatta yapılan müdahele tutunmayı artıra biliyor. Aklını bulandırma ve arkadaşın da dediği gibi doktoruna güven.

ben geçen hafta histereskopi oldum ve biopsi yapıldı sonuç temiz tüp bebek için doktor adet olunca gel dedi dinlenmek gerekmez mi benim durumumda olan var mı aceleye gelip sonuç hüsran olsun istemiyorum lütfen cevap
Bende hem laporoskopi hemde histeroskopi oldum 2 hafta sonra baslamistik asilamaya ama benim tup bebekle hamile kalmam mukun canim doktoruna guven daima o cok onemli

Canım ofis histereskopi rahim yapısında herhangi bi sorun var mı diye kameraya bakılan biraz acılı bi işlem ama devlet hastanelerinde özel hastanelerde anestezi yaptırma lüksün var... Hayır dinlenmene gerek yok canım ztn sorun olmadığını söylüyosun bi operasyon da geçirmediğine göre kafan rahat olsun şimdiden hayırlı olsun canım

Back
X