Merhaba Hanımlar,Tüp Bebek Yaptıranlar doktorlarınızdan memnunmusunuz bu süreçde sizinle diolog halindelermi ????

BirUmutOl

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2020
396
336
18
45
Hanımlarrrr Tüp bebek tedavi sürecinde olanlarr, hangi hastane,hangi doktordasınız tedavi sürecinizde sizinle iletişimi yakınlığı nasıl doktorlarınızın burada paylaşırmısınız ,

2 farklı merkezde tedavi gördüm. Çok çok önemli olmadığı sürece doktorla görüşmezdik. Ama en yakın hemşiresi ile 7 24 whatsapp dan yazabiliyordum.
Doktorun samimiyeti ve ilgisi zaten güven hissi verirse doğru yerde olduğunuzu hisetirir bu bile yeter.

Bzmki cok ciddiydi gayet netti ama yeri gelnce elini tutup basini da okşardi..bnce gayet doznda bi insandi..ne bosa umit verdi, ne panikletti.. ama hep guvendim. Cok guler yuzlu vs diyemem ama bnce gereksz agresiflik,terslik,para hirsi,sahtekarlik sezlmyorsa oyle abarti ilgi ve guler yuzluluk de aramiyor insan..

Ben toplamda 7 farklı merkeze gittim. Şu an Antalya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. İnanılmaz içim rahat. Doktorum Murat bey, pazar günü bile kendi şahsen tüm hastalarını arar, Bilgi verir. Para odaklı değiller. Hatta iğne imecesi başlatmışlar. Eczane kapalıysa iğneni merkez veriyor. Sonra sen kontrole geldiğinde iğne teslim edip, borcunu ödüyorsun.

Merhaba. Acıbadem'de Bülent Tıraş'ın dış takipli hastasıydım. Kendisiyle sadece transfer günü görüşme imkanım oldu onun dışında tüm işlemlerimi kadın doğum doktorum halletti. Kendisiyle sürekli görüşüyoruz gebelik takibimi de o yapıyor. Adamı o kadar çok aradım ki zamanında şimdi utanıyorum mesai saatleri dışında yazmamaya çalışıyorum. Cok şükür acil bir durum da olmadı şimdiye kadar.

2 farklı merkezde tedavi gördüm. Çok çok önemli olmadığı sürece doktorla görüşmezdik. Ama en yakın hemşiresi ile 7 24 whatsapp dan yazabiliyordum.
Doktorun samimiyeti ve ilgisi zaten güven hissi verirse doğru yerde olduğunuzu hisetirir bu bile yeter.

Bzmki cok ciddiydi gayet netti ama yeri gelnce elini tutup basini da okşardi..bnce gayet doznda bi insandi..ne bosa umit verdi, ne panikletti.. ama hep guvendim. Cok guler yuzlu vs diyemem ama bnce gereksz agresiflik,terslik,para hirsi,sahtekarlik sezlmyorsa oyle abarti ilgi ve guler yuzluluk de aramiyor insan..
nerede tedavi gördünüz acaba

Ben toplamda 7 farklı merkeze gittim. Şu an Antalya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. İnanılmaz içim rahat. Doktorum Murat bey, pazar günü bile kendi şahsen tüm hastalarını arar, Bilgi verir. Para odaklı değiller. Hatta iğne imecesi başlatmışlar. Eczane kapalıysa iğneni merkez veriyor. Sonra sen kontrole geldiğinde iğne teslim edip, borcunu ödüyorsun.
Çok güzel imkan sağlanmış gerçekten ..
peki biraz bahsedebilir misiniz problem neydi ?
Murat BERKKANOĞLU MU ? ...
Bahçeci veya Memorial da tedavi gördünüz mü hiç ?

Çok güzel imkan sağlanmış gerçekten ..
peki biraz bahsedebilir misiniz problem neydi ?
Murat BERKKANOĞLU MU ? ...
Bahçeci veya Memorial da tedavi gördünüz mü hiç ?
Bahçeçi Umut’ta Cem Çelik’te gördüm. Bahçeci salla pati bir yer. Para tuzağı. Klinik değil, fabrika. Genetik taramadan sağlam çıkan embriyomu transfer ettiler. Tutmadı. Endometrium diye bir şey var. Antibiyotik kullanacaksın dedi. O zaman baştan niye söylemiyorsun. Neye üZüleyim. 20 bin TL yakın para harcadığıma mı, boş yere ümitlendiğime mi.
Antalya Tüp bebek Murat Berkkanoğlu evet. 10 numara bir insan. Birebir, detaylı ilgileniyor. Çok emin adımlarla ilerliyor. İçim rahat bu sefer. Diğerlerinin yapmadığı pek çok uygulamayı yaptı. Sıvı ultrason yaptı mesela. Miyom filan var mı diye sanırım. Bende kızamık negatifmiş. Aşı yaptırdı. Düşük olurmuş yoksa. Bakalım 3 embriyom var donmuş. Transfer için bekliyorum. Allah inşAllah yüzüme bakar. Hepimize inşAllah 🙏🏻

Bahçeçi Umut’ta Cem Çelik’te gördüm. Bahçeci salla pati bir yer. Para tuzağı. Klinik değil, fabrika. Genetik taramadan sağlam çıkan embriyomu transfer ettiler. Tutmadı. Endometrium diye bir şey var. Antibiyotik kullanacaksın dedi. O zaman baştan niye söylemiyorsun. Neye üZüleyim. 20 bin TL yakın para harcadığıma mı, boş yere ümitlendiğime mi.
Antalya Tüp bebek Murat Berkkanoğlu evet. 10 numara bir insan. Birebir, detaylı ilgileniyor. Çok emin adımlarla ilerliyor. İçim rahat bu sefer. Diğerlerinin yapmadığı pek çok uygulamayı yaptı. Sıvı ultrason yaptı mesela. Miyom filan var mı diye sanırım. Bende kızamık negatifmiş. Aşı yaptırdı. Düşük olurmuş yoksa. Bakalım 3 embriyom var donmuş. Transfer için bekliyorum. Allah inşAllah yüzüme bakar. Hepimize inşAllah 🙏🏻
Bahçeci ile ilgili çok yorumlar var.Memnun olan da var memnun olmayan da... Nam yapmış adını duyurmuş olduğu için haliyle hastası bol ve sanırım tedavi genellikle standart.. Bana biraz bilgi verebilir misiniz
acaba ne kadar işlemleriniz tuttu ?probleminiz neydi?

Birde belşrttiğiniz “Sıvı ultrason yaptı mesela. Miyom filan var mı diye sanırım. Bende kızamık negatifmiş. Aşı yaptırdı. Düşük olurmuş yoksa.”

miyom , kist gibi istenmeyen rahatsıZlar alttan muayene esnasında görüntülenebiliniyor diye biliyorum ve şu aşı mevzusunu ilk kez duydum 🤔

Bahçeci ile ilgili çok yorumlar var.Memnun olan da var memnun olmayan da... Nam yapmış adını duyurmuş olduğu için haliyle hastası bol ve sanırım tedavi genellikle standart.. Bana biraz bilgi verebilir misiniz
acaba ne kadar işlemleriniz tuttu ?probleminiz neydi?
Ne kadar derken maddiyat mi? Toplam bütün tüp bebek harcamalarımı mı? Problemim için net bir şey söylemiyorlar. Benim yaşımı, eşimin de sperm sayı, hareketliliği az diyorlar. 5. Güne embriyolarımda çıkıyor. Genetiğe yollanan toplamda 11 embriyomum sadece 1 tanesi sağlıklı oldu. O da tutunmadı. Tutunmama sebebine endometrium diye bir şey dediler. Antibiyotik tedavisi görmeliymişim. Yani madem bu kadar basit bir şeydi. Niye baştan söylemediniz.

Birde belşrttiğiniz “Sıvı ultrason yaptı mesela. Miyom filan var mı diye sanırım. Bende kızamık negatifmiş. Aşı yaptırdı. Düşük olurmuş yoksa.”

miyom , kist gibi istenmeyen rahatsıZlar alttan muayene esnasında görüntülenebiliniyor diye biliyorum ve şu aşı mevzusunu ilk kez duydum 🤔
Evet işte. Benimde ilk defa duyduğum şeyleri yapıyor. Herkesin yoğurt yiyişi Farklı. Bülent Traş’ta da tedavi gördüm ben. O da Humatrop diye büyüme hormonu veriyor. Murat Hocam’a sordum, vermedi.

Evet işte. Benimde ilk defa duyduğum şeyleri yapıyor. Herkesin yoğurt yiyişi Farklı. Bülent Traş’ta da tedavi gördüm ben. O da Humatrop diye büyüme hormonu veriyor. Murat Hocam’a sordum, vermedi.
Şuan ki Murat Hocanın tedavisiyle ilgili maddi boyutunu merak ettim .
Mesela embriyo genetık test ücreti ?

Merhaba
Ben 2 kez Erol Tavmergen de denedim.
Kasim ve subatta. Ikiside basarisiz.
Erol Hoca ve ekibi çok ilgisiz kesinlikle önermiyorum.
Ilk denemede başarısız olmamiza rağmen ikinci denemede hicbir takviye, ilac, vitamin kullanmadan transfer yapıldı. Bu kulübe yeni katıldım. 2 kez denememe rağmen konuyla ilgili çok bilgisizim. Doktorum hiçbir konuda doğru dürüst bilgilendirme yapmadı.
Ne yazikki 2. Denemeyi de orada yaptırdık. Çok pişmanım.
Fiyat konusuna gelince yumurta toplama ilaclar hsg 20 bin tl
2. Kez deneme 4.500 tl sadece merkeze ödenen ilaclar haric.
Embriyonun yillik kirasi 100 dolar

Son düzenleme:
ben şişli memorial’de yaptırdım ilk denemem tuttu çok şükür🤲cok profosyoneller.Semra Kahraman efsane bir kadın.Laburatuarı cok ıyı genetık merkezı var.Tüp bebekte bunlar cok onemlı .Arastırın derım

Şuan ki Murat Hocanın tedavisiyle ilgili maddi boyutunu merak ettim .
Mesela embriyo genetık test ücreti ?
Antalya Tüp bebekte genetik tarama istemedim. Onlarda şart koşmadı. Bülent Traş’ta yek bir embriyoya 2,800 TL verdim. Dondurmak içinde 2 bin Tl aldılar. Yaptıkları her işlem için dünya para alıyorlar. Bahçeçide de embriyo başı 400 dolardı sanırım. Onlar İspanya’ya yolluyoruz dediler. Murat hocaya sadece yumurta toplamaya 7 bin TL verdim. 2 embriyo dondurma hakkı veriyorlar. Extralar için 750 TL.

Antalya Tüp bebekte genetik tarama istemedim. Onlarda şart koşmadı. Bülent Traş’ta yek bir embriyoya 2,800 TL verdim. Dondurmak içinde 2 bin Tl aldılar. Yaptıkları her işlem için dünya para alıyorlar. Bahçeçide de embriyo başı 400 dolardı sanırım. Onlar İspanya’ya yolluyoruz dediler. Murat hocaya sadece yumurta toplamaya 7 bin TL verdim. 2 embriyo dondurma hakkı veriyorlar. Extralar için 750 TL.
Şu işe bak ya ...
Rabbimin verdiği cana aracılık etmek ; maldan mülkten olmak demek ....
Neylesin bu insanoğlu ..
Bülent Tıraş , eski zamanlara bakarak çok iyi bir hekimmiş lakin sistem ilerledikçe sanırım yaşın da etkisiyle analitik değil , haliyle ne kadar “Acıbadem” adı altında olursa olsun , biraz eski kalıyor ... Yine de saygı duyuyorum fakat olumsuz yazıları okudukça da hiç olumlu bakamıyorum

Back
X