Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 farklı merkezde tedavi gördüm. Çok çok önemli olmadığı sürece doktorla görüşmezdik. Ama en yakın hemşiresi ile 7 24 whatsapp dan yazabiliyordum.
Doktorun samimiyeti ve ilgisi zaten güven hissi verirse doğru yerde olduğunuzu hisetirir bu bile yeter.
nerede tedavi gördünüz acabaBzmki cok ciddiydi gayet netti ama yeri gelnce elini tutup basini da okşardi..bnce gayet doznda bi insandi..ne bosa umit verdi, ne panikletti.. ama hep guvendim. Cok guler yuzlu vs diyemem ama bnce gereksz agresiflik,terslik,para hirsi,sahtekarlik sezlmyorsa oyle abarti ilgi ve guler yuzluluk de aramiyor insan..
nerede tedavi gördünüz acaba
Ankara tup bebek merkezi. Kubilay beynerede tedavi gördünüz acaba
Çok güzel imkan sağlanmış gerçekten ..Ben toplamda 7 farklı merkeze gittim. Şu an Antalya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. İnanılmaz içim rahat. Doktorum Murat bey, pazar günü bile kendi şahsen tüm hastalarını arar, Bilgi verir. Para odaklı değiller. Hatta iğne imecesi başlatmışlar. Eczane kapalıysa iğneni merkez veriyor. Sonra sen kontrole geldiğinde iğne teslim edip, borcunu ödüyorsun.
Bahçeçi Umut’ta Cem Çelik’te gördüm. Bahçeci salla pati bir yer. Para tuzağı. Klinik değil, fabrika. Genetik taramadan sağlam çıkan embriyomu transfer ettiler. Tutmadı. Endometrium diye bir şey var. Antibiyotik kullanacaksın dedi. O zaman baştan niye söylemiyorsun. Neye üZüleyim. 20 bin TL yakın para harcadığıma mı, boş yere ümitlendiğime mi.Çok güzel imkan sağlanmış gerçekten ..
peki biraz bahsedebilir misiniz problem neydi ?
Murat BERKKANOĞLU MU ? ...
Bahçeci veya Memorial da tedavi gördünüz mü hiç ?
Bahçeci ile ilgili çok yorumlar var.Memnun olan da var memnun olmayan da... Nam yapmış adını duyurmuş olduğu için haliyle hastası bol ve sanırım tedavi genellikle standart.. Bana biraz bilgi verebilir misinizBahçeçi Umut’ta Cem Çelik’te gördüm. Bahçeci salla pati bir yer. Para tuzağı. Klinik değil, fabrika. Genetik taramadan sağlam çıkan embriyomu transfer ettiler. Tutmadı. Endometrium diye bir şey var. Antibiyotik kullanacaksın dedi. O zaman baştan niye söylemiyorsun. Neye üZüleyim. 20 bin TL yakın para harcadığıma mı, boş yere ümitlendiğime mi.
Antalya Tüp bebek Murat Berkkanoğlu evet. 10 numara bir insan. Birebir, detaylı ilgileniyor. Çok emin adımlarla ilerliyor. İçim rahat bu sefer. Diğerlerinin yapmadığı pek çok uygulamayı yaptı. Sıvı ultrason yaptı mesela. Miyom filan var mı diye sanırım. Bende kızamık negatifmiş. Aşı yaptırdı. Düşük olurmuş yoksa. Bakalım 3 embriyom var donmuş. Transfer için bekliyorum. Allah inşAllah yüzüme bakar. Hepimize inşAllah![]()
Birde belşrttiğiniz “Sıvı ultrason yaptı mesela. Miyom filan var mı diye sanırım. Bende kızamık negatifmiş. Aşı yaptırdı. Düşük olurmuş yoksa.”Bahçeçi Umut’ta Cem Çelik’te gördüm. Bahçeci salla pati bir yer. Para tuzağı. Klinik değil, fabrika. Genetik taramadan sağlam çıkan embriyomu transfer ettiler. Tutmadı. Endometrium diye bir şey var. Antibiyotik kullanacaksın dedi. O zaman baştan niye söylemiyorsun. Neye üZüleyim. 20 bin TL yakın para harcadığıma mı, boş yere ümitlendiğime mi.
Antalya Tüp bebek Murat Berkkanoğlu evet. 10 numara bir insan. Birebir, detaylı ilgileniyor. Çok emin adımlarla ilerliyor. İçim rahat bu sefer. Diğerlerinin yapmadığı pek çok uygulamayı yaptı. Sıvı ultrason yaptı mesela. Miyom filan var mı diye sanırım. Bende kızamık negatifmiş. Aşı yaptırdı. Düşük olurmuş yoksa. Bakalım 3 embriyom var donmuş. Transfer için bekliyorum. Allah inşAllah yüzüme bakar. Hepimize inşAllah![]()
Ne kadar derken maddiyat mi? Toplam bütün tüp bebek harcamalarımı mı? Problemim için net bir şey söylemiyorlar. Benim yaşımı, eşimin de sperm sayı, hareketliliği az diyorlar. 5. Güne embriyolarımda çıkıyor. Genetiğe yollanan toplamda 11 embriyomum sadece 1 tanesi sağlıklı oldu. O da tutunmadı. Tutunmama sebebine endometrium diye bir şey dediler. Antibiyotik tedavisi görmeliymişim. Yani madem bu kadar basit bir şeydi. Niye baştan söylemediniz.Bahçeci ile ilgili çok yorumlar var.Memnun olan da var memnun olmayan da... Nam yapmış adını duyurmuş olduğu için haliyle hastası bol ve sanırım tedavi genellikle standart.. Bana biraz bilgi verebilir misiniz
acaba ne kadar işlemleriniz tuttu ?probleminiz neydi?
Evet işte. Benimde ilk defa duyduğum şeyleri yapıyor. Herkesin yoğurt yiyişi Farklı. Bülent Traş’ta da tedavi gördüm ben. O da Humatrop diye büyüme hormonu veriyor. Murat Hocam’a sordum, vermedi.Birde belşrttiğiniz “Sıvı ultrason yaptı mesela. Miyom filan var mı diye sanırım. Bende kızamık negatifmiş. Aşı yaptırdı. Düşük olurmuş yoksa.”
miyom , kist gibi istenmeyen rahatsıZlar alttan muayene esnasında görüntülenebiliniyor diye biliyorum ve şu aşı mevzusunu ilk kez duydum![]()
Şuan ki Murat Hocanın tedavisiyle ilgili maddi boyutunu merak ettim .Evet işte. Benimde ilk defa duyduğum şeyleri yapıyor. Herkesin yoğurt yiyişi Farklı. Bülent Traş’ta da tedavi gördüm ben. O da Humatrop diye büyüme hormonu veriyor. Murat Hocam’a sordum, vermedi.
Antalya Tüp bebekte genetik tarama istemedim. Onlarda şart koşmadı. Bülent Traş’ta yek bir embriyoya 2,800 TL verdim. Dondurmak içinde 2 bin Tl aldılar. Yaptıkları her işlem için dünya para alıyorlar. Bahçeçide de embriyo başı 400 dolardı sanırım. Onlar İspanya’ya yolluyoruz dediler. Murat hocaya sadece yumurta toplamaya 7 bin TL verdim. 2 embriyo dondurma hakkı veriyorlar. Extralar için 750 TL.Şuan ki Murat Hocanın tedavisiyle ilgili maddi boyutunu merak ettim .
Mesela embriyo genetık test ücreti ?
Şu işe bak ya ...Antalya Tüp bebekte genetik tarama istemedim. Onlarda şart koşmadı. Bülent Traş’ta yek bir embriyoya 2,800 TL verdim. Dondurmak içinde 2 bin Tl aldılar. Yaptıkları her işlem için dünya para alıyorlar. Bahçeçide de embriyo başı 400 dolardı sanırım. Onlar İspanya’ya yolluyoruz dediler. Murat hocaya sadece yumurta toplamaya 7 bin TL verdim. 2 embriyo dondurma hakkı veriyorlar. Extralar için 750 TL.