Merhaba Hanımlar,Tüp Bebek Yaptıranlar doktorlarınızdan memnunmusunuz bu süreçde sizinle diolog halindelermi ????

Benim için doktor olmak hoştur ama hekim olmak bambaşka...Ahhh canım doktorum allah ondan ve ekibinden razı olsun.ilgisi,başarısı, hastasına asla olumsuz düşünmesine izin vermeyen,en önemlisi çözüm odaklı bi doktor birçok çok şey söyleyebilirim doktorum hakkın da 😊2 başarısız deneme sonrası 3.denemem de yavruma kavuştum bide kalp duydum mu inş herşey güzel olucak.he bu arada doktorum Op.Dr.Gerçek AYDIN bursa Eurofertil de hizmet vermekte.

Benim doktorumda her mesajıma cevap veriyor kısada olsa fakat ben hala tedavideyim geçen ay opu oldum 1 embriyom var 1.kalite 3 gün dondurdular doktorum birdaha yumurta toplamamız lazım dedi adeti bekliyorum siz sonuç aldınızmı transfer oldunuz galiba inş pozitif sonuç alacaksınız bebişiniz sizinledir 🌺🌺🌺
Merhaba son tedavımde positiftim. Ama malesef kısa sürdü sevıncımiz. Kımyasal gebelık oldu

Ewet gecen ay 1 embriyomiz oldu donduruldu bu ayda gecici kistler olusmus ignelerden opudan adette gidecem duruma göre tekrar igneler ah ah biz kadinlara yazik
aallah bu guzel mubarek 3 aylarda bebek sahibi olmak isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin bizlere de. çünkü çok zor bir süreç canım.

Olumlu sonucu hangisinde aldiniz

2 merkezde de pozitif gördüm. Yalnız Ankara’daki tedaviden olan gebeliğim 21.haftada sonlandı.
Diyarbakır da 2 kez denedik
2 oğlum oldu elhamdülillah.
Darısı bekleyen herkese

Benim için doktor olmak hoştur ama hekim olmak bambaşka...Ahhh canım doktorum allah ondan ve ekibinden razı olsun.ilgisi,başarısı, hastasına asla olumsuz düşünmesine izin vermeyen,en önemlisi çözüm odaklı bi doktor birçok çok şey söyleyebilirim doktorum hakkın da 😊2 başarısız deneme sonrası 3.denemem de yavruma kavuştum bide kalp duydum mu inş herşey güzel olucak.he bu arada doktorum Op.Dr.Gerçek AYDIN bursa Eurofertil de hizmet vermekte.
Hayırlı olsun 🍀

Bzmki cok ciddiydi gayet netti ama yeri gelnce elini tutup basini da okşardi..bnce gayet doznda bi insandi..ne bosa umit verdi, ne panikletti.. ama hep guvendim. Cok guler yuzlu vs diyemem ama bnce gereksz agresiflik,terslik,para hirsi,sahtekarlik sezlmyorsa oyle abarti ilgi ve guler yuzluluk de aramiyor insan..
bunu okuyunca aa benim doktoruma ne kadar benziyor dedim sonda gordumki ayniymis doktorumuz🙂

2 merkezde de pozitif gördüm. Yalnız Ankara’daki tedaviden olan gebeliğim 21.haftada sonlandı.
Diyarbakır da 2 kez denedik
2 oğlum oldu elhamdülillah.
Darısı bekleyen herkese
Amin inşallah darisi başımıza zeki Akkum du dimi diyarbakir

Back
X