- 10 Kasım 2020
- 203
- 75
- 28
- 43
inşallah canım rabbim benim gibi tüm isteyenlere evlat nasip etsinDogrudur sordgnz icin yazmstm..gonlunuze gore olur insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım rabbim benim gibi tüm isteyenlere evlat nasip etsinDogrudur sordgnz icin yazmstm..gonlunuze gore olur insallah
Ewet gecen ay 1 embriyomiz oldu donduruldu bu ayda gecici kistler olusmus ignelerden opudan adette gidecem duruma göre tekrar igneler ah ah biz kadinlara yazikyumurta birkaç kez toplatıp sonra mı transfer olacaksın canım? nerede tedavi görüyorsun acaba
Yazmayi unutmusum izmir irenbe de tedavimAmin sagolun cok tesekkur ederim. Hepimizn gonlune gore olsun insallah![]()
Merhaba, irenbede hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Memnun musunuz tedavi surecinden?Yazmayi unutmusum izmir irenbe de tedavim
Merhaba son tedavımde positiftim. Ama malesef kısa sürdü sevıncımiz. Kımyasal gebelık olduBenim doktorumda her mesajıma cevap veriyor kısada olsa fakat ben hala tedavideyim geçen ay opu oldum 1 embriyom var 1.kalite 3 gün dondurdular doktorum birdaha yumurta toplamamız lazım dedi adeti bekliyorum siz sonuç aldınızmı transfer oldunuz galiba inş pozitif sonuç alacaksınız bebişiniz sizinledir![]()
aallah bu guzel mubarek 3 aylarda bebek sahibi olmak isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin bizlere de. çünkü çok zor bir süreç canım.Ewet gecen ay 1 embriyomiz oldu donduruldu bu ayda gecici kistler olusmus ignelerden opudan adette gidecem duruma göre tekrar igneler ah ah biz kadinlara yazik
Olumlu sonucu hangisinde aldinizDiyarbakır Bahceci ve Ankara Başkent univ hastanesi
Olumlu sonucu hangisinde aldiniz
Ümit inceboz doktor çok iyi ama çok uzun bir süreçMerhaba, irenbede hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Memnun musunuz tedavi surecinden?
Hayırlı olsunBenim için doktor olmak hoştur ama hekim olmak bambaşka...Ahhh canım doktorum allah ondan ve ekibinden razı olsun.ilgisi,başarısı, hastasına asla olumsuz düşünmesine izin vermeyen,en önemlisi çözüm odaklı bi doktor birçok çok şey söyleyebilirim doktorum hakkın da2 başarısız deneme sonrası 3.denemem de yavruma kavuştum bide kalp duydum mu inş herşey güzel olucak.he bu arada doktorum Op.Dr.Gerçek AYDIN bursa Eurofertil de hizmet vermekte.
Amin inş çok zor ve çok uzun bir süreçaallah bu guzel mubarek 3 aylarda bebek sahibi olmak isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin bizlere de. çünkü çok zor bir süreç canım.
bunu okuyunca aa benim doktoruma ne kadar benziyor dedim sonda gordumki ayniymis doktorumuzBzmki cok ciddiydi gayet netti ama yeri gelnce elini tutup basini da okşardi..bnce gayet doznda bi insandi..ne bosa umit verdi, ne panikletti.. ama hep guvendim. Cok guler yuzlu vs diyemem ama bnce gereksz agresiflik,terslik,para hirsi,sahtekarlik sezlmyorsa oyle abarti ilgi ve guler yuzluluk de aramiyor insan..
Amin inşallah darisi başımıza zeki Akkum du dimi diyarbakir2 merkezde de pozitif gördüm. Yalnız Ankara’daki tedaviden olan gebeliğim 21.haftada sonlandı.
Diyarbakır da 2 kez denedik
2 oğlum oldu elhamdülillah.
Darısı bekleyen herkese
Amin inşallah darisi başımıza zeki Akkum du dimi diyarbakir
bunu okuyunca aa benim doktoruma ne kadar benziyor dedim sonda gordumki ayniymis doktorumuz![]()
evet oldu cok sukur 2 hafta oldu dogum yapali.:)Szn sonucunuz da olumlu olmstr insallah
Yaa cok sevndm. Hayirli,saglikli olsun, Allah anali babali buyutsun insallahevet oldu cok sukur 2 hafta oldu dogum yapali.:)
cok tesekkurler siz de saglikla alin kucaginizaYaa cok sevndm. Hayirli,saglikli olsun, Allah anali babali buyutsun insallah![]()
Amin insallah sagoluncok tesekkurler siz de saglikla alin kucaginiza