Merhaba Hanımlar,Tüp Bebek Yaptıranlar doktorlarınızdan memnunmusunuz bu süreçde sizinle diolog halindelermi ????

Şu işe bak ya ...
Rabbimin verdiği cana aracılık etmek ; maldan mülkten olmak demek ....
Neylesin bu insanoğlu ..
Bülent Tıraş , eski zamanlara bakarak çok iyi bir hekimmiş lakin sistem ilerledikçe sanırım yaşın da etkisiyle analitik değil , haliyle ne kadar “Acıbadem” adı altında olursa olsun , biraz eski kalıyor ... Yine de saygı duyuyorum fakat olumsuz yazıları okudukça da hiç olumlu bakamıyorum
Şöyle söyleyeyim size daha net anlamanız için. Acıbadem Maslak tüp bebek merkezinde para sayma makinası var. İşlemler nakit alınıyor. Kartla ödemek isterseniz fazladan komisyon ödüyorsunuz. Ben bir de yumurtalarının canlanması vaadediyle Prp yaptırdım. Sonuç negatif. Bu seferde dediler ki eşine de Prp yapalım. Bir karar verin sorun kimde. Siz değil miydiniz mikroçiple iyi spermleri buluruz diye. Yani insanlar umut tacirliği yapıyor. Çok yazık.

Şöyle söyleyeyim size daha net anlamanız için. Acıbadem Maslak tüp bebek merkezinde para sayma makinası var. İşlemler nakit alınıyor. Kartla ödemek isterseniz fazladan komisyon ödüyorsunuz. Ben bir de yumurtalarının canlanması vaadediyle Prp yaptırdım. Sonuç negatif. Bu seferde dediler ki eşine de Prp yapalım. Bir karar verin sorun kimde. Siz değil miydiniz mikroçiple iyi spermleri buluruz diye. Yani insanlar umut tacirliği yapıyor. Çok yazık.
İnş olumlu sonuçlarla bize dönersiniz ...
Allah kötülerle karşılaştırmasın

Hanımlarrrr Tüp bebek tedavi sürecinde olanlarr, hangi hastane,hangi doktordasınız tedavi sürecinizde sizinle iletişimi yakınlığı nasıl doktorlarınızın burada paylaşırmısınız ,
Merhaba 6 tedavı oldum
En son tedavım adana başkent. Tayfun çok hocama. Ilgılı bilgili kibar nazik kesınlıkle hastasının düşüncesinr de saygı duyan bır hekım.
5 tedavımde doktorlarla muayne dısında muhatap bıle olamadım.
6.tedavımde tayfun hocaya özeliikle rransferden sonra
Nerdeyse her gün bir sorun ıcın yazmısımdır. Hep cevap verdı. En fazla yarım saat sonra geri döndü bana.. Hiç bir mesajımı boş geçmemiştir...

ben istanbuldayım
bebek
İnş olumlu sonuçlarla bize dönersiniz ...
Allah kötülerle karşılaştırmasın
i
Ben toplamda 7 farklı merkeze gittim. Şu an Antalya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. İnanılmaz içim rahat. Doktorum Murat bey, pazar günü bile kendi şahsen tüm hastalarını arar, Bilgi verir. Para odaklı değiller. Hatta iğne imecesi başlatmışlar. Eczane kapalıysa iğneni merkez veriyor. Sonra sen kontrole geldiğinde iğne teslim edip, borcunu ödüyorsun.
bebek sahibi olmak için herkes çaba sarfediyor aslında kimsenin hiç bir doktorun hiç bir hastanenin yada sağlık çalışanının bizleri eleştirmeye hakkı yok umut ve para maddi manedi zaiyat bizde ustelik hamile kalmak için iyi bir psikoloji şart diyorlar

Ne kadar derken maddiyat mi? Toplam bütün tüp bebek harcamalarımı mı? Problemim için net bir şey söylemiyorlar. Benim yaşımı, eşimin de sperm sayı, hareketliliği az diyorlar. 5. Güne embriyolarımda çıkıyor. Genetiğe yollanan toplamda 11 embriyomum sadece 1 tanesi sağlıklı oldu. O da tutunmadı. Tutunmama sebebine endometrium diye bir şey dediler. Antibiyotik tedavisi görmeliymişim. Yani madem bu kadar basit bir şeydi. Niye baştan söylemediniz.
endometrium rahim rahim duvarlarının kalınlığı ile ilgili bir sorunun mu var canım

Eklentiler

• FDD4B94A-FBA3-47D5-9D8F-8F61F543DC9F.webp
    FDD4B94A-FBA3-47D5-9D8F-8F61F543DC9F.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba 6 tedavı oldum
En son tedavım adana başkent. Tayfun çok hocama. Ilgılı bilgili kibar nazik kesınlıkle hastasının düşüncesinr de saygı duyan bır hekım.
5 tedavımde doktorlarla muayne dısında muhatap bıle olamadım.
6.tedavımde tayfun hocaya özeliikle rransferden sonra
Nerdeyse her gün bir sorun ıcın yazmısımdır. Hep cevap verdı. En fazla yarım saat sonra geri döndü bana.. Hiç bir mesajımı boş geçmemiştir...
Benim doktorumda her mesajıma cevap veriyor kısada olsa fakat ben hala tedavideyim geçen ay opu oldum 1 embriyom var 1.kalite 3 gün dondurdular doktorum birdaha yumurta toplamamız lazım dedi adeti bekliyorum siz sonuç aldınızmı transfer oldunuz galiba inş pozitif sonuç alacaksınız bebişiniz sizinledir 🌺🌺🌺

2 farklı merkezde tedavi gördüm. Çok çok önemli olmadığı sürece doktorla görüşmezdik. Ama en yakın hemşiresi ile 7 24 whatsapp dan yazabiliyordum.
Doktorun samimiyeti ve ilgisi zaten güven hissi verirse doğru yerde olduğunuzu hisetirir bu bile yeter.
Aynen öyle canm benim doktorumda çok iyi mesajlarıma kısa da olsa cevap veriyor ama onun dışında iletişimimiz yok

Bahçeçi Umut’ta Cem Çelik’te gördüm. Bahçeci salla pati bir yer. Para tuzağı. Klinik değil, fabrika. Genetik taramadan sağlam çıkan embriyomu transfer ettiler. Tutmadı. Endometrium diye bir şey var. Antibiyotik kullanacaksın dedi. O zaman baştan niye söylemiyorsun. Neye üZüleyim. 20 bin TL yakın para harcadığıma mı, boş yere ümitlendiğime mi.
Antalya Tüp bebek Murat Berkkanoğlu evet. 10 numara bir insan. Birebir, detaylı ilgileniyor. Çok emin adımlarla ilerliyor. İçim rahat bu sefer. Diğerlerinin yapmadığı pek çok uygulamayı yaptı. Sıvı ultrason yaptı mesela. Miyom filan var mı diye sanırım. Bende kızamık negatifmiş. Aşı yaptırdı. Düşük olurmuş yoksa. Bakalım 3 embriyom var donmuş. Transfer için bekliyorum. Allah inşAllah yüzüme bakar. Hepimize inşAllah 🙏🏻
İnş pozitif sonuç alırsın canm iyi olacak herşey 🙋🏻‍♀️

Bzmki cok ciddiydi gayet netti ama yeri gelnce elini tutup basini da okşardi..bnce gayet doznda bi insandi..ne bosa umit verdi, ne panikletti.. ama hep guvendim. Cok guler yuzlu vs diyemem ama bnce gereksz agresiflik,terslik,para hirsi,sahtekarlik sezlmyorsa oyle abarti ilgi ve guler yuzluluk de aramiyor insan..
Haklısın inş bebişini kucağına alırsım yakım zamanda Rabbim çabalarını boşa çıkartmasın inş

Merhaba , memorial ve medipol mega ile gorustum. Memorialda tek doktor takip etmedigi doktora direk ulasamadigin icin devam etmedim. Medipol mega da Gonca Hanimla gorustum , cok bilgili, ilgili aydinlatici. Paradan degil tedaviden konusuyor.

Benim doktorumda her mesajıma cevap veriyor kısada olsa fakat ben hala tedavideyim geçen ay opu oldum 1 embriyom var 1.kalite 3 gün dondurdular doktorum birdaha yumurta toplamamız lazım dedi adeti bekliyorum siz sonuç aldınızmı transfer oldunuz galiba inş pozitif sonuç alacaksınız bebişiniz sizinledir 🌺🌺🌺

yumurta birkaç kez toplatıp sonra mı transfer olacaksın canım? nerede tedavi görüyorsun acaba

Dogrudur sordgnz icin yazmstm..gonlunuze gore olur insallah
bebek sahibi olmak için yıllardır uğraşanlar birbirimizin ruh halinden anlıyoruz canım bir ihtimal de olsa değerlendiriyoruz işte neylersin bende acaba istanbulda benim tedavi gördüğüm yerlerden birindemisin diye meraktan sordum canım. umarım sende güzel haberlerini paylaşırsın burada bende inşallah muradımıza ereriz

Back
X