Merhaba Hanımlar,Tüp Bebek Yaptıranlar doktorlarınızdan memnunmusunuz bu süreçde sizinle diolog halindelermi ????

Şöyle söyleyeyim size daha net anlamanız için. Acıbadem Maslak tüp bebek merkezinde para sayma makinası var. İşlemler nakit alınıyor. Kartla ödemek isterseniz fazladan komisyon ödüyorsunuz. Ben bir de yumurtalarının canlanması vaadediyle Prp yaptırdım. Sonuç negatif. Bu seferde dediler ki eşine de Prp yapalım. Bir karar verin sorun kimde. Siz değil miydiniz mikroçiple iyi spermleri buluruz diye. Yani insanlar umut tacirliği yapıyor. Çok yazık.

İnş olumlu sonuçlarla bize dönersiniz ...
Allah kötülerle karşılaştırmasın

Hanımlarrrr Tüp bebek tedavi sürecinde olanlarr, hangi hastane,hangi doktordasınız tedavi sürecinizde sizinle iletişimi yakınlığı nasıl doktorlarınızın burada paylaşırmısınız ,
Merhaba 6 tedavı oldum
En son tedavım adana başkent. Tayfun çok hocama. Ilgılı bilgili kibar nazik kesınlıkle hastasının düşüncesinr de saygı duyan bır hekım.
5 tedavımde doktorlarla muayne dısında muhatap bıle olamadım.
6.tedavımde tayfun hocaya özeliikle rransferden sonra
Nerdeyse her gün bir sorun ıcın yazmısımdır. Hep cevap verdı. En fazla yarım saat sonra geri döndü bana.. Hiç bir mesajımı boş geçmemiştir...

ben istanbuldayım
bebek
İnş olumlu sonuçlarla bize dönersiniz ...
Allah kötülerle karşılaştırmasın
i
bebek sahibi olmak için herkes çaba sarfediyor aslında kimsenin hiç bir doktorun hiç bir hastanenin yada sağlık çalışanının bizleri eleştirmeye hakkı yok umut ve para maddi manedi zaiyat bizde ustelik hamile kalmak için iyi bir psikoloji şart diyorlar

endometrium rahim rahim duvarlarının kalınlığı ile ilgili bir sorunun mu var canım

Eklentiler

• FDD4B94A-FBA3-47D5-9D8F-8F61F543DC9F.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 68
Benim doktorumda her mesajıma cevap veriyor kısada olsa fakat ben hala tedavideyim geçen ay opu oldum 1 embriyom var 1.kalite 3 gün dondurdular doktorum birdaha yumurta toplamamız lazım dedi adeti bekliyorum siz sonuç aldınızmı transfer oldunuz galiba inş pozitif sonuç alacaksınız bebişiniz sizinledir

Aynen öyle canm benim doktorumda çok iyi mesajlarıma kısa da olsa cevap veriyor ama onun dışında iletişimimiz yok

İnş pozitif sonuç alırsın canm iyi olacak herşey

Haklısın inş bebişini kucağına alırsım yakım zamanda Rabbim çabalarını boşa çıkartmasın inş

Merhaba , memorial ve medipol mega ile gorustum. Memorialda tek doktor takip etmedigi doktora direk ulasamadigin icin devam etmedim. Medipol mega da Gonca Hanimla gorustum , cok bilgili, ilgili aydinlatici. Paradan degil tedaviden konusuyor.

yumurta birkaç kez toplatıp sonra mı transfer olacaksın canım? nerede tedavi görüyorsun acaba

Dogrudur sordgnz icin yazmstm..gonlunuze gore olur insallah
bebek sahibi olmak için yıllardır uğraşanlar birbirimizin ruh halinden anlıyoruz canım bir ihtimal de olsa değerlendiriyoruz işte neylersin bende acaba istanbulda benim tedavi gördüğüm yerlerden birindemisin diye meraktan sordum canım. umarım sende güzel haberlerini paylaşırsın burada bende inşallah muradımıza ereriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…