- 9 Nisan 2018
- 3
- 0
- 1
- 41
benim bi derdim var 10 senedir evliyim ve eşimin ailesinden bunaldım iyice 24 saat bi beni bi eşimi arıyorlar sırayla sürekli benden laf almaya çalışıyorlar.eşimle bi yere gezmeye gitsek söylemiyoruz da gittiğimiz yeri peşime takılacaklar diye.bi resim paylaşayım hemen saldırıya geçiyorlar niye bizi götürmediniz niye haber vermiyorsunuz diye adamla başbaşa birşeye yapmaya hakkım yok hala.eşimde demiyor ki karımla gittik geldik ne var bunda diye.bayılıyor ailesine bende severim ailemi ama lafımı da çekmem haksızlık yaptıklarında.çalıştığımı bilmelerine ragmen her haftasonu bendeler bi misafirleri gelsin alıp bana getirirler.bana birşey alınsın hemen hepsi de ondan isterler.ortak kazancımız olmasına rağmen üstümüze bişey yapamıyoruz çıldırıyorlar hep ailesinin üstüne yaptı bişey demedim çenemden yorulduğu için küçük bi yatırım yaptı üstüme haberleri yok duysalar çıldırırlar benim gibi aldığını sattığını gezdiğini kıskanan bi kaynana görümcesi olan var mı ? ve nasıl davranıyorlar yoruldum mücadele etmekden kocada da iş yok ailesine toz kondurmaz seviyorum da eşimi ama böyle de yoruluyorum yüzüme gülüp arkamdan kuyumu kazmalarından çok sıkıldımmmm