Merhaba hanımlar

Emine 3645

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
181
51
18
23
Benim size bir sorum olacaktı aşağı fotoğrafını koyacağım miratech markalı ovulasyon testi aldım 5 li amq içeriğinde yazmıyor detaylı kuwlnimi rica etsem bana beni bilgindrirmisiniz lütfen bu ay bekliyordum ama regl oldu bkl mbu ay soğan kuruyle ve ovulasyon testiyle bkicam bklm hayırlısı rabim herkesin gönlüne göre versin inşallah bana detaylı bi anlatiisimz bilenler varmı kaçıncı gün yapmwm lazım hangi günler

Eklentiler

• 16635935059602414184512701666745.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 31
bu markayı kullanmadım ama genel mantık olarak anlatayım. bu testler lh hormonunu ölçer. her yaptığında t kısmında silik de olsa bir çizgi göreceksin gebelik testi gibi değil. t çizgisi c ile aynı koyulukta veya daha koyu olduğunda bu yumurtladığın anlamına geliyor. test yapmaya devam ediceksin çizgi silikleştiğinde bu da yumurtanın çatladığı yani yumurtalıktan salındığı anlamına geliyor. bu dönemlerde hamile kalma şansı yüksek oluyor.

Adetin bitince hemen başla bence teste, çünkü ne zaman yumurtlayacagiz hiç belli olmuyor. Hele o telefonda ki programlar hiç bence güvenilir değil. Hergun mümkünse aynı saatte, test yapmadan 2 saat önce sıvı almaman lazım, sabah ilk idrar olmayacak birde. 5 tane az olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…