- Konu Sahibi leyla rahimova
-
Çok teşekür ederim canımgeçen sene haziran ayında doğum yaptım hastane sıcaklığı normal oluyor, dışarısı ateş gibi son günlerimde çok zorlamıştı beni.
kısa kollu pijama takımı+ ince hırka alabilirsiniz. Depend çook önemli bence.
Hastane çıkışına bir takım kıyafet, ıslak mendil, peçete gibi temizlik ürünleri
bebek için normal hastane çıkışı ekstra da birkaç zıbın ve takım, alt değiştirme örtüsü, bolca bez, kalın battaniyeler yerine nohut, penye, müslin alabilirsiniz sıcak oluyor çünkü.
inşallahDepentt bence en önemlisi suyun falan gelirse kurtarıcı olur, ben ilk doğumda akıl etmemistim ped tutar diye güvendim deee rezillik
Hava sıcak gidiyor zaten, temmuz başında aslında muhtemel doğum.tarihim ama Haziran sonu da benim doğumum olacak gibi hissediyorum
2 tisortlu pijama koydum üzerine de kurtarıcı olsun hava durumuna uysun diye uzun rahat bı sabahlık koydum
hastane çıkışı beşli takım aldım bir tane
yanına iki ayaklı tulum ve iki zıbın koydum
Bez, ıslak mendil, ped
Göğüs ucun için krem (ciddiye al başlangıç çok acılı olabilir, ilk seferde akıl edemediğim pişman olduğum şeylerden biri)
Muslin örtü koydum iki tane, hastane çıkışının da örtüsü var, bir tane de nohut olanlardan (sıcak olur ama bulunsun dedim) koydum
Korsemi koydum
Yedek iç çamaşırı
İlk etapta yemek falan yiyene kadar acayip güçsüz aç hissediyorsun, onun için hurma ve badem koydum hem sütü destekler, sevdiğin başka birsey de koyabilirsin atistirmalik
Aklıma gelenler bunlar
Sağlıkla kavusuruz inşallah
Depent bedenleri nasıl oluyor acaba hiç kullanmadimDepentt bence en önemlisi suyun falan gelirse kurtarıcı olur, ben ilk doğumda akıl etmemistim ped tutar diye güvendim deee rezillik
Hava sıcak gidiyor zaten, temmuz başında aslında muhtemel doğum.tarihim ama Haziran sonu da benim doğumum olacak gibi hissediyorum
2 tisortlu pijama koydum üzerine de kurtarıcı olsun hava durumuna uysun diye uzun rahat bı sabahlık koydum
hastane çıkışı beşli takım aldım bir tane
yanına iki ayaklı tulum ve iki zıbın koydum
Bez, ıslak mendil, ped
Göğüs ucun için krem (ciddiye al başlangıç çok acılı olabilir, ilk seferde akıl edemediğim pişman olduğum şeylerden biri)
Muslin örtü koydum iki tane, hastane çıkışının da örtüsü var, bir tane de nohut olanlardan (sıcak olur ama bulunsun dedim) koydum
Korsemi koydum
Yedek iç çamaşırı
İlk etapta yemek falan yiyene kadar acayip güçsüz aç hissediyorsun, onun için hurma ve badem koydum hem sütü destekler, sevdiğin başka birsey de koyabilirsin atistirmalik
Aklıma gelenler bunlar
Sağlıkla kavusuruz inşallah
Depent bedenleri nasıl oluyor acaba hiç kullanmadim
Bakariz tabii ki buradan atın da görenler de yorum yapabilirinşallahya ben bir şey daha sorayım hastane çıkışı aldım da işte bebeyi koymak için konvert aldım amma korkuyorum biraz aklımı kurcalıyor foto atsam baka bilirmisiniz böyle sebet gibi amma havasız falan kalır diye korkuyorum biraz hastane yakın bi kqç dakalık
Doğru sıkmasın da bende sezeryan olucamGeniş almakta fayda var aradan sızıntı yapmasın dikis olursa sıkmasın diye, kalıpları rahat zaten ben 80i geçersem doğuma kadar falan diye l aldım, ürün aciklamalarinda kilo oranalri da yazıyor
Yapıları rahat zaten esnek, hasta bezini bağlamak zor geliyor bana sağdan soldan tut uğraş zor oluyor depend iç çamaşırı gibi giyiyorsun pratik, çıkarırken belden yirtiyorsun zaten, kalıplarını da kilo durumuna gore bakarsınDoğru sıkmasın da bende sezeryan olucam
Foto atamıyorum ki sabahdan uraşıyorumBakariz tabii ki buradan atın da görenler de yorum yapabilir
Şuradan atacaksınFoto atamıyorum ki sabahdan uraşıyorumkurcalayım bakım
Foto atamıyorum ki sabahdan uraşıyorumkurcalayım bakım
Şunun gibi bi şey kendimden atamadım bi türlü foto çıkmadı bu kadar süslü deyil buna benziyor biraz daha diri bendeki sert yani tülüde var üzerinden birde işte içine ben kendi döşeymi koydum içindeki çok sertdi
Agzini yüzünü örtme hava sıcaksa çok sarma birşey olmazŞunun gibi bi şey kendimden atamadım bi türlü foto çıkmadı bu kadar süslü deyil buna benziyor biraz daha diri bendeki sert yani tülüde var üzerinden birde işte içine ben kendi döşeymi koydum içindeki çok sertdi
BEn vajinal dogum yaptim ve hasta bezi en gerekli şey oldu cnku vermiyorlar hastanedeSelam kızlar nasılsınız ? şu sıralar hastane çantamı hazırlayım diyorumda devlet hastanesi olacak ilk gebelik bende doğumada az kaldı bebek için neler konulmalı erkek bebek bu arada kalın giysimi koyum yoksa orta kaln ince bilmiyorum haziranda doğuran varmı nasıl giysiler koydunuz bebek ve kendiniz için kendim içinde hiç bir şey almadım hala kollumu kollsuzmu diye tartışıyorum bilgi vere bilormisiniz?
kiyafeti kalın deyil yani tutmaktan korkuyorum diye öyle sebet aldımda çocuk havasız kalır diyede endişe ediyorum yeni keşke üstü açık olandan alsaydım şu an çok pişmanımAgzini yüzünü örtme hava sıcaksa çok sarma birşey olmaz
Bende çok istiyorum vajinal korkuyorumda doktor bir problem görmezse vajinal olucam internetden izliyorumda her kesde farklı ben henüz kendime bir şey almadım sadece bebeymize aldık inşallah zaman bulursam kendimede alıcam birde vajinal doğum sondasi korse falan takmak işte tulum korselerden giymek toparlama amaclı riskli olurmu?BEn vajinal dogum yaptim ve hasta bezi en gerekli şey oldu cnku vermiyorlar hastanedebebege yedek takim gotur mutlaka. Ben haziranda dogurmadim ama kalin battaniyeye gerek yoktur sanirim. Rahat emzirebilcegin pijama 2 takim gotur
Ben vajinal dogum yaptım sonraki gün ya da aynı gün korse takanlara şaşırıyorum. Bence 1 hafta en azından bekleyin organlarınız eski yerine dönsün. Doğumdan sonra içinizde bir boşluk var gibi oluyor, sanki pipetle içinizi çekmişler öyle hissettiriyor, vücut o kadar kan kaybedince zaten halsizlik vs oluyor birde korse ile kendinize işkence etmeyin. Hazır hissedince takarsınizBende çok istiyorum vajinal korkuyorumda doktor bir problem görmezse vajinal olucam internetden izliyorumda her kesde farklı ben henüz kendime bir şey almadım sadece bebeymize aldık inşallah zaman bulursam kendimede alıcam birde vajinal doğum sondasi korse falan takmak işte tulum korselerden giymek toparlama amaclı riskli olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?