Merhaba hastane çantasına neler koyulmalı?

Korse öneriliyor ben denedim ama bana fenalik geldi. Emzirirken cok terliyordum bide korse oyle sıkınca alisamadim ama sen takmayi dene mutlaka

Bende refakatçı olmuyor izin verilmiyor devlet hastanesi biraz bizde böyle şeylere izin verilmiyor malasef özel olursa vip odayı seçe bilirsin duş almak önemli bence hem sıcak hemde haklısınız sancıya iyi gele bilir tabi vajinal doğum ameliyat kadar sancı vermez diye düşünyorum altdan muayineni bilmiyorduç aklımda tutarım teşekür ederim

Benim gebelik zor gebelik amma işte insan fotoraflarda falan iyi çıkmak istiyor 1 saatliyine bile taka bilsem aslında cok kilolu diylim öncedende göbüş vardı biraz takınca huysuzlanyordum karnım şişiyo sürekli ses ckarıyordu kaz takabakaları oluşuyordu karnımda onu cıkarınca bi rahatlama geliyordu şu an doğumdan sonra taksam daha fena olur bakaym şişliymi gizliycek kıyafet en iyisi bence

Korse öneriliyor ben denedim ama bana fenalik geldi. Emzirirken cok terliyordum bide korse oyle sıkınca alisamadim ama sen takmayi dene mutlaka
Denerim canım bakalım güzelik kurban taleb ediyor şakası bi yanada taka bilsem takıcam sümüklü korse diyil bendeki tayt korse gibi amma işte normalde bile takınca huysuzluk veryordu bakalım 1 saatlık fotoraf cekmine göre taka bilsem iyi olur

Bende şehir hastanesinde doğum yaptım özel değildi ama bunların hepsi vardı hatta odalarda plates topu mati vs de vardı doğum yaptığın oda ve kaldığın oda aynıydı. Bence siz doğum yapacağınız hastaneye gidip gebe okuluna gidin dogumhaneyi vs gezdirip neler lazım anlatıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…