Merhaba herkese

Ya doktorda test yaptırmadın mı? Negatif çıkmadı mı? Hala neyin ısrarı bu?
Ben negatif bitiyor sanarken yükselir yerleşme kanaması gibi o yazanlar var korkuyorum o yüzden bu yani ısrar dediğiniz
Ilaç kullanmaya başlamadan regl geldi sanah ama peçeteye sildikce oluyor sadece çok az az tarlusal kullanmaya başlayayımmı

Ben negatif bitiyor sanarken yükselir yerleşme kanaması gibi o yazanlar var korkuyorum o yüzden bu yani ısrar dediğiniz
Ilaç kullanmaya başlamadan regl geldi sanah ama peçeteye sildikce oluyor sadece çok az az tarlusal kullanmaya başlayayımmı
Dokor kullan dediyse kullan işte adet söktürücü zaten.Kullansan en fazla adetin gelir ölmezsin yani.Defalarca kullanayım mı kullanayım mı diye sormana gerek yok.En küçük şeyi bile bu kadar takıntı haline getirmen,bu kadar evhamlı olman aşşırı saçma yani.
Testin negatif çıkmış işte daha neyi zorluyosun ki?
İçine boşalma olsa haklısın korkmakta belki yükselir dedikleri gibi diyecem ama senin durumunda bu nerdeyse imkansız,testin negatifse negatiftir yani.
Artık bir sal insanları ve bu kadar korkuyosan korunmadan da ilişki yaşama yani.
Hem korunmuyosun hemde sonradan korkup kafayı yiyosun.
Bence bu takıntı normal değil ve bunun içinde doktora görünmelisin.

Dokor kullan dediyse kullan işte adet söktürücü zaten.Kullansan en fazla adetin gelir ölmezsin yani.Defalarca kullanayım mı kullanayım mı diye sormana gerek yok.En küçük şeyi bile bu kadar takıntı haline getirmen,bu kadar evhamlı olman aşşırı saçma yani.
Testin negatif çıkmış işte daha neyi zorluyosun ki?
İçine boşalma olsa haklısın korkmakta belki yükselir dedikleri gibi diyecem ama senin durumunda bu nerdeyse imkansız,testin negatifse negatiftir yani.
Artık bir sal insanları ve bu kadar korkuyosan korunmadan da ilişki yaşama yani.
Hem korunmuyosun hemde sonradan korkup kafayı yiyosun.
Bence bu takıntı normal değil ve bunun içinde doktora görünmelisin.
Doktor adet gördüğün an bırak demişti daha başlamadan adet mi onu da anlamıyorum ama kanama oldu o yüzden şimdi kullanmam gerekecek mi onu soruyorum çünkü adeti de keser kullanirsan demişti onun için soruyorum size yani başlamalı mıyım yoksa bunu adet mi sayacağım ben kafam karıştı

Doktor adet gördüğün an bırak demişti daha başlamadan adet mi onu da anlamıyorum ama kanama oldu o yüzden şimdi kullanmam gerekecek mi onu soruyorum çünkü adeti de keser kullanirsan demişti onun için soruyorum size yani başlamalı mıyım yoksa bunu adet mi sayacağım ben kafam karıştı
Tamam kanaman varsa bi bekle gelmezse kullanırsın işte.

Hiçbişey kullanma vücudunu ve zihnini rahat birak sürekli bitkiler ilaçlar alma hormonlarıni vücudunu mahvedeceksin uğraşa uğraşa .hamile değilsin 1.20 yükselmez çünkü negatiffff
Korkutuyorlar diye bana diyor ben anlamadım gitti bu kizi hamile değilsin diyorum eğer söyle söyle olsa olurdun diyorum.yani ben hamile miyim diyor su basit bir konuyu bile 50 defa da anlatamadık koskoca site ama ilişkiden de hiç korkmuyor madem aradığın cevabı burda bulamıyorsun sorma bize rahatsizda etme

Back
X