- Konu Sahibi Meleklerini bekleyen anne
-
Evet taze transfer yapıldı iki denemem de aynı şekilde yapıldı yani bu kadar düşmesi imkansız gibi ne biliyim okadar da düşük deil ve yaşım 24Sana taze trasvermi yaptılar.cok yumurtan toplanmış aslında benim 12 toplandı 6 tane kaldı geriye ikisini koyduk 4 kaldı içerde bizim
Sizin dondurmaya kalmış ne güzelEvet taze transfer yapıldı iki denemem de aynı şekilde yapıldı yani bu kadar düşmesi imkansız gibi ne biliyim okadar da düşük deil ve yaşım 24
Benimde yaşım 27 inşallah bu transfer olanlar yeter bize canm çok takılıp caninı skma inşallah güzel haberler alalımEvet taze transfer yapıldı iki denemem de aynı şekilde yapıldı yani bu kadar düşmesi imkansız gibi ne biliyim okadar da düşük deil ve yaşım 24
20 sinde transfer oldum. 7. Günüm transfer gününü sayarsakKaçıncı gününüz sizin bugün inşallah Allah kalbinize göre versin
Az kalmış inşallah sizden olumlu haberler alırız20 sinde transfer oldum. 7. Günüm transfer gününü sayarsak
Canım sızın kaç paraya yaptırdınız?Sizin dondurmaya kalmış ne güzel
İlk tedavi 4700 Euro ikinci tedavimiz 4 bin EuroCanım sızın kaç paraya yaptırdınız?
İnşallahBenimde yaşım 27 inşallah bu transfer olanlar yeter bize canm çok takılıp caninı skma inşallah güzel haberler alalım
Bizim toplam 2.500 Euro tuttuİlk tedavi 4700 Euro ikinci tedavimiz 4 bin Euro
Benimde 20 temmuzda transfer oldu canımMerhaba kızlar 20 temmuz 2022 transfer oldum test günüm 4 Ağustos zaman geçmek bilmiyor 1 ağustosta beta HCG yapsam çıkarmı sizce
Canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın belirtin varmıBenimde 20 temmuzda transfer oldu canım
İnşallah canm sizin ilk tedaviden yumurta kalmamış mıydıAaa sizin çok uygun olmuş inşallah kucağımıza alırız da miniklerimizi başka bişey istemiyorum
Hayır kalmamıştı malesefİnşallah canm sizin ilk tedaviden yumurta kalmamış mıydı
Hayırlısı canm demekki Ben işden bir hafta rapor aldım siz de evde dinleniyormusunuz yoksa hemen işe başladınız mıHayır kalmamıştı malesef
Hayırlı olsun tedavinizHerhangi bir belirtiniz varmı benim hiç belirtim yok ama takılıyorum olmamasına çünkü belirtisi olmayıp hamile kalan çok var
Bende evde dinleniyorum ama yürüyüş yapıyorum sürekli yatmadım canımHayırlısı canm demekki Ben işden bir hafta rapor aldım siz de evde dinleniyormusunuz yoksa hemen işe başladınız mı
Bende ilk kez bugün yürüyüş yaptım canım onuda korkarakBende evde dinleniyorum ama yürüyüş yapıyorum sürekli yatmadım canım
Malesef yok ya.senin var mıCanım inşallah olumlu sonuçlar alırsın belirtin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?