- Konu Sahibi Meleklerini bekleyen anne
-
İnşallah bidakine tutar benimde kan sonucum 1.20 çıktı negatif Allah büyükKan testi sonucum negatif çıktı. Demek ki 6.gündeki negatif idrar testi bir fikir veriyormus. Ne diyelim nasip. Denizi seyredip cay icerek terapi yapıyorum. Ne yapabilirim ki. Inşallah sizlere sağlıklı evlatlar guzel sonuclar nasip olsun
Ben pko olduğum için aybasım düzenli değil Canm o yüzden öyle Bir belirtim olmazBelirti olmuyormuş valla canını sıkma benim adet olacakmış gibi ağrılarim vardı ben tutmadığını ordan hissettim
Canım benim inşallah bir dahakine olur içini ferah tut lütfen dualarım seninleİnşallah bidakine tutar benimde kan sonucum 1.20 çıktı negatif Allah büyük
Benim 7. Denememdi. Artik dusunmuyorum. Belki allah bir mucize nasip eder. Artık nokta koyuyorum tüp tedavilerine. Simdi yepyeni alisverisler yaparak yeni hayatima başlayacagim. Evlenmeyi çok isteyip de bekar olan bircok arkadasım var. 40 yaşlarında. Herkesin kendince bir imtihani var. Allah hepimize huzurlu saglikli ve bereket dolu bir hayat versin..İnşallah bidakine tutar benimde kan sonucum 1.20 çıktı negatif Allah büyük
Çok saol canım iyiki tanıdım seni benim dualarımla tüm çocuk isteyenlerle ve seninleCanım benim inşallah bir dahakine olur içini ferah tut lütfen dualarım seninle
Benim 7. Denememdi. Artik dusunmuyorum. Belki allah bir mucize nasip eder. Artık nokta koyuyorum tüp tedavilerine. Simdi yepyeni alisverisler yaparak yeni hayatima başlayacagim. Evlenmeyi çok isteyip de bekar olan bircok arkadasım var. 40 yaşlarında. Herkesin kendince bir imtihani var. Allah hepimize huzurlu saglikli ve bereket dolu bir hayat versin..
Bende iyiki tanıdım seni canım Bende sonucumu alınca yazacam sanaÇok saol canım iyiki tanıdım seni benim dualarımla tüm çocuk isteyenlerle ve seninle
Amin canım doğru söylüyorsun hepimizin bir imtihanı var bu hayatta Bizim imtihanımızda buymuş demekkiBenim 7. Denememdi. Artik dusunmuyorum. Belki allah bir mucize nasip eder. Artık nokta koyuyorum tüp tedavilerine. Simdi yepyeni alisverisler yaparak yeni hayatima başlayacagim. Evlenmeyi çok isteyip de bekar olan bircok arkadasım var. 40 yaşlarında. Herkesin kendince bir imtihani var. Allah hepimize huzurlu saglikli ve bereket dolu bir hayat versin..
Tamam canım insallahhh çok gzuel olacakBende iyiki tanıdım seni canım Bende sonucumu alınca yazacam sana
çıkar vanım bence.ben transfer gününü saymazsak 7.günde yaptırdım çıktıMerhaba kızlar 20 temmuz 2022 transfer oldum test günüm 4 Ağustos zaman geçmek bilmiyor 1 ağustosta beta HCG yapsam çıkarmı sizce
çıkar vanım bence.ben transfer gününü saymazsak 7.günde yaptırdım çıktı
Canm test sonucum 51 çıktı çok şükür hamileyimİnşallah bidakine tutar benimde kan sonucum 1.20 çıktı negatif Allah büyük
ayyyy maşallah.. allah sağlıkla kolaylikla doğmasıni nasip etsin.... darisi tüm isteyenlere olsunCanm test sonucum 51 çıktı çok şükür hamileyimdarısı tüm isteyenlerin başına senin arkadaşının kaç çıkmıştı?
Allah sana bağışlasın kuzummm arkadaşımın da 197 çıkmışCanm test sonucum 51 çıktı çok şükür hamileyimdarısı tüm isteyenlerin başına senin arkadaşının kaç çıkmıştı?
çıkar vanım bence.ben transfer gününü saymazsak 7.günde yaptırdım çıktı
Teşekkür ederim canm darısı senin başına olsun benimki biraz düşük çıkmış sanki değilmiAllah sana bağışlasın kuzummm arkadaşımın da 197 çıkmış
Yükselmesi önemli kuzum 2 gün sonra inşallah bidaki sonucun daha güzel olacakTeşekkür ederim canm darısı senin başına olsun benimki biraz düşük çıkmış sanki değilmi
Benim bugün 154 çıktı canm tekrar yaptırdımAllah sana bağışlasın kuzummm arkadaşımın da 197 çıkmış
Cookkkk sevindim kuzummBenim bugün 154 çıktı canm tekrar yaptırdım
Maşallah kese kalp atışı falan görüldü değil mi hayırlı olsunBenim bugün 154 çıktı canm tekrar yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?