Merhaba kızlar 20 temmuz 2022 transfer oldum test günüm 4 Ağustos zaman geçmek bilmiyor 1 ağustosta beta HCG yapsam çıkarmı sizce

Bana kan testini 1 Ağustosta yaptır dedi Canim tam 12 gün oluyor aslında sana niue öyle dedi bı fikrim yok idrar testi de 9. Günden sonra çıkıyor diye biliyorum oyizden yapasim var
Yaptığımız günü saymadılar galiba ben direk 1 inde kanda baktiracam ya cumartesi pazar önemli sınavım var beni etkilesin istemiyorum
Bana kan testini 1 Ağustosta yaptır dedi Canim tam 12 gün oluyor aslında sana niue öyle dedi bı fikrim yok idrar testi de 9. Günden sonra çıkıyor diye biliyorum oyizden yapasim var

Ay gerçekten mi ya ben cesaret edemem heralde hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Bende bi an öyle yapmıştım negatif çıkarsa erken yaptım der bi umut kan testi gününü beklerim diye.. Bu arada yakın zaman gibi anlatmışım benim oğlan 2 yaşına yaklaştı

Merhaba kızlar 20 temmuz 2022 transfer oldum test günüm 4 Ağustos zaman geçmek bilmiyor 1 ağustosta beta HCG yapsam çıkarmı sizce
Merhaba inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız .bende tüp bebek tedavisine baslicamda cetrodite igensini nerden bukdunuz acaba ben bulamıyorum bütün eczaneleri aradım bu yüzden tedavimi 1 ay ertelemek zorunda kaldım yardımcı olurmusunuz lütfen şimdiden teşekkür ederim

Canım şimdiden hayırlısı olsun ben böyle bir iğne kullanmadım

Nerede yaşıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…