- 26 Temmuz 2022
- 79
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi Meleklerini bekleyen anne
-
Allah onada nasip etsin canımOda bizle ayni kuzum oda sonuç bekliyo daha test vermedi
Amin hepimiz inşallah yaşarızAllah onada nasip etsin canım
Şimdi döndü bana hemşire 12 olması gerekirmiş benimki sınırda yaniAmin hepimiz inşallah yaşarız
Üzülme ki çok az kalmış yükselir senin ilk demen di deilmiŞimdi döndü bana hemşire 12 olması gerekirmiş benimki sınırda yaniProgestan fitili günde 6 kullanıyordum 9 a çıkardı
Evet ilkÜzülme ki çok az kalmış yükselir senin ilk demen di deilmi
İnşallah olurEvet ilk
İnşallah canmİnşallah olurçok heycanli bişey
Günaydın canm bugün test yaptıracakmısın ?İnşallah canm
Canım üzme kendini belki kanda pozitif çıkarŞuan moralim okadar bozuk ki idrar testi yaptım hem erken gebelik testi hemde kaset test ikisinde de negatif sonuç
Fazla umudum yok canım arkadaşım da yaptı onun ki pozitif 9 .gün çıkıyor mus idrarda olsaydı cikardiCanım üzme kendini belki kanda pozitif çıkar
Belirtisi varmiymis canım arkadaşının yoksa onunda hiç belirtisi yokmuş genede moralini yüksek tut canımFazla umudum yok canım arkadaşım da yaptı onun ki pozitif 9 .gün çıkıyor mus idrarda olsaydı cikardi
Belirtisi hiç yoktu kuzum üzüldüm ama 2 3 aya kendimi toparlayip yeniden denicemBelirtisi varmiymis canım arkadaşının yoksa onunda hiç belirtisi yokmuş genede moralini yüksek tut canım
Ben de senin gibi negatif ve umutsuz hislerdeyim.boş boş bekliyorum.. Benim de idrar negatifti. Ustelik 7.tedavim. kendimi teselli ediyorum. Bir hayr bir hediye var bu iste diye. Allah sağlikli evlat versin. Her an hersey olabiliyor.... Senin kacinci denemen canim?Fazla umudum yok canım arkadaşım da yaptı onun ki pozitif 9 .gün çıkıyor mus idrarda olsaydı cikardi
Amin inşallah bir gün bizlerde o guzel duyguları yaşarız. Benim 2. DenememBen de senin gibi negatif ve umutsuz hislerdeyim.boş boş bekliyorum.. Benim de idrar negatifti. Ustelik 7.tedavim. kendimi teselli ediyorum. Bir hayr bir hediye var bu iste diye. Allah sağlikli evlat versin. Her an hersey olabiliyor.... Senin kacinci denemen canim?
Aynen cann pes etmek yok benimde tutumazsa bende hemen baştan denicemBelirtisi hiç yoktu kuzum üzüldüm ama 2 3 aya kendimi toparlayip yeniden denicem
Aynen canımAynen cann pes etmek yok benimde tutumazsa bende hemen baştan denicemdurmak yok yapana kadar
Aynen canım
Belirti olmuyormuş valla canını sıkma benim adet olacakmış gibi ağrılarim vardı ben tutmadığını ordan hissettimBenimde hiç belirtim olmadığı için umutsuzum ya bugün yedinci günüm bir belirti vermezmi insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?