- 26 Temmuz 2022
- 79
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi Meleklerini bekleyen anne
-
Benden bugün progesteron testi isdediler sabah vermeye gittim zor tuttum beta HCG yapmamak için kendimiMoralini bozma gripten bişi olmaz zaten artık tutunmustur bizim minikler
O testin sonucu kac çıktıBenden bugün progesteron testi isdediler sabah vermeye gittim zor tuttum beta HCG yapmamak için kendimi
12.7 çıktı canm ne demek oluyor bu bilmiyorum sence iyimiO testin sonucu kac çıktı
Daha bişey demedi canm attım ama görmedi bu yüksekse hamilemi oluyoruz canımYüksek canım doktorun bişey dedimi ben bu hormonun hamile kalmaya yardımcı olduğunu biliyorum sadece keşke verseydin kan testi ben de daha fazla bekleyemiyorum
Cesaret edemedim beta hcgye ya offEvet yani kesin hamilesin diyemem kuzum ama hamilelikte yükseliyor yanlış biliyor da olabilirim emin deilm doktorun ne diyecek bakalım
Benden istemediler bu testi canım bence yaptır ben yaptircam galibaCesaret edemedim beta hcgye ya offyarın mi yaptırsam senin kaç çıktı bu testin
Bugün mü yaptıracaksin canımBenden istemediler bu testi canım bence yaptır ben yaptircam galiba
Yarın canım bugün eşim yok yarın gelicek onla gidip yaptircamBugün mü yaptıracaksin canım
Ben pazartesiyi beklemeyi düşünüyorum canımYarın canım bugün eşim yok yarın gelicek onla gidip yaptircam
En doğrusu test günümüz o gün çünkü ben aceleci oldum bu süreçteBen pazartesiyi beklemeyi düşünüyorum canım
Sen bir önceki denemende progesteron baktırmismiydın canımEn doğrusu test günümüz o gün çünkü ben aceleci oldum bu süreçte
Yok kuzum ondada istememişti doktorumSen bir önceki denemende progesteron baktırmismiydın canım
Allah Allah neye göre isdeyim isdemiyorlar anlamış değilimYok kuzum ondada istememişti doktorum
Bende onu anlamadım bitane arkadaşımdan da istediler ama benden istemediler onların ne yaptığı da belli deilAllah Allah neye göre isdeyim isdemiyorlar anlamış değilim
Arkadaşının kaç çıkmış canımBende onu anlamadım bitane arkadaşımdan da istediler ama benden istemediler onların ne yaptığı da belli deil
Onun ki 10 küsur canımArkadaşının kaç çıkmış canım
Hamilemi peki canımOnun ki 10 küsur canım
Oda bizle ayni kuzum oda sonuç bekliyo daha test vermediHamilemi peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?