- 26 Temmuz 2022
- 79
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi Meleklerini bekleyen anne
Bendede yok ama olmak zorunda değil canım canımMalesef yok ya.senin var mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede yok ama olmak zorunda değil canım canımMalesef yok ya.senin var mı
Korkma bence kan akışı olması lazımBende ilk kez bugün yürüyüş yaptım canım onuda korkarak![]()
Bundan sonraki günlerde de yürüyeyim mademKorkma bence kan akışı olması lazım
Ne gün yaptırmayı düşünün ?İdrar testi yapmayı düşünen varmı ben düşünüyorum ama bilemiyorum :)
Evet ama çok yorulmadan yürü bide çok sıcakta yürüme biz ordayken sıcaktı kibris dikkat et akşam yürüBundan sonraki günlerde de yürüyeyim madem![]()
Perşembe olabilir ama tam emin deilmNe gün yaptırmayı düşünün ?
Bana neden test gününü 4 Ağustos dediki ya aslında aynı gün tranver olduk Perşembe erken degilmi canımPerşembe olabilir ama tam emin deilm
Bana kan testini 1 Ağustosta yaptır dedi Canim tam 12 gün oluyor aslında sana niue öyle dedi bı fikrim yok idrar testi de 9. Günden sonra çıkıyor diye biliyorum oyizden yapasim varBana neden test gününü 4 Ağustos dediki ya aslında aynı gün tranver olduk Perşembe erken degilmi canım
Yaptığımız günü saymadılar galiba ben direk 1 inde kanda baktiracam ya cumartesi pazar önemli sınavım var beni etkilesin istemiyorumBana kan testini 1 Ağustosta yaptır dedi Canim tam 12 gün oluyor aslında sana niue öyle dedi bı fikrim yok idrar testi de 9. Günden sonra çıkıyor diye biliyorum oyizden yapasim var
Bana kan testini 1 Ağustosta yaptır dedi Canim tam 12 gün oluyor aslında sana niue öyle dedi bı fikrim yok idrar testi de 9. Günden sonra çıkıyor diye biliyorum oyizden yapasim var
Ben transferden 6 gün sonra evde test yaptım pozitif çıktı. 8.gün de kanda baktırdım dayanamayıp.Merhaba kızlar 20 temmuz 2022 transfer oldum test günüm 4 Ağustos zaman geçmek bilmiyor 1 ağustosta beta HCG yapsam çıkarmı sizce
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canımYaptığımız günü saymadılar galiba ben direk 1 inde kanda baktiracam ya cumartesi pazar önemli sınavım var beni etkilesin istemiyorum
Ay gerçekten mi ya ben cesaret edemem heraldeBen transferden 6 gün sonra evde test yaptım pozitif çıktı. 8.gün de kanda baktırdım dayanamayıp.
Yaparsan haber ver bana canımHakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım![]()
Bende bi an öyle yapmıştım negatif çıkarsa erken yaptım der bi umut kan testi gününü beklerim diye.. Bu arada yakın zaman gibi anlatmışım benim oğlan 2 yaşına yaklaştıAy gerçekten mi ya ben cesaret edemem heraldehayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
![]()
Maşallah canım tek ambriyomu koydurmustun canımBende bi an öyle yapmıştım negatif çıkarsa erken yaptım der bi umut kan testi gününü beklerim diye.. Bu arada yakın zaman gibi anlatmışım benim oğlan 2 yaşına yaklaştı![]()
Merhaba inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız .bende tüp bebek tedavisine baslicamda cetrodite igensini nerden bukdunuz acaba ben bulamıyorum bütün eczaneleri aradım bu yüzden tedavimi 1 ay ertelemek zorunda kaldım yardımcı olurmusunuz lütfen şimdiden teşekkür ederimMerhaba kızlar 20 temmuz 2022 transfer oldum test günüm 4 Ağustos zaman geçmek bilmiyor 1 ağustosta beta HCG yapsam çıkarmı sizce
TabiiYaparsan haber ver bana canım![]()
Canım şimdiden hayırlısı olsun ben böyle bir iğne kullanmadımMerhaba inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız .bende tüp bebek tedavisine baslicamda cetrodite igensini nerden bukdunuz acaba ben bulamıyorum bütün eczaneleri aradım bu yüzden tedavimi 1 ay ertelemek zorunda kaldım yardımcı olurmusunuz lütfen şimdiden teşekkür ederim![]()
Nerede yaşıyorsunuzMerhaba inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız .bende tüp bebek tedavisine baslicamda cetrodite igensini nerden bukdunuz acaba ben bulamıyorum bütün eczaneleri aradım bu yüzden tedavimi 1 ay ertelemek zorunda kaldım yardımcı olurmusunuz lütfen şimdiden teşekkür ederim![]()