Bence var kan testi yaptırın mutlaka çünkü 2. Çizgi baya net hayırlı olsunHamilelik testi yaptım ılk basta cok sılık cıktı 2 gun sonra tekrar test yaptım bıraz belırgınlesmıstı ustunden 2 gun daha gectı fakat cızgı ıyıce netletmemıstı duramayıp gun ıcerısınde 1 defa daha yaptım cok sılık gorunuyordu acaba hamıle degılmıyım b
Tam bilmiyorum bende nasıl oluyorSabah ilk idrarda daha net çıkıyor diye biliyorum sıkışmadan beklemeden yapıldığını için yeteri kadar hcg hormonu olmuyor sanırım.
Erken ogrenınce bıraz beklemem gerektı ondan beklıyorum yoksa bende hemen kan vermek ıstıyorumBu şekilde anlayamazsın 2 günde bir kan ver sağlıklı mı değil mi o şekilde anlaşılır.
Gebeliğin ilk haftaları olduğunda hcg daha düşğk rakamlar oluyor gün içinde daha silik çıkabilir. Gidip kan testi verin stres yapmayın. Bebeğin inşallah seninledirTam bilmiyorum bende nasıl oluyor
yani sabah olan testle gün içinde olan testin belirginliğinin farklı olması normal bir durum kan ver bizede haber ver canımUmarım inşallah
Tamadır haber ederim tesekkur ederim hepinizeyani sabah olan testle gün içinde olan testin belirginliğinin farklı olması normal bir durum kan ver bizede haber ver canım
Umarım oyledırsilik çizgi biraz belirgin gözüküyor hamile olabilirsiniz bence
Ay hadi sağlıkla gelsin inşallahGünaydın kızlar kan verdım Hcg 288,4 cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?