Nisanlimin calistigi is yeri kapandi su an issiz. Bir kac gundur is ariyor. Abim kendi calistigi yere gonderdi oraya git bir is bulunur dedi. Bende ne guzel git iyi olur dedim tamam gitcem dedi. Oda gitmis is yerinin baska subesine gondermisler. Dun yine oraya git senin icin daha uygun is hem evlendikten sonrada rahat olur aksam evinde olacaksin dedim. Baktim miz mizlik yapiyor beni oraya almazlar falan demeye basladi. Arkadaslar baska is yeri diyorlar oraya bakicam dedi. Bugun yine bir kac yere gitmis baktigi islerde geceye kadar. Bende diyorum oyle iste calisamazsin senin ailen olacak ne kadar boyle calisa bilirsinki. Bende istemiyorum ama mecburum falan dedi. Bugun yine sordum gittinmi diye hayir istemiyorum dedi. Yarin bulusacaktik haliyle sinirlendim. Bulusmayida iptal ettim. Bende abimde kac gundur sana diyoruz git konus diye gitmiyorsun ama coluk cocugun git dediyi yere hemen gidiyorsun dedim. Insan hatir icin bile olsa gidib bir sorardi belki seni alicaklar dedim. Benim isime karisma ben biliyorum nereye gitmek lazim diye cevap verdi. Bende sinirlenip tamam sana soz veriyorum bundan sonra hic bir isine karismayacagim dedim. Simdi kizlar nisanlimin gitdigi yerlerde is hep geceye kadar bende diyorumki sen evlendikten sonra ikimizde calisacagiz bir birimizi ne zaman gorecegiz. Oyle bir is bulki aksama kadar calis aksam evinde ol. Sana hak veriyorum diyor ama yinede kendi nasil isterse oyle yapiyor ben birsey yap deyince suclu oluyorum. Sonra bide uste cikiyo isten ayrildim destek ol falan diye. Ben zaten ona destek oldugum icin is bulmasina yardimci olmak istiyorum. Ama o karsiliginda bana karisma diyor. Cok kirildim. Sizce haksizmiyim bu durumda ne yapmaliyim? Hic bir sey olmamis gibi mi davranayim bir tarafdanda isten ayrildigi icin stresli oldugunu dusunuyordum zaten ustume gelme falan diyor.