merhaba kızlar birinci doğumsezeryan ikinci normal olur mu acaba?

imporatogrly

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
951
2
0
Ankara
benim 1 tane çocuğum var ikinciyi düşünüyorum allahın izniyle...
birincide bebeğim tersti sezeryan oldu ikinci bebeğim normal olurmu herşey yolunda olursa mesela ters olmazsa falan filan...
cavaplarsanız sevinirim.... eşimle normal olsun istiyoruz dört tana bebişimiz olsun istiyoruz....

Cıkssss olmazmış...
Ablama öyle demişlerdi.. Çünkü sezeryanda atılan dikişler zorlanabilirmiş normal doğum sırasında..
Riske atamayız demişlerdi..

olmuyor canım malesef.
ben hiç görmedim ilkinde sezaryen olup, 2.sinde normal doğum yapanı.

bu zamanda 4bebiş çok tatlısınız

ah bizde 4 tane istiyoruz. böyle düşünen çok nadir rastlıyorum.

sorununa gelince bildiğim kadarıyla olmuyor. dikişlerin patlaması durumu varmış sanırım..

olmaz malesef dikiş patlar diye...
bu arada 4 te ne keramet var yahuuu alla alla
ben 3 tane istiyorum meselaaa.Son gelen kazan dibi....

benim bir arkadasim var onun birinci sezeryan ikincise normal dogum yani oluyo bildime gore ama buna doktorun karar verir artik duruma gore.valla bu devirde dortaneyle nasil urasacaksiniz bilmem allah kolaylik versin

Ne zaman oldun sezeryanı canım? Eğer ilk doğumunun tarihi çok eskilere dayanmıyorsa, son beş yıl içinde filan gerçekleştiyse muhtemelen modern yöntemler kullanılmıştır doğumda ve bu şartlarda ikinci doğum normal olabiliyor hatta oldu ben bizzat şahidim. Hem bir arkadaşım bu şekilde doğum yaptı hem de annemin jinekolog bir arkadaşı bunun artık mümkün olduğunu ama eski yöntemler çok zorlayıcı olduğu için eskiden kalma böyle bir yanlış bilinç olduğunu söylemişti. Yani eğer ilk sezeryanın başarılıysa inan 4 değil 5 bile doğurursun.

benim arkadasimin ilki sezeryandi, ikincisi normal oldu, dikislerinde de hiç bir sorun olmadi.. hemde ilk dogumun uzerinden oyle 4-5 sene falanda geçmemisti.. bence olabiliyor , ama sorun olmamasi için doktorunuzun karar vermesi lazim tabiii..

Doğumun üzerinden 4 5 sene geçmeli manasında söylemedim onu. Son yıllarda gerçekleşen bir sezeryansa modern yöntemler kullanılmıştır demek istemiştim

aaa süper canım ya 3 yıl oldu canım doğum yapalı...inşallah hangi hastahane canım böyle doğumlar yapabiliyo ki.....:26:

cevap veren herkese çok çok teşekkür ederim i,lgilerinizden dolayı... amin cümlemizin inşallah bağışlar rabbim.....

4 tane çok güzel oluyo ya... 2 kız 2 erkek mesela tabi rabbim hayırlısını versin ...
şöyle kahvaltıyı hazırlasam tüm bebişlerim masaya toplansa kıra döke kahvaltı yapsak daha ne isterim çok seviyorum çocukları tabi arada bunaldığım oluyo ama oda dikeni...
21 yaşındayım daha hiç böle bi mutluluk yaşamadım annne olmak gibi...
eşimin gözünde herkesin gözünde ve kendi gözümde anne olduğum için daha bi kıymetli özel hissediyorum kendimi allah tüm isteyenlere nasip etsin.... kızlar...

ne güzel düşünüyosun canımmmm inşallah hayalin gerçek olur 3 tane daha veririr allah..
amin...

Cıkssss olmazmış...
Ablama öyle demişlerdi.. Çünkü sezeryanda atılan dikişler zorlanabilirmiş normal doğum sırasında..
Riske atamayız demişlerdi..

bende öyle duydum dikişler zorlanırmış diye ama benim dikişlerimin izi bile kalmadı çok çabuk kapandı genç anne olmamdan dolayıda olabilir bu ....

ben 3 tane istiyorum sezeyan engel mi ki,

sezeryandan sonra normal oluyor cnm, arkadaşım yaptı, hiç bir sorun yok

ben 3 tane istiyorum sezeyan engel mi ki,

sezeryandan sonra normal oluyor cnm, arkadaşım yaptı, hiç bir sorun yok

3 tane yapabilirsin sezeryan ile canım çok normal ama normal doğum ile dört tane yapabiliyosun
birde sezeryan ne kadar da sancısız olosada normal doğum gibi değil 2 gün yatıyosun .... normali o yüzden istiyorum....

3 tane yapabilirsin sezeryan ile canım çok normal ama normal doğum ile dört tane yapabiliyosun
birde sezeryan ne kadar da sancısız olosada normal doğum gibi değil 2 gün yatıyosun .... normali o yüzden istiyorum....

Allah gönlüne göre versin canım. Bence sen kendine normal doğum oranı yüksek bir doktor bul ve durumunu paylaş o da uygun görürse 3 tane 5 tane mini minnacık bebişler doğurursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…