- Konu Sahibi imporatogrly
-
benim 1 tane çocuğum var ikinciyi düşünüyorum allahın izniyle...
birincide bebeğim tersti sezeryan oldu ikinci bebeğim normal olurmu herşey yolunda olursa mesela ters olmazsa falan filan...
cavaplarsanız sevinirim.... eşimle normal olsun istiyoruz dört tana bebişimiz olsun istiyoruz....
benim arkadasimin ilki sezeryandi, ikincisi normal oldu, dikislerinde de hiç bir sorun olmadi.. hemde ilk dogumun uzerinden oyle 4-5 sene falanda geçmemisti.. bence olabiliyor , ama sorun olmamasi için doktorunuzun karar vermesi lazim tabiii..
Ne zaman oldun sezeryanı canım? Eğer ilk doğumunun tarihi çok eskilere dayanmıyorsa, son beş yıl içinde filan gerçekleştiyse muhtemelen modern yöntemler kullanılmıştır doğumda ve bu şartlarda ikinci doğum normal olabiliyor hatta oldu ben bizzat şahidim. Hem bir arkadaşım bu şekilde doğum yaptı hem de annemin jinekolog bir arkadaşı bunun artık mümkün olduğunu ama eski yöntemler çok zorlayıcı olduğu için eskiden kalma böyle bir yanlış bilinç olduğunu söylemişti. Yani eğer ilk sezeryanın başarılıysa inan 4 değil 5 bile doğurursun.
4 tane çok güzel oluyo ya... 2 kız 2 erkek mesela tabi rabbim hayırlısını versin ...
şöyle kahvaltıyı hazırlasam tüm bebişlerim masaya toplansa kıra döke kahvaltı yapsak daha ne isterim çok seviyorum çocukları tabi arada bunaldığım oluyo ama oda dikeni...
21 yaşındayım daha hiç böle bi mutluluk yaşamadım annne olmak gibi...
eşimin gözünde herkesin gözünde ve kendi gözümde anne olduğum için daha bi kıymetli özel hissediyorum kendimi allah tüm isteyenlere nasip etsin.... kızlar...
Cıkssss olmazmış...
Ablama öyle demişlerdi.. Çünkü sezeryanda atılan dikişler zorlanabilirmiş normal doğum sırasında..
Riske atamayız demişlerdi..
ben 3 tane istiyorum sezeyan engel mi ki,
sezeryandan sonra normal oluyor cnm, arkadaşım yaptı, hiç bir sorun yok
3 tane yapabilirsin sezeryan ile canım çok normal ama normal doğum ile dört tane yapabiliyosun
birde sezeryan ne kadar da sancısız olosada normal doğum gibi değil 2 gün yatıyosun .... normali o yüzden istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?