- 23 Eylül 2018
- 54
- 16
- 3
- 32
- Konu Sahibi Hlalylmzzz9
-
Ben hayatiniza devam etmeniz için bi engel göremedim. Numara degistirmek yada o teyzeyı engellemek çok zor bişey değil.Yaklaşık 4 ay önce söz attım. Karşı tarafın tüm tanıdıklarını akrabalarını bütün sosyal medya hesaplarımdan rehberimden sildim. 4 ay boyunca mesaj atmamış aramamış sormamış olan teyzesi bana kandil ve Cuma mesajları atmaya devam ediyor. Susmayı tercih ediyorum ama sabrım kalmadı. Aileme söyledim sadece ilk attığı kandil mesajını biliyorlar. Sonra atılan Cuma mesajlarını bilmiyorlar. Biz söz attığımız da bile aranıp sorulmadım. Şimdi 4 ay olmuş sürekli mesaj geliyor. Susmayı tercih ediyorum arkadaşlarım hattını değiştir diyorlar ama onlar yüzünden hicbisey yapmak istemiyorum. Sizce bu duruma nasıl bir çare bulunabilir çok sıkıldım. Eski sözlümün de sevgilisi var. Bunaldım daraldım artık. Hayatıma devam etmeme müsade etmiyorlar.
Ben hayatiniza devam etmeniz için bi engel göremedim. Numara degistirmek yada o teyzeyı engellemek çok zor bişey değil.
Bunun nesinden bunaldın ayol ben de birileri mesajla taciz ediyor falan zannettim. Bu kadar bunaldıysanız engelleyin diyeceğim ama heralde sizin de aklınıza gelmiştir ??
Kusura bakmayın da abartiyorsunuz sanki taciz mesajları atılıyor gibi sadece cuma mesajı imiş oda toplu mesaj atılır kadın numaranızı silmediyse arada kayniyordur özellikle attığını düşünmüyorum ben engelleyin ve böyle şeyleri abartmayinBen niye onlar yüzünden 8 senelik hattımı değiştiriyorum ayıptır sorması?
İnsanlar sizinde çoktaannn aklınıza gelmiş olması gereken bir şeyi söylüyorlar. Neden engellemediniz?Ben niye onlar yüzünden 8 senelik hattımı değiştiriyorum ayıptır sorması?
Numarayı engelleyinYaklaşık 4 ay önce söz attım. Karşı tarafın tüm tanıdıklarını akrabalarını bütün sosyal medya hesaplarımdan rehberimden sildim. 4 ay boyunca mesaj atmamış aramamış sormamış olan teyzesi bana kandil ve Cuma mesajları atmaya devam ediyor. Susmayı tercih ediyorum ama sabrım kalmadı. Aileme söyledim sadece ilk attığı kandil mesajını biliyorlar. Sonra atılan Cuma mesajlarını bilmiyorlar. Biz söz attığımız da bile aranıp sorulmadım. Şimdi 4 ay olmuş sürekli mesaj geliyor. Susmayı tercih ediyorum arkadaşlarım hattını değiştir diyorlar ama onlar yüzünden hicbisey yapmak istemiyorum. Sizce bu duruma nasıl bir çare bulunabilir çok sıkıldım. Eski sözlümün de sevgilisi var. Bunaldım daraldım artık. Hayatıma devam etmeme müsade etmiyorlar.
Pardon da beni ilgilendiren bi durum varmı? Konu aciyrsan cevap verme luksum var. Fikrimi söyledim geçtim illa yap illa yap demedim sonuçtaBen niye onlar yüzünden 8 senelik hattımı değiştiriyorum ayıptır sorması?
Arkadaş ne engellemeye geliyor ne hat değiştirmeye hepsine bir bahanesi var e bizden ne istiyorsun o zaman diye sorarlar adama ? Teyzesini mi arayalım mesaj atma yiğeninin eski sözlüsüne diyePardon da beni ilgilendiren bi durum varmı? Konu aciyrsan cevap verme luksum var. Fikrimi söyledim geçtim illa yap illa yap demedim sonuçta
Hayır bide atar yapıyorArkadaş ne engellemeye geliyor ne hat değiştirmeye hepsine bir bahanesi var e bizden ne istiyorsun o zaman diye sorarlar adama ? Teyzesini mi arayalım mesaj atma yiğeninin eski sözlüsüne diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?