Merhaba kızlar bu durum canımı sıkmaya devam ediyor.

Hlalylmzzz9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
54
16
3
32
Yaklaşık 4 ay önce söz attım. Karşı tarafın tüm tanıdıklarını akrabalarını bütün sosyal medya hesaplarımdan rehberimden sildim. 4 ay boyunca mesaj atmamış aramamış sormamış olan teyzesi bana kandil ve Cuma mesajları atmaya devam ediyor. Susmayı tercih ediyorum ama sabrım kalmadı. Aileme söyledim sadece ilk attığı kandil mesajını biliyorlar. Sonra atılan Cuma mesajlarını bilmiyorlar. Biz söz attığımız da bile aranıp sorulmadım. Şimdi 4 ay olmuş sürekli mesaj geliyor. Susmayı tercih ediyorum arkadaşlarım hattını değiştir diyorlar ama onlar yüzünden hicbisey yapmak istemiyorum. Sizce bu duruma nasıl bir çare bulunabilir çok sıkıldım. Eski sözlümün de sevgilisi var. Bunaldım daraldım artık. Hayatıma devam etmeme müsade etmiyorlar.

Ben hayatiniza devam etmeniz için bi engel göremedim. Numara degistirmek yada o teyzeyı engellemek çok zor bişey değil.

Ben niye onlar yüzünden 8 senelik hattımı değiştiriyorum ayıptır sorması?
Kusura bakmayın da abartiyorsunuz sanki taciz mesajları atılıyor gibi sadece cuma mesajı imiş oda toplu mesaj atılır kadın numaranızı silmediyse arada kayniyordur özellikle attığını düşünmüyorum ben engelleyin ve böyle şeyleri abartmayin

Mesela engellesen nasıl olur?
Yani bütün dertler bitmişte teyzesinin mesaj atmasını dert edinmişsin sanki. Valla ben hiç takmazdım yeni hat alırdım olur biter ne gerek var onlar yüzünden hattını değiştirmeye diye düşünen bir insan mesaj atılmasını da dert edinmesin bir zahmet çok abartıyorsunuz gibime geldi.

Numarayı engelleyin

Pardon da beni ilgilendiren bi durum varmı? Konu aciyrsan cevap verme luksum var. Fikrimi söyledim geçtim illa yap illa yap demedim sonuçta
Arkadaş ne engellemeye geliyor ne hat değiştirmeye hepsine bir bahanesi var e bizden ne istiyorsun o zaman diye sorarlar adama ? Teyzesini mi arayalım mesaj atma yiğeninin eski sözlüsüne diye

Bende küfür ediyolar zırt pırt arıyolar tehdit falan var sandım
Cuma mesajı cıktı iyi mi
Madem engellemek zor geliyor Hayırlı cumalar de sende belki sevap kazanırsın

Bence siz kafada bitirememişsiniz

eski sözlünüzün şu an sevgilisi olduğunu neden biliyorsunuz mesela

boş verin

kadın listeden silmemiş herkese attığı mesaj size de geliyor

size özel bir şey atmıyor ki

bu arada tanıdık tanımadık bir sürü kişiden bu tarz mesajlar alırım bakmam bile çoğuna

çözümü yukarıda yazmışlar

engelleyin ya da şöyle sorayım herkesi sildim diyorsunuz da bunun o teyze olduğunu nasıl biliyorsunuz bilinmeyen bir numaradan gelmiyor mu mesajlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…