- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Abd. Uzak ya . Avrupa da kanadada Boyle duyuyorum .nasil gelismislik buHangi ulke? Mobilyayi Turkiyeden getirtebilirsiniz
Hayir yahu ne kafa bulmasi Allah Allah
Madem beğeniyorsun sana 573847738r82 defa dön denilmedi mi bu forumda ?Abd. Uzak ya . Avrupa da kanadada Boyle duyuyorum .nasil gelismislik bu
Yaw hayalperest.Hayir yahu ne kafa bulmasi Allah Allah
Bazı kişilikler için yurtdışına uyum sağlamak çok zor,çünkü beyin sadece somut şeylere odaklanıyor o kişilerde.o yüzden mümkünse onlar yurtdışına çıkmasın.umarım anladın konu sahibi...Yurtdisinda mobilya hali mutfak esyalari vs cesidi az ve pahaliniye Boyle anlamiuorum baktigimizda gelismis ulkelere guys ama fabrics YOK uretim yok. Gelismislik nedir ki ? Hastaneye dusmemek icin dua eder olduk turkiyeyi mumla arar olduk. Bircok sorun bir arakadasmin cocugun eli yandi saatlerce hastanede bekledi ama doktoru goremeden evine dondu .nasil bi gelismislik ve insanina deger vermedir bu
Kesinlkkle kafa bulmuyorum .derdimi yazdim sadeceYine şaka gibi bir konu ya. Artık bile isteye buradaki üyelerle kafa bulmak için konu açtığını düşünüyorum, daralttın gerçekten.
Bende şunu anlamıyorum türkiye'de geçim zor diyorsunuz ama herkesin cebinde en yüksek model cep telefonu,en yuksek model araba yahu dün arkadasim iphone 8 plus alacakti öyle çok satiliyormuski bulamadi resmen ama sorsan kimse ay sonunu getiremiyor tabii yersen.....Ya allah askina dönün türkiyeye de rahatlayalim.
Bir kutu bebek mamasi olmus 100 lira.
Yakinda euro 10 liraya dayanir.
Giris kat 1+1 ev kirasi 1000 tl
Kisin dogalgaz 500den asagi dusmedi.
Tum bunlara ragmen asgari ucret 1600 tl.
Evet burda mobilya cok. Farkli butcelere gore de var. Ama gel gor ki en ucuzunu bile ite kaka alan insan sayisi hic az degil.
Amerikada ne yapiyirsunuz bilmem.. diliniz falan iyiyse burda rahat ek gelir elde edersiniz. Cagri merkezinde ise girersiniz. Zorla da olsa ay sonunu getirirsiniz.
Burda acile gidince siz doktoru gorursunuz. Ama birak acili randevuyla poliklinige bile gitseniz doktor yogunluktan sizi gormezdinlemez
Turkiye nin iyi yanlarini kopunca gordum . Yurtdisi isteyenler ancak orda yasarsa anlarlar soylediklerimi .Sen o cumleleri Turkiye icin yazsaydin destekcin cok olurdu batiya laf etme lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?