- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Yurtdisindamisin sendeBen iyi bir üniversiteden mezunum, iyi bir kariyerim var, henüz denklik alamadığım için geldiğimden beri iyi kotu demeden buldugum her iste çalışıyorum .Ülke pahalı ama kazançlar da iyi olunca dengeliyor. Bazıları var habire çocuk doğurup, sosyal yardım alıp, akşama kadar yasadıgı ülkeye sövüyor. Git ülkene, bitsin bu hasret diyorsun gitmiyor.
Ben texastadym . Ama kanadaya gitmek istiyorum . Gerci oraninda saglik sistemi berbat. Turkiyede acilde doktor mudahale ediyo en azindan .dislerini bedavaya yaltiriyorsun .burda bir kanal bin dolar en az2. elciler var, garage saleciler var, marangozlar var, büyük ikea gibi bir de mağazası vardı mobilya satan adını şu an hatırlamıyorum. Siz Amerika'nın neresindensiniz nerede yaşıyorsunuz?
Sağlık ev,sağlık hizmetleri artık artan nüfusla baş edemiyor Amerikanın ve berbat bir sistemi var, ama Türkiyede de kanser hastası mamografi çektirmek için 3 ay sonrasına randevu alabiliyor, bizim acil hizmetlerimiz ve basit rahatsızlıklar için olan aile sağlık merkezlerimiz sistemi kurtarıyor. Önemli bir hastalığınız varsa ve paran yoksa burada da işiniz zor.
Abd. Uzak ya . Avrupa da kanadada Boyle duyuyorum .nasil gelismislik bu
Bunu bende çok görüyorum .. 2 bin maaş alan adam kredi ile 90bin küsurluk araba alıyo sonra geçinmek zor.. telefonlara hiç girmiyorum bile.. millet 3 maaşını telefona veriyor..Bende şunu anlamıyorum türkiye'de geçim zor diyorsunuz ama herkesin cebinde en yüksek model cep telefonu,en yuksek model araba yahu dün arkadasim iphone 8 plus alacakti öyle çok satiliyormuski bulamadi resmen ama sorsan kimse ay sonunu getiremiyor tabii yersen.....
Oyle san. Turkiye nin saglik turiziminden haberiniz yok sanirim .Adam burda bi kanal tedavisine bin dolar veriyo en az turkiyede bu paraya butun dislerini yaptirirPeki bu insanlar nerede yaşayıp nerede oturuyor nasıl tedavi oluyor
Kimse avrupadan abd den ülkemize gelip mobilya alıp tedavi olmuyor
Aynen oyle sinirime dokunuyorlar. Belki ucbestane iyi egitimli vardir bes milyonun icinde . Cogusu iseyaramaz bide turk halkina efeleniyolar .hey gidi hey burda ki suriyeliler abdliye efelencek postalarlar. Veya avrupadakiler sanki oralarin sahibi gibi davrancaklar postalarlar. Ana turkuyedekiler iktidar yzuunden simardi .sevmiyorum onlari .net .
Bu konu yüzünden çok tartışma çıkar..Oyle san. Turkiye nin saglik turiziminden haberiniz yok sanirim .Adam burda bi kanal tedavisine bin dolar veriyo en az turkiyede bu paraya butun dislerini yaptirir
Siz Mozambik e yerlesin .
Internet falan da olmaz insallah .
Evet cnm,witch yakıyo yine
Peki ben burada 1000 doları orta sınıf olarak kaç yılda biriktiririmOyle san. Turkiye nin saglik turiziminden haberiniz yok sanirim .Adam burda bi kanal tedavisine bin dolar veriyo en az turkiyede bu paraya butun dislerini yaptirir
O telefonların nasıl alındığını bilmiyor musun ? Bu ölçü mü? Adamların g.tünde don yok ama elinde Iphone bilmem kaç ..bunlar hep gösteriş sevdasından .. ayrıca ülkemiz fakir bir ülke değil .dar gelirlinin yanında yüksek gelirli insanlar da var ..o yüzden cebine pahalı telefonu koyacak diye aç kalip ay sonunu getiremiyorsa bu milletin kendi sorunu ..Bende şunu anlamıyorum türkiye'de geçim zor diyorsunuz ama herkesin cebinde en yüksek model cep telefonu,en yuksek model araba yahu dün arkadasim iphone 8 plus alacakti öyle çok satiliyormuski bulamadi resmen ama sorsan kimse ay sonunu getiremiyor tabii yersen.....
Dilim var :) kendime yetiyorumSenin eğitimin ne çok merak ediyorum .
Ingilızcen var mi en basitinden mesela ?
Nasıl anlaşıyorsun oralarda ?
Kocanın peşinden mi gidiyorsun her yere :)
Dilim var :) kendime yetiyorum
Parana kiyamiyorsan diş bakımını aksatma dert olmaz :)Ben texastadym . Ama kanadaya gitmek istiyorum . Gerci oraninda saglik sistemi berbat. Turkiyede acilde doktor mudahale ediyo en azindan .dislerini bedavaya yaltiriyorsun .burda bir kanal bin dolar en az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?