Merhaba kizlar , bulamiyorum aradigimi ve pahali :(

Yurtdisindamisin sende

Ben texastadym . Ama kanadaya gitmek istiyorum . Gerci oraninda saglik sistemi berbat. Turkiyede acilde doktor mudahale ediyo en azindan .dislerini bedavaya yaltiriyorsun .burda bir kanal bin dolar en az

Bunu bende çok görüyorum .. 2 bin maaş alan adam kredi ile 90bin küsurluk araba alıyo sonra geçinmek zor.. telefonlara hiç girmiyorum bile.. millet 3 maaşını telefona veriyor..

Peki bu insanlar nerede yaşayıp nerede oturuyor nasıl tedavi oluyor
Kimse avrupadan abd den ülkemize gelip mobilya alıp tedavi olmuyor
Oyle san. Turkiye nin saglik turiziminden haberiniz yok sanirim .Adam burda bi kanal tedavisine bin dolar veriyo en az turkiyede bu paraya butun dislerini yaptirir

Senin eğitimin ne çok merak ediyorum .
Ingilızcen var mi en basitinden mesela ?
Nasıl anlaşıyorsun oralarda ?
Kocanın peşinden mi gidiyorsun her yere :)

Oyle san. Turkiye nin saglik turiziminden haberiniz yok sanirim .Adam burda bi kanal tedavisine bin dolar veriyo en az turkiyede bu paraya butun dislerini yaptirir
Bu konu yüzünden çok tartışma çıkar..
Her yerin artısı ve eksisi var, her insanda olduğu gibi..
İstediğiniz şeyi bulamıyorsaniz İnternet üzerinden sipariş verin.
Konu saçma sapan yerlere gidiyor.

Peki ben burada 1000 doları orta sınıf olarak kaç yılda biriktiririm
Bunun nedeni onların parasının bizde değerli olması

O telefonların nasıl alındığını bilmiyor musun ? Bu ölçü mü? Adamların g.tünde don yok ama elinde Iphone bilmem kaç ..bunlar hep gösteriş sevdasından .. ayrıca ülkemiz fakir bir ülke değil .dar gelirlinin yanında yüksek gelirli insanlar da var ..o yüzden cebine pahalı telefonu koyacak diye aç kalip ay sonunu getiremiyorsa bu milletin kendi sorunu ..

Amerika da yaşamak zorunda mısın? Niye bu ısrar bir taraftan gömüyorsun bir taraftan oranın vatandaşlık haklarından yararlaniyorsunuz. Dünyanın neresinde de olursanız olun size ya da bize hiç kimseye bedava ürün bedava tedavi bedava hiç birşey vermezler.

Sizin her konunuz Amerika kötü diye başlıyor her ülkenin yaşam standardı farklıdır. Ben sizi konu açmak için açmış görüyorum. Tekrar diyorum sevmiyorsanız dönün ülkenize.

Ben texastadym . Ama kanadaya gitmek istiyorum . Gerci oraninda saglik sistemi berbat. Turkiyede acilde doktor mudahale ediyo en azindan .dislerini bedavaya yaltiriyorsun .burda bir kanal bin dolar en az
Parana kiyamiyorsan diş bakımını aksatma dert olmaz :)

Tam 154 konu açmışsınız , bu forumda rekor sizde sanırım

Konularınızda da genel olarak hep bir mızmızlanma , memnuniyetsizlik söz konusu .

İçinde bulunduğunuz durumdan memnun değilseniz yerinizi değiştirebilirsiniz , ağaç değilsiniz sonuçta .

He buraya geldiğinizde karşılaşacağınız manzara sizi daha fazla konu açmaya iticek onu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…