- 30 Aralık 2009
- 23.905
- 96.268
- 1.123
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Evet yaşadığı yere laf etmesin.Sen o cumleleri Turkiye icin yazsaydin destekcin cok olurdu batiya laf etme lutfen.
Buralardada egitimli olup Boyle is yapanlar var .suriyelileri savunmayin. Yiyip icip yatiuolar savas var ulkerinde ama umurlarinda bile dgl. Acin eksi sozlugu okuyun neler var orda . Adamlar burdan siz gideceksiniz biz degul diyor turk insaninaEski konunuzu okudum. Suriyeliler hakkında yazdıklarınız ne kadar çirkin. Onlar savaştan kaçtı.Keyfi olarak gelmediler. Sizin Amerika'da yaşamanız gibi bir durum değil yani. Amerika daha büyük bir savaşı başlattı dün gece.Suriyeden gelen mühendislerden uc kurus para için Türkiye'de hamallık, doktorlardan bulaşıkcılık yapan var. Siz ABD'yi kötü buluyorsanız ülkemize dönebilirsiniz, ama onların dönebileceğini bir ülkeleri yok.
Abd. Uzak ya . Avrupa da kanadada Boyle duyuyorum .nasil gelismislik bu
Dön diyoruz türkçemiz sana bunu anlatmaya yetmiyor mu ?Turkiye nin iyi yanlarini kopunca gordum . Yurtdisi isteyenler ancak orda yasarsa anlarlar soylediklerimi .
Aynen . Avmler dolup tasiyo . Instagrmada bakiyorum arkadaslarimin evine gayet gyzel evler genis ferah vs nasil gecim zor oluyo anlam veremiuorum .Bende şunu anlamıyorum türkiye'de geçim zor diyorsunuz ama herkesin cebinde en yüksek model cep telefonu,en yuksek model araba yahu dün arkadasim iphone 8 plus alacakti öyle çok satiliyormuski bulamadi resmen ama sorsan kimse ay sonunu getiremiyor tabii yersen.....
Haklisin.Evet yaşadığı yere laf etmesin.
Bir Suriyeli ülkem hakkında ileri geri konussa yalllah ulan ülkene derim/dersin.
Herkes haddini bilsin.
Ben dünyanın en pahalı ülkesi Norveçte yaşıyorum ama sana anlam veremiyorum. Her ülkenin kendine göre ekonomik dengesi vardır. Kazancıyla giderleri birbirini dengeler. Yok öyle Norveç maaşı alayım, sosyal yardımlarım aynı kalsın ama ülke fiyatları Türkiye gibi olsun. Begenmiyorsan ülkene geri dönersin. Amerika yalvarmiyor illa kalın diye. Siz ne iş yapıyorsunuz?Turkiye nin iyi yanlarini kopunca gordum . Yurtdisi isteyenler ancak orda yasarsa anlarlar soylediklerimi .
Eski konunuzu okudum. Suriyeliler hakkında yazdıklarınız ne kadar çirkin. Onlar savaştan kaçtı.Keyfi olarak gelmediler. Sizin Amerika'da yaşamanız gibi bir durum değil yani. Amerika daha büyük bir savaşı başlattı dün gece.Suriyeden gelen mühendislerden uc kurus para için Türkiye'de hamallık, doktorlardan bulaşıkcılık yapan var. Siz ABD'yi kötü buluyorsanız ülkemize dönebilirsiniz, ama onların dönebileceğini bir ülkeleri yok.
Ülke gündemini eksiden mi öğreniyorsun. Ben bizzat kendim tanıyorum çok eğitimli olup beş kuruşa cok kotu islerde çalışan Suriyelileri.Buralardada egitimli olup Boyle is yapanlar var .suriyelileri savunmayin. Yiyip icip yatiuolar savas var ulkerinde ama umurlarinda bile dgl. Acin eksi sozlugu okuyun neler var orda . Adamlar burdan siz gideceksiniz biz degul diyor turk insanina
Ben diyeyim.Ben dünyanın en pahalı ülkesi Norveçte yaşıyorum ama sana anlam veremiyorum. Her ülkenin kendine göre ekonomik dengesi vardır. Kazancıyla giderleri birbirini dengeler. Yok öyle Norveç maaşı alayım, sosyal yardımlarım aynı kalsın ama ülke fiyatları Türkiye gibi olsun. Begenmiyorsan ülkene geri dönersin. Amerika yalvarmiyor illa kalın diye. Siz ne iş yapıyorsunuz?
Aynen oyle sinirime dokunuyorlar. Belki ucbestane iyi egitimli vardir bes milyonun icinde . Cogusu iseyaramaz bide turk halkina efeleniyolar .hey gidi hey burda ki suriyeliler abdliye efelencek postalarlar. Veya avrupadakiler sanki oralarin sahibi gibi davrancaklar postalarlar. Ana turkuyedekiler iktidar yzuunden simardi .sevmiyorum onlari .net .Ülkenin savaşta olması ülkelerinde yaşayamayacakları anlamına gelmiyor.Her savaşta olan tası tarağı toplayıp
ülkesini terk mi ediyor??? Savunmayın şunları yaaa.
Bence de kapanmali.Mune konu başka yere kaydı.
Valla su an isim olmadifi icin dusunuyorum ne yalan .karsilastrma yapiyorum ulkemi ozluyorum vs ama insAllah ya okuyacgim tekrardan ya ise gidicem hayirlisi insBen diyeyim.
Evde oturup hergün Turkiye ve Amerika hakkında tespit turetiyor
Ben iyi bir üniversiteden mezunum, iyi bir kariyerim var, henüz denklik alamadığım için geldiğimden beri iyi kotu demeden buldugum her iste çalışıyorum .Ülke pahalı ama kazançlar da iyi olunca dengeliyor. Bazıları var habire çocuk doğurup, sosyal yardım alıp, akşama kadar yasadıgı ülkeye sövüyor. Git ülkene, bitsin bu hasret diyorsun gitmiyor.Ben diyeyim.
Evde oturup hergün Turkiye ve Amerika hakkında tespit turetiyor
Ekonomik verileri yorumlayabiliyorsaniz yorumlayin ama herkesin altinda en lüks arabalarsan var bu sebeple gecim kolay derseniz gulunc duruma dusersiniz. O gormus oldugunuz arabalardan birine de ben ve esim biniyoruz ama araba calistigimiz firmanın bambaska bir arac kiralama filosundan kiraladigi arac. Bakin calistigim firmanin bile degil. Borcla alinan hicbir ( yatirim olmayan) materyal ekonomik verilerin degerlendirilmesinde kullanilmamali...Bende şunu anlamıyorum türkiye'de geçim zor diyorsunuz ama herkesin cebinde en yüksek model cep telefonu,en yuksek model araba yahu dün arkadasim iphone 8 plus alacakti öyle çok satiliyormuski bulamadi resmen ama sorsan kimse ay sonunu getiremiyor tabii yersen.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?