Merhaba kizlar , bulamiyorum aradigimi ve pahali :(

Sen o cumleleri Turkiye icin yazsaydin destekcin cok olurdu batiya laf etme lutfen.
Evet yaşadığı yere laf etmesin.
Bir Suriyeli ülkem hakkında ileri geri konussa yalllah ulan ülkene derim/dersin.
Herkes haddini bilsin.

Buralardada egitimli olup Boyle is yapanlar var .suriyelileri savunmayin. Yiyip icip yatiuolar savas var ulkerinde ama umurlarinda bile dgl. Acin eksi sozlugu okuyun neler var orda . Adamlar burdan siz gideceksiniz biz degul diyor turk insanina

Turkiye nin iyi yanlarini kopunca gordum . Yurtdisi isteyenler ancak orda yasarsa anlarlar soylediklerimi .
Dön diyoruz türkçemiz sana bunu anlatmaya yetmiyor mu ?
Dööön!
Kafa nasıl çalışıyor anlamıyorum.
Beğenmiyorsam dönerim.
Gelip forumun kafasını aynı konularla yemem ya.

Aynen . Avmler dolup tasiyo . Instagrmada bakiyorum arkadaslarimin evine gayet gyzel evler genis ferah vs nasil gecim zor oluyo anlam veremiuorum .

Turkiye nin iyi yanlarini kopunca gordum . Yurtdisi isteyenler ancak orda yasarsa anlarlar soylediklerimi .
Ben dünyanın en pahalı ülkesi Norveçte yaşıyorum ama sana anlam veremiyorum. Her ülkenin kendine göre ekonomik dengesi vardır. Kazancıyla giderleri birbirini dengeler. Yok öyle Norveç maaşı alayım, sosyal yardımlarım aynı kalsın ama ülke fiyatları Türkiye gibi olsun. Begenmiyorsan ülkene geri dönersin. Amerika yalvarmiyor illa kalın diye. Siz ne iş yapıyorsunuz?

Ülkenin savaşta olması ülkelerinde yaşayamayacakları anlamına gelmiyor.Her savaşta olan tası tarağı toplayıp

ülkesini terk mi ediyor??? Savunmayın şunları yaaa.

Buralardada egitimli olup Boyle is yapanlar var .suriyelileri savunmayin. Yiyip icip yatiuolar savas var ulkerinde ama umurlarinda bile dgl. Acin eksi sozlugu okuyun neler var orda . Adamlar burdan siz gideceksiniz biz degul diyor turk insanina
Ülke gündemini eksiden mi öğreniyorsun. Ben bizzat kendim tanıyorum çok eğitimli olup beş kuruşa cok kotu islerde çalışan Suriyelileri.

Ben diyeyim.
Evde oturup hergün Turkiye ve Amerika hakkında tespit turetiyor

Ülkenin savaşta olması ülkelerinde yaşayamayacakları anlamına gelmiyor.Her savaşta olan tası tarağı toplayıp

ülkesini terk mi ediyor??? Savunmayın şunları yaaa.
Aynen oyle sinirime dokunuyorlar. Belki ucbestane iyi egitimli vardir bes milyonun icinde . Cogusu iseyaramaz bide turk halkina efeleniyolar .hey gidi hey burda ki suriyeliler abdliye efelencek postalarlar. Veya avrupadakiler sanki oralarin sahibi gibi davrancaklar postalarlar. Ana turkuyedekiler iktidar yzuunden simardi .sevmiyorum onlari .net .

Ben diyeyim.
Evde oturup hergün Turkiye ve Amerika hakkında tespit turetiyor
Ben iyi bir üniversiteden mezunum, iyi bir kariyerim var, henüz denklik alamadığım için geldiğimden beri iyi kotu demeden buldugum her iste çalışıyorum .Ülke pahalı ama kazançlar da iyi olunca dengeliyor. Bazıları var habire çocuk doğurup, sosyal yardım alıp, akşama kadar yasadıgı ülkeye sövüyor. Git ülkene, bitsin bu hasret diyorsun gitmiyor.

Ekonomik verileri yorumlayabiliyorsaniz yorumlayin ama herkesin altinda en lüks arabalarsan var bu sebeple gecim kolay derseniz gulunc duruma dusersiniz. O gormus oldugunuz arabalardan birine de ben ve esim biniyoruz ama araba calistigimiz firmanın bambaska bir arac kiralama filosundan kiraladigi arac. Bakin calistigim firmanin bile degil. Borcla alinan hicbir ( yatirim olmayan) materyal ekonomik verilerin degerlendirilmesinde kullanilmamali...

2. elciler var, garage saleciler var, marangozlar var, büyük ikea gibi bir de mağazası vardı mobilya satan adını şu an hatırlamıyorum. Siz Amerika'nın neresindensiniz nerede yaşıyorsunuz?

Sağlık ev,sağlık hizmetleri artık artan nüfusla baş edemiyor Amerikanın ve berbat bir sistemi var, ama Türkiyede de kanser hastası mamografi çektirmek için 3 ay sonrasına randevu alabiliyor, bizim acil hizmetlerimiz ve basit rahatsızlıklar için olan aile sağlık merkezlerimiz sistemi kurtarıyor. Önemli bir hastalığınız varsa ve paran yoksa burada da işiniz zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…