Regle kaç gün kaldı erken gebelik testler bazen reglden 6 gün öncesine kadar sonuç verebiliyorBen bu ay geç yumurtlama gördüm 23. Gün ve 24. Gün ovülasyon testi pozitifti ve sonra çatlama oldu. Ayın 31inde çatlama gördüm ve gereken 3 günü değerlendirmiştik. Şimdi çatlamanın üzerinden çatlama günü dahil 15 gün geçti sürekli adet olacakmışım gibi kasık ağrım ve aşırı göğüs hassasiyetim birde beyaz akıntım var sizce test yapmak için erken mi ? Bunlar gebelik belirtileri mi yada ilk gebelik olacak nasipse o yüzden tecrübesizim
Test yapsan cıkar gogus agrısı hatıc akıntı vs bendede vardı suan hamıleyım gec dollenme oldu benmkıde degerımın artmasını beklıozBen bu ay geç yumurtlama gördüm 23. Gün ve 24. Gün ovülasyon testi pozitifti ve sonra çatlama oldu. Ayın 31inde çatlama gördüm ve gereken 3 günü değerlendirmiştik. Şimdi çatlamanın üzerinden çatlama günü dahil 15 gün geçti sürekli adet olacakmışım gibi kasık ağrım ve aşırı göğüs hassasiyetim birde beyaz akıntım var sizce test yapmak için erken mi ? Bunlar gebelik belirtileri mi yada ilk gebelik olacak nasipse o yüzden tecrübesizim
Adet olman gereken günde test yaptım yani yumurtlamanın 15. Günü negatif çıktı maalesef ama adet de olamıyorumRegle kaç gün kaldı erken gebelik testler bazen reglden 6 gün öncesine kadar sonuç verebiliyor
Gecikmenin kaçıncı gününde test yaptınız?Sabah ilk idrar ile deneyebilirsiniz. Bende aynı belirtilerle geç döllenme olarak hamile kaldım. Hatta idrarda çıkmayıp kanda çıkmıştı
Merhaba yorumunuz dikkatimi çekti normalde ayın 15inde adet olmam gerekiyordu benim tahminim ama olmadım test yaptım erken gebelik testi kaset test negatif dün kan verdim bugün cikacak saat 4 gibi bekliyorum bende bu arada kasıklarım belim çatladı 2 gündür göğüs hassasiyetim yok fakat karnımda şiş kabizligim falanda yok pek ümitli değilim ama Allah'tan ümit de kesilmez Rabbim bir mucize yaratır belki diye umitliyim sizin başka belirtileriniz oldu muSabah ilk idrar ile deneyebilirsiniz. Bende aynı belirtilerle geç döllenme olarak hamile kaldım. Hatta idrarda çıkmayıp kanda çıkmıştı
Standart adet belirtilerim her zamankinden daha yoğundu. Şiddetli göğüs hassasiyeti bel ağrısı aşırı duygusallık falan. Öğlen saatlerinde aynı anda kan verip idrar testi yapmıştım. Normal olan testlerden. Test negatif çıktı ama kanda gebelik vardı. Bir sonraki gün sabah ilk idrarla yaptığımda pozitif vermişti. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba yorumunuz dikkatimi çekti normalde ayın 15inde adet olmam gerekiyordu benim tahminim ama olmadım test yaptım erken gebelik testi kaset test negatif dün kan verdim bugün cikacak saat 4 gibi bekliyorum bende bu arada kasıklarım belim çatladı 2 gündür göğüs hassasiyetim yok fakat karnımda şiş kabizligim falanda yok pek ümitli değilim ama Allah'tan ümit de kesilmez Rabbim bir mucize yaratır belki diye umitliyim sizin başka belirtileriniz oldu mu
Amin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah rabbim bütün anne olmak isteyenlerin kucağını doldursun teşekkür ederimStandart adet belirtilerim her zamankinden daha yoğundu. Şiddetli göğüs hassasiyeti bel ağrısı aşırı duygusallık falan. Öğlen saatlerinde aynı anda kan verip idrar testi yapmıştım. Normal olan testlerden. Test negatif çıktı ama kanda gebelik vardı. Bir sonraki gün sabah ilk idrarla yaptığımda pozitif vermişti. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Amin Rabbim isteyen herkese versin. Benimki 7 yaşında şimdiAmin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah rabbim bütün anne olmak isteyenlerin kucağını doldursun teşekkür ederim
Allah'ım güzel karderler bahtlar yazsın inşallah benimde var 3 taneAmin Rabbim isteyen herkese versin. Benimki 7 yaşında şimdi
Teste devam canım silikleşene kadar ama eğer gebelik şüphesi varsa böyle öğrenen çok sürekli çift çizgi çıkmişMerhaba bana da yardımcı olurmusunuz rica etsem adetim ayin 9 yada 10unda olur bu ay olmadım Ovulasyon testi yaptım bu ay ama kafaM karıştı iyice yumurtlama olmuşumu catlama olmuşumu acaba cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim
Teste devam canım silikleşene kadar ama eğer gebelik şüphesi varsa böyle öğrenen çok sürekli çift çizgi çıkmiş
Pco hamileliğe engel değil bende de var LH yüksek çıkıyor bizlerde bu doğru olabilir ama bence çatlama olmadı daha silikleşmeye bekle bence inositol kullan lütfen çok faydalı kilo varsa vermeye çalış bol su iç yumurtalıkları çalıştırır onun dışında havuç çatlatmaya yardımcı bide yumurtlama zamanlarında avakado çok faydalı tam bir folik asit bombasıDevam edeceğim evet hamilelik olduğunu sanmıyorum da pcos olduğum icin olabilir mi bilmiyorum
Pco hamileliğe engel değil bende de var LH yüksek çıkıyor bizlerde bu doğru olabilir ama bence çatlama olmadı daha silikleşmeye bekle bence inositol kullan lütfen çok faydalı kilo varsa vermeye çalış bol su iç yumurtalıkları çalıştırır onun dışında havuç çatlatmaya yardımcı bide yumurtlama zamanlarında avakado çok faydalı tam bir folik asit bombası
Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın canımBoyum 162 56 kiloyum yediklerime
çok dikkat ediyorum günde 3 litre su içiyorum 3 aydır folik asit kullanıyorum d vitamini bide bi kaç gün daha devam edeceğim teste emin olmak adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?