- 10 Haziran 2019
- 309
- 209
- 103
- Konu Sahibi Melisaklccc
-
Doktor banada verdi ama daha almadım sizde yan etki yaptı miLetu kullanıp hamile kalanlar varmı ben kullandım şuan solda 1 sağda 2 yumurtam var toplam 3 yumurta oluşmuş bende doktor değerlendirmem için günler verdi letu kullanıp sağlıklı gebelik yaşayan varmı letu femaryala aynı özellikte bir ilaçmis sadece firma farklıymış
Yok herhangi bir yan etki yaşamadım aksine yumurtam hiç olmazdı buyumezdi şuan 3 tane yumurtam var biri sağda 2 su solda kişiden kişiye değişebilir yan etki meselesiDoktor banada verdi ama daha almadım sizde yan etki yaptı mi
Sonra çatlatma iğnesi mi olacaksınızYok herhangi bir yan etki yaşamadım aksine yumurtam hiç olmazdı buyumezdi şuan 3 tane yumurtam var biri sağda 2 su solda kişiden kişiye değişebilir yan etki meselesi
Hayır bu ay normal yolla deneyecegizSonra çatlatma iğnesi mi olacaksınız
Doktorunuz verdiyse vardır bir bildiği bebekte bekliyorsanız kullanın yani kanser yapmaz o ilaç yumurta uyarmak içinde kullanılıyor sadece kanser için değilSonra çatlatma iğnesi mi olacaksınız
Biliyorum ama belli başlı bir takım sorunlarınız var onu halledip alayım dedim ve korkuyorum böyle ilaçlarda normalde kilolu bir insanım onlarda daha çok kilo aldırır diye korkuyorumDoktorunuz verdiyse vardır bir bildiği bebekte bekliyorsanız kullanın yani kanser yapmaz o ilaç yumurta uyarmak içinde kullanılıyor sadece kanser için değil
Bende kiloluyum ama kilo almadımBiliyorum ama belli başlı bir takım sorunlarınız var onu halledip alayım dedim ve korkuyorum böyle ilaçlarda normalde kilolu bir insanım onlarda daha çok kilo aldırır diye korkuyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBende kiloluyum ama kilo almadım
[/QUOTE]QUOTE="Gul431, post: 62189738, member: 912950"]
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Amin inşallah ❤
Normalde adetin 3. Günüydü ama aksilik oldu 5.Gunu gitmek zorunda kaldim aksilik oldu zaten doktorumda bilerek geç başlattı yumurtlamiyorum ben yumurtam gelismiyordu tembeldiMeraba canim bende bugun başladim letuya adetin 5 gunu sen kacin ci gun basladin
Him sen gec başlamasinNormalde adetin 3. Günüydü ama aksilik oldu 5.Gunu gitmek zorunda kaldim aksilik oldu zaten doktorumda bilerek geç başlattı yumurtlamiyorum ben yumurtam gelismiyordu tembeldi
Ne yaptınızLetu kullanıp hamile kalanlar varmı ben kullandım şuan solda 1 sağda 2 yumurtam var toplam 3 yumurta oluşmuş bende doktor değerlendirmem için günler verdi letu kullanıp sağlıklı gebelik yaşayan varmı letu femaryala aynı özellikte bir ilaçmis sadece firma farklıymış
Beklemedeyim canım yumurtam 30unda çatladıNe yaptınız
Yok doğal çatladı benimki sadece büyümesi için ilaç kullandım geçen ay 30unda çatladı yumurtam beklemedeyim sen naptınM Melisaklccc canim ne yaptin catlama ignesi kullandinmi
Him bende ayin 2 sinde catlama ignesi kullandim iki yumurtam vardi doktir gün asiri dedi banaYok doğal çatladı benimki sadece büyümesi için ilaç kullandım geçen ay 30unda çatladı yumurtam beklemedeyim sen naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?