- 16 Eylül 2017
- 16
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi tuanam9486
-
Hayal kuruyordum falan demişsiniz, bence bu da bi nevi aldatmadır, Allah affetsin.Yok nisanli döneminde demek istedim suan evliyim
Eee o zaman neden konu açtınız?Her insan birbirine bakabiliyor yani bu şeytanın vesvesi degilmisim önemli olan bunu fark edip önüne geçmek degilmisim ben ilanı aşk etmedim numaralasmadim yada konusmadim hiçbir yaptığım şey yok kocami seviyorum ondan da eminim
vicdan yiyi bitiriyor beniBuradaki aldatma konularını düşününce aldatma değildir diyorum bende. Evli değilsin bakmışsın hayal kurmuşsun geçmiş gitmiş takmayın kafanıza.
Bu aldatma sayılmaz diye kendinizi avutmaya devam edin o halde, ama benim gözümde aldatma oluyor bu, bilemedim.Fikir danışmak için ?
Bunu eşime solemem gerekirmi peki ?Evet fikren ve kalben aldatmissiniz...
Tamam sağolun iyi gunlerBu aldatma sayılmaz diye kendinizi avutmaya devam edin o halde, ama benim gözümde aldatma oluyor bu, bilemedim.
Kendinizden eminseniz kafaya takmayın.
Söyleyin de adam boşasın.Bunu eşime solemem gerekirmi peki ?
Yahu adı üstünde hayal belki bir anlık boşluktu ne bileyim. Bazen iç dünyamız saçma sapan şeylerle dolabiliyor. Bu yaptığınız vesvese kafanızda kurmaktan vazgeçin kurdukça hasta edersiniz kendinizi.vicdan yiyi bitiriyor beni
Ama aldatmisim nasıl solememSöyleyin de adam boşasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?