- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi tuanam9486
-
Nisanliymissin o zaman bi anlik hayal gucune kurban olmussun. Suan evlenmissin ve hayatin yerin de. Bozmak mi istiyorsun duzenini? Hic söyleme asiri buyuk birsey degil yaptigin. En azindan evli degilmissin. Sende sakli kalsin. Duzenini bozma bi kere dedin mi hayat boyu kafana kakar.Ama aldatmisim nasıl solemem
Ciddi olamazsin iyi niyetle yorum yapiyoruzda. Sen galiba ayrilmaya bahane ariyorsun.Çok ciddiyim yemin ederim
Neden konu actiniz anlamadim. Acaba sadece ben mi anlamadimMerhaba arkadaşlar benim2yillik süre gelen bir evliligim var çok mutluyum ufak tefek sıkıntılar var ama çok stres yapıyorum kuruntulardan bir insanim şeytanın vesvesinden kurtulamiyorum gecmisim karanlık ama Allah şükür kurtuldum haramlarimdan hatalarımdan nisanlilik sevgililik döneminde bizim işyerinde ortak calisan bir adam var . O adam gözüme carpiyordu içim bir garip oluyordu gördüğümde ve adama istemsizce bakiyordum hayal kuruyordum nadir adam bunu yanlış anlamismidir bilmiyorum ama umarım anlamamistir bir kaç defa onunda baktığını farketdim facete dolasirken gözüme carpti evliymis birden dedim ben napiyorum nisanlima asigim şeytana niye uyuyorum üstelik ihanetten nefret ederim sonra birden adamdan tiksindim ve bakmadım o adamda bakmadi rahatsızlık duymadim hala daha bizim isyerindedir ama göz görmüyor esimi cok seviyorum vicdanim sizliyorki ben sevgili olduğumuzda kendime yemin etdim asla ihanet etmiycem diye umarım bu bir aldatma değildir çünkü ben kocama asla ihanet etmem istesemde edemem korkuyorum ki ahirette kocam bilir de aldatdim falan diye düşünür diye piskolojim bozuldu
Hergün diyorlardir... napalim guzele cirkinmi desinler bundan da bosanmaz yaniEvet söyle..sonra seni duvardan duvara çarpsın hatta gırtlaklasın..tövbe et geç git..sanki o birine "ne güzel kadın" dememiş midir hiç sanki?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?