- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
- Konu Sahibi tuanam9486
-
Maytap geçiyorsun aklınca :) Sana iyi hayaller :)İtiraf edip ayrilmalimiyim?
Çok ciddiyim yemin ederimMaytap geçiyorsun aklınca :) Sana iyi hayaller :)
Dalga geçiyorsunuz gibi.Ama aldatmisim nasıl solemem
NiyeSizin canınız sıkılıyor galiba
Bacım sen ne diyonki?Her insan birbirine bakabiliyor yani bu şeytanın vesvesi degilmisim önemli olan bunu fark edip önüne geçmek degilmisim ben ilanı aşk etmedim numaralasmadim yada konusmadim hiçbir yaptığım şey yok kocami seviyorum ondan da eminim
Neyi ne diyorum arkadaskar suan siz mi benle daLGA geciyor sunuz Hayır bu kk ne insanları ezme hor görme mi dert paylaşma fikirleri paylaşma yeri mi nedir yani ben anlamadım ki yaşınız kaç bişi danisiyorum Troll diyorsunuz ben burda zaten moralim bozuk bir çare arıyorum kendimeBacım sen ne diyonki?
Evet..İtiraf edip ayrilmalimiyim?
Anlatmışsın ve aldatmamıdır diye sormuşsun, arkadaşta bence hayalide olsa aldatma demiş.. Sonrada aldatma degildir, bakışmadım numaralaşmadım konuşmadım diye savunmaya geçmişsin..Neyi ne diyorum arkadaskar suan siz mi benle daLGA geciyor sunuz Hayır bu kk ne insanları ezme hor görme mi dert paylaşma fikirleri paylaşma yeri mi nedir yani ben anlamadım ki yaşınız kaç bişi danisiyorum Troll diyorsunuz ben burda zaten moralim bozuk bir çare arıyorum kendime
Ben zaten ikilem kaldigm için savunmaya geçiyorum aslında savunmaya geçtiğimiz siz değilsiniz kendimi affedemiyorumAnlatmışsın ve aldatmamıdır diye sormuşsun, arkadaşta bence hayalide olsa aldatma demiş.. Sonrada aldatma degildir, bakışmadım numaralaşmadım konuşmadım diye savunmaya geçmişsin..
Dalga geçmiyorum, eziklemiyorum ama açtığın konu tartışmaya açık hamama girende terler yani..
Bi oyle bi böyle dediğiniz zaman siz konu sahipleri bizimle dalga geçmiş oluyorsunuz..
Yanımda bile offf be dediği oldu ama benimki içten içe hayal kurdum birkaç sefer buna kiziyorum kendimdeEvet söyle..sonra seni duvardan duvara çarpsın hatta gırtlaklasın..tövbe et geç git..sanki o birine "ne güzel kadın" dememiş midir hiç sanki?!
Al iste o senin yaninda sesli bi şekilde utanmadan offf be demiş elalemin bi kadinina saygisiz.Yanımda bile offf be dediği oldu ama benimki içten içe hayal kurdum birkaç sefer buna kiziyorum kendimde
Bana sorarsanız bakmak hatta hayal kurmak aldatmaktır. Eşim iş yerinde bi bayanın hayalini kursa bozulurum açıkcası. Erkek yapınca yerin dibine sokuyoruz. Vay efendim şöyle süzdu böyle bakti diye. Tek fark yapmış olduģunuz hatanın farkındasınız. Bi daha adama bakmayın nefsinize hakim olun. Allah affetsin. Ama şuan eşinize falan anlatirsanız olay karışır.Merhaba arkadaşlar benim2yillik süre gelen bir evliligim var çok mutluyum ufak tefek sıkıntılar var ama çok stres yapıyorum kuruntulardan bir insanim şeytanın vesvesinden kurtulamiyorum gecmisim karanlık ama Allah şükür kurtuldum haramlarimdan hatalarımdan nisanlilik sevgililik döneminde bizim işyerinde ortak calisan bir adam var . O adam gözüme carpiyordu içim bir garip oluyordu gördüğümde ve adama istemsizce bakiyordum hayal kuruyordum nadir adam bunu yanlış anlamismidir bilmiyorum ama umarım anlamamistir bir kaç defa onunda baktığını farketdim facete dolasirken gözüme carpti evliymis birden dedim ben napiyorum nisanlima asigim şeytana niye uyuyorum üstelik ihanetten nefret ederim sonra birden adamdan tiksindim ve bakmadım o adamda bakmadi rahatsızlık duymadim hala daha bizim isyerindedir ama göz görmüyor esimi cok seviyorum vicdanim sizliyorki ben sevgili olduğumuzda kendime yemin etdim asla ihanet etmiycem diye umarım bu bir aldatma değildir çünkü ben kocama asla ihanet etmem istesemde edemem korkuyorum ki ahirette kocam bilir de aldatdim falan diye düşünür diye piskolojim bozuldu
+1aldatma illaki cinsel olacak degil.bi bakis bile bazen aldatmadir.bi hataydi olmus bi daha yapmayin
Ben aldatilsam bilmek isterim boşanmak için...Bunu eşime solemem gerekirmi peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?