Merhaba kizlar nolur yardım edin?

Hayal kurmuşsun faceden bakmışsin için bir garip oluyormuş. Evet tabiki aldatma. Neyseki Hatanın farkkındasın.

Bacım sen ne diyonki?
Neyi ne diyorum arkadaskar suan siz mi benle daLGA geciyor sunuz Hayır bu kk ne insanları ezme hor görme mi dert paylaşma fikirleri paylaşma yeri mi nedir yani ben anlamadım ki yaşınız kaç bişi danisiyorum Troll diyorsunuz ben burda zaten moralim bozuk bir çare arıyorum kendime

Evet söyle..sonra seni duvardan duvara çarpsın hatta gırtlaklasın..tövbe et geç git..sanki o birine "ne güzel kadın" dememiş midir hiç sanki?!

Anlatmışsın ve aldatmamıdır diye sormuşsun, arkadaşta bence hayalide olsa aldatma demiş.. Sonrada aldatma degildir, bakışmadım numaralaşmadım konuşmadım diye savunmaya geçmişsin..
Dalga geçmiyorum, eziklemiyorum ama açtığın konu tartışmaya açık hamama girende terler yani..
Bi oyle bi böyle dediğiniz zaman siz konu sahipleri bizimle dalga geçmiş oluyorsunuz..

Ben zaten ikilem kaldigm için savunmaya geçiyorum aslında savunmaya geçtiğimiz siz değilsiniz kendimi affedemiyorum

Napalım ahirete gelelim sana destek mi olalım? Neyi soruyorsun, geçmiş gitmiş abartma istersen, eşin kim bilir kimlere baktı neler düşündü.. en kötü ahirette karşılıklı hesaplaşırsınız

Yanımda bile offf be dediği oldu ama benimki içten içe hayal kurdum birkaç sefer buna kiziyorum kendimde
Al iste o senin yaninda sesli bi şekilde utanmadan offf be demiş elalemin bi kadinina saygisiz.
Sende hayal kurmusun alt tarafı senin ki bana gore daha masumane adama yazmadiysan gorusmediysen sikinti yok söyleyip de kendini sıkıntıya sokma unut gitsin.

Esine söyleme deli misin. O hayal kursa vicdan yapacak sanki. Herkes herkesi beğenebilir evli bekar önemli olan ileriye taşımadan iradeli olmak lazım diye düşünüyorum.

Bana sorarsanız bakmak hatta hayal kurmak aldatmaktır. Eşim iş yerinde bi bayanın hayalini kursa bozulurum açıkcası. Erkek yapınca yerin dibine sokuyoruz. Vay efendim şöyle süzdu böyle bakti diye. Tek fark yapmış olduģunuz hatanın farkındasınız. Bi daha adama bakmayın nefsinize hakim olun. Allah affetsin. Ama şuan eşinize falan anlatirsanız olay karışır.

Dediğim gibi hatanızı fark etmişsiniz ki önemli olanda budur. Şimdi önünüze bakın. Mutlu olun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…