Kucuk kardes ediyordu. Hep beraber calisip odediler evin parasini. Simdi oda nisanli onada dugun olacakEdilecek aileler var Edilmicek ailelerde.
Ama sizin durumda bana kalirsa edilir.
Çünkü bastan buyuk oglana hep beraber ev yapılmış.
Simdi sira kucuge gelince yardim edilmez ise iste o zaman terbiyesizlik olur.
Ama suda var. Eger buyuk oglana sirf aile yaptiysa anne baba yani kardes yardim etmediyse kucuge de anne baba yapsin abi yardim etmesin de denebilir.
Ama abiye yapılırken kucuk kardesin de yardimi varsa edilir tabi.
Yok kucukte yardim etdi. Oda calisiyordu hep beraber odedilerYardim edilme karari alindi diyelim kendinizi de enayi yerine koydurmayin. Onlar buyuk oglana ne kadarlik yardim ettiyse sizde o kadar yapin. Sahsen abinin ev yapilirken kucuk oglan yardimi olmamis anne baba yardimi olduysa hic bulasmayin büyükte nasil anne baba yaptiysa kucukte de yapsinlar. Yani bu ayrintilari bilmek gerek.
Kucuk kardes ediyordu. Hep beraber calisip odediler evin parasini. Simdi oda nisanli onada dugun olacak
Şu aileler çocuklarını rahat biraksinlar
Herkese merhaba. Nisanlim ailesiyle birlikte calisip ev aldi. Simdi kucuk kardesine aliyorlar. Bide onun aylik odemesi olacak. Nisanlim bana eger ihtiyac olursa bizde yardim ederiz dedi. Nisanlim araba almayi cok istiyor. Bende ben parami harcamam biriktirip araba aliriz sen ailene yardim edersin dedim. Oda annemlere biraz yardim ederiz sonra araba aliriz dedi. Eger calisiyorsaniz evlendikten sonra esinizin ailesine yardim edermisiniz?
Sımdı sole hersy karsılklı ornegn benım esımn kenfı sırketı var ınssat uzerıne ben maza muduryum calsmk ıstdm ıcn bısy demıor o aılesıne yardm eder karsmm bende gerkrse ederım cunku esımde gerktnde bnm aılme destk cıkar bu ısler karslıklı gercı nısanlıykn yapma netden malum ev alnca evlnıccegı once nıkah bosver nıkahlı kocn dıl bısyn deıl dugune para bırktrcm fln de aıleme laznçm deHerkese merhaba. Nisanlim ailesiyle birlikte calisip ev aldi. Simdi kucuk kardesine aliyorlar. Bide onun aylik odemesi olacak. Nisanlim bana eger ihtiyac olursa bizde yardim ederiz dedi. Nisanlim araba almayi cok istiyor. Bende ben parami harcamam biriktirip araba aliriz sen ailene yardim edersin dedim. Oda annemlere biraz yardim ederiz sonra araba aliriz dedi. Eger calisiyorsaniz evlendikten sonra esinizin ailesine yardim edermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?