Merhaba! (Kürtaj sonrası hemen hamilelik)

ARZU33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4
0
86
İstanbul
Merhabalar...
Ben 34 yaşında, 8 yaşında bir kızı olan anneyim. 11 Eylül de kızıma kardeş geliyor diye sevinirken gebelik haftamla uyumlu bir hamilelik yaşamadığım için ilk kürtajımı oldum. Kızım bizden çok üzüldü! Ondan sonra 13 Ekim de ilk adetimi gördüm ve 2. adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim. Üstelik kalp atışını bile gördüm muayenede... Şu an çok stressliyim. Yıllarca olmadı olmadı, şimdi de en az 2- 3 ay rahimin dinlenmesi açısından olmaması gerekirken hamile olduğumu öğrendim... Sevincim buruk! Her sabah düşük yapma riski ile uyanmak çok kötü. Benim durumumda olupta hamileliği devam eden ya da doğum yapmış arkadaşlar lütfen yazın, yazın ki kendimi çok yalnız hissediyorum, biraz içime su serpilsin. Şimdiden teşekkürler... :a015:

merhaba arzu hanim bende 1 aralikta 2.5 aylik bebek karnimda oldu ve kurtaj oldum karnimda ve karsiklarimda belimde agri var acaba bende gebe olabilirmiyim tsk ederim

Son düzenleme:
Hoşgeldiniz öncelikle. Umarım sorun yaşamadan sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi.

hoş geldiniz ama yanlış yere yazmışsınız kadın ve çoçuk saglıgı bölümüne bakınız

hsblduk arkadaslar araniza yeni katildigim icin henuz yeni ogreniyorum insl biran once alirim bebgimi kucagima tsk ederim

canım ya benım durumum senden de beter sen adet gormussun ustune en azından korkma ben adet bıle gormeden hamıle kaldım bende 7 ekımde kurtaj oldum ve kanamamda oldu bu kurtaj sonrası gebelıkde ama su an 12 hf dayım ınsallah brsey olmaz ıkımızede sevgıler

merhaba senin adina cok sevindim allah anali babali buyutsun allah kucagina almak nasip etsin kib gule gule

Son düzenleme:

senin adına çok sevindim umarım bebeğin sağlıkla mutlulukla eline kucağına gelir allahım banada nasip eder inşallah

merhaba Asuman hanım, 2 hafta önce ben de 7 haftalık bebegimin kalbinin atmadıgını ögrenmem üzerine kürtaj oldum kürtajdan sonra hamilelik konusuna yazmıs oldugunuz yorumunuzu okudum uzerinden zaman gecmiş bayagı ama ben merak ettim acıkcası kürtajdan hemen sonra kaldıgınız hamilelikle sagsaglim bebeginizi kucagınıza alabildiniz mi Allahın izniyle? doktorum bana 3 ay korunmamı söyledi ama ben hemen hamile kalmak istiyorum korunmasam acaba saglıksız olurmu ki hem hemen olup olmayacagı da belli değil bu yüzden korunmak istemiyorum msjıma cevap verirseniz cok mutlu olacagım simdiden tesekkürler :)

merhaba,benim hep aklımdaydı buraya yazmak bu güne nasip oldu. ben bu yazılardan çok faydalandım :) Şimdiii,ben yaklaşık üç ay önce düşük yaptım ve kürtaj oldum doktor 3 ay korunmamız gerektiğini söyledi bizde öyle yaptık yaklaşık bir aydır korunmuyoruz ve ben hastalanmadım 3 gün gecikti bu gün itibari ile bu arada hap la korunuyordum ,test yapıyorum negatif çıkıyo ama kasıklarım ağrıyo birazcık ve bel ağrım oluyo ,başım dönüyo galiba bunlar psikolojik çünkü gelmeyince hemen ben hamileyim dedim kendi kendime ama ilk hamileliğimde yine hap ile korunuyorduk bırakınca ikinci ay da hamile kalmıştım şimdi zor biliyorum hamile kalmam ama psikolojik olarak yaşıyorum belirtilerini

Konu oldukça eski ama ben de kürtaj sonrası 2 adetimi bekliyorum.inşallah gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…