Merhaba moralim çok bozuk bebeğimin olma şansı %10 muş

Flavius

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
82
0
96
46
Ankara
..................................................................................................................................................

Son düzenleme:
canım üzülme nolur bizlerde uğraşıyoruz bebek için rabbim hepimize verir inşallah.gün doğmadan neler doğar canım.ayrıca % 10 diyorsun düşünsene ya hiç olmaz deseydi gerçi bunuda ALLAH'tan başka kimse bilemez vakti gelince olacaktır inşallah.

ayrıca hoşgeldin aramıza:1hug:a.s.

sağol canım am şu anda kendimi dipte hissediyorum. Allah banada bir gün evlat verecek ama sabrım kalmadı gibi.

merhaba funda bende bebek için uğraşanlardanım canım 2 kez tüp bebek denedim olmadı 1,5 senelik evliyim seni çok iyi anlıyorum arkadaşım Rabbim çok büyük bi gün bizlerde anne olunca bu harcadığımız çabaları unutucaz inşallah...Rabbim ol desin yeter...

Oncelikle hosgeldin ve yanliz degilsin inan,burada senin durumunda olan cok insan var ve bende bunlardan biriyim,allaha dua etmekten ve elimizden geleni yapmaktan baska caremiz yok,inanmak basarmanin yarisidir sozunu hep aklimizda tutalim ve inancimizi hic kaybetmeyelim olurmu,allah dualarimizi kabul eder insallah.

canm bende çocuk sahibi olamıyorum tedavilerle uğraşıp duruyoruz 2 yıldır kendimi çok yıprattım en sonunda çok bilinen bir ayette buldum çözümü 'Allah ol dedi ve oluverdi' o dilemedikçe yaprak bile kımıldamaz canım ne insanlar var her ikiside sağlıklıyken çocukları olmayan. peki neden olmuyor? tıbben bütün şartlar yerli yerince..... çünkü Allah olmasını dilemiyor. sabret güzelim Allah diledikten sonra hiçbişey evlat sahibi olmana engel olamaz

hayatim yüzde 10 bile bir sansin oldugunu biliyorsun öyleyse buda güzel birsey degilmi kimisine yüzde 50 sans verirler tutmaz benim gibi kimisinede yüzde 10 derler ama ilk denemede tutar allah isterse hersey mumkündür bence umudunu kabetme ve bu yolda elinden geleni yap

canım üzülme sakın, bu işlerde moralin çok önemli olduğunu bilirsin.bişeyler hesaplayıp yüzde on demiş olabilirler ama bi düşünsene hayatın kendisi yüzde elli. bebeğimiz ya olacak ya olmayacak bu da yüzde elli. Allah nasip edecekse bu iş için tek bir yumurta ve tek bir sperm hücresi yeterli. benim gibi sen de duymuşsundur, imkansız denilen neler geçekleşti bu dünyada. ve hiç problem yok denirken neler hüsranla sonuçlandı... dua et gönlünü ferah tut.senin için hayırlı ise Allah mutlaka seni özlemle beklediğin bebeğine kavuşturacaktır.

allah dilerse hic sansin yokkende olur canim yasin genc bence pesini birakma bu isin olana kadar ugras ver ve allahtan iste her zaman hayirliysa olur zaten canim!!

Çıkmayan candan ümit hiçbir zaman kesilmezmiş. Bak %10 şansın var. Hadi sıkma canını ve toparlan. Ya hiç ümit yok deselerdi doktorlar. Her zaman için elindekilere bakacaksın. Niye böyle oldu, niye şöyle olmadı gibi düşünceler çoğalırsa kafanda sadece kendine yaparsın bilmiş ol.Eşinin hiç canlı spermi olmayıp da 10 sene sonra normal hamilelikle ikiz doğuran tanıyorum. O yüzdeninancını yitirme lütfen.Moralini yüksek tut.:teselli: Sevgilerimle

Ben kendi akrabamdan biliyorum aynı kuzunun dedigi gibi eşinin hiç canlı spremi yokken 5 sene sonra çocuk sahibi oldular. Ümidini kaybetme sakın

Arkadaşlar merhaba şimdide doktor meselesine takmış vaziyetteyim. Bir haftadır ankarada nekadar Tüp bebek merkezi varsa hepsini araştırdım o kadar merkezden ikiye düştüm. Fakat hala kararsızım omu bumu diye. Bana yine yardım edin nolur nolur. Şu an için tek kararım doktorumu değiştirmek bunu biliyorum.uykularım kaçıyo.

yüzde on tahmini bir rakam canım.hiç olmayacak denenlerin, bile çocukları oluyora.sa.s.hem yüzde 10, yüzde birden daha büyüktüra.sa.s.umutsuzluğa kapılma.aslında yüzde bir bile bir şanstır:))sen elinden geleni yap.stres yapma.müjde vereceğin günü sabırsızlıkla bekliyoruz.a.s.

Merhaba canım içlerinde hacettepede olanı var. Üstelik Embiryoloji ve Yardımcı üreme yöntemleri hakkında eğitimleri var. Diğeri tv lerde çıkıyor ve Türkiyenin ilk dondurulmuş yumurtadan bebeğini yapmış.Üstelik oda iyi bir cv ye sahip. Normal düşünemiyorum artık canım. yarın olmazsa emekli Jinekolok aile dostuna sormayı düşünüyorum.Merkezlere gittim konuştum ama hocalarla değil. her ikiside olumlu şeyler söyledi fakat hala seçemedim. Birde şunu sanada danışayım bi tanesi tam teşekküllü hastane gibi sadece doğumu yaptıramıyorlarmış. Sorun olursa bir süre orada hastayla ilgilenip bebek oluşumunu kolaylaştırdıklarını söylediler.Diğeride sadece iki kattan oluşan muayene gibi onunda hasta dinlenme odaları var fakat sadece dinlenme içinmiş. yani operasyon sonrası bir süre. Bunuda sence göz önüne almalımıyım.Canım senide yoruyor ve bunaltıyor olabilirim.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum şimdi kendimi biraz daha iyi hissediyorum. canlarım benim

canım yaaa ben Ankara' yı elemiştim. anatolia ve Gürgan klinik iki arasında kalmıştım. ben Tekrar ankaraya dönüyorum. senden ricam bu ikisinede bakarmısın lütfen lütfen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…