Funda simdi yapacagın sey su sana %10 sansın var demeyen bir doktor bulmak.Banada soyle demişlerdi senin eşinin sperm sonucları cok kotu seninde rahminin yarısı yok.tüp bebek tutsa bile cocugu tasımaz.bende yılmadım 3 doktora daha gittim 3 üde hastanenin beceriksiz hsg cekimi dedi.tüp bebeklede sansınız cok yuksek dendi.o doktor yuzunden 1 hafta ağladım olmeyi istedim.sonraki doktorlar sayesinde simdi cook uzun yaşayıp bebek için savasmak istiyorum.yani iyi doktor kotu doktor olayı.sen bu conucla yetinme bence araştır.2 ay oncesine kadar benim sansın %0 dı.yani bebek olsa bile dusecekti.tubal faktor nedirki benimde tek tupum tıkalı.sol yumurtalıgım tembel.unutma ilk tup bebek tupleri kapalı bir kadına yapıldı.zaten bizim onlara ihtiyacımız yok.unutma tup bebek bizim için var yani sperm sayısı az olan polikistik over olan vede tüpleri tıkalı olanlar için.sana bence normal sartlarda o oranı vermişlerdir.kolları sıva ve herseye hazır guclu bir sekilde bu hastalıkla hamile kalan insanları dusun.yeni doktoruna da guven.
ben tüp bebek yaptıracagım su an.Allahın izniyle umarım bebeklerimize kavusuruz.
bence bir doktorla sınırlı kalma.sana bir doktor adı vericem.dr.ercan köse tel:660 40 40 arayıp gitmeni tavsiye ederim. görüşürsen haberim olsun.
canm bende çocuk sahibi olamıyorum tedavilerle uğraşıp duruyoruz 2 yıldır kendimi çok yıprattım en sonunda çok bilinen bir ayette buldum çözümü 'Allah ol dedi ve oluverdi' o dilemedikçe yaprak bile kımıldamaz canım ne insanlar var her ikiside sağlıklıyken çocukları olmayan. peki neden olmuyor? tıbben bütün şartlar yerli yerince..... çünkü Allah olmasını dilemiyor. sabret güzelim Allah diledikten sonra hiçbişey evlat sahibi olmana engel olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?