Merhaba moralim çok bozuk bebeğimin olma şansı %10 muş

Fundacım bizede doktor çok zor demişti çocuk için hatta eşimi ameliyata alırken düzelmez diye aldı ama bir umut işte.Eşim birinci saatte %10 canlı ikinci satte %0 canlı spermden ameliyahattan sonra birinci saatte % 50 ikici saatte % 30 oldu ben bir umut hep bekledim 6 sene hem ben hem eşim tedavi gördük sonunda 6 sene sonra oldu kızım sakın umudunu yitirme arkadaşımın 15 sene sonra oldu ve doktor onada %5 şansın var diyodu allahtan ümit kesilmez dualarım seninle ve tüm çocuğu olmayan arkadaşlarla.

foruma yeni üye oldum.merhabamı burdan demiş olayım:) canım, benim bebeklere karşı aşırı bir tutkum var ama ille de kendi çocuğumuz olacak diye birşey yok evlatlık almak da iyi bir çözüm:) tabi insanın kendi çocuğu gibi olur mu bilmiyorum ama annesiz bir sürü çocuk var onlara anne olmak da güzel bir duygu olur bence.ayrıca umudunu hiçbir zman kaybetme imkansız diye bir kavram yoktur.mcx :)

allahdan ümit kesilmes canim sabir herseyin basi sabir . allah bir gün seninde sessini duyacak ve dilleklerini kabul edecek herseyin hayirlisi , sakin üzülme ve ümitini kaybetme . hadi kendine iyi bak ve düsünüpde aglama , kuvetli olman lazim senin

teşekkürler kızlar beni biraz daha rahatlatıyosunuz. Şu merkez seçimi ne kadar zormuş yaaa. Çıldırmak üzereyim hala elde var sıfır ankarada tüp bebek merkezlerine gidip bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.nifusu canım söylediklerine katılıyorum fakat tedavi yöntemlerinide denemek istiyorum daha sonra evlat edinmeye daha hazır olurum.Eşimde beni ameliyatım sonrası olmazsa olmaz güzelim evlat ediniriz diye teselli etmişti ama ben yinede şansımı denemek bebeğimi hissetmek istiyorum. Denemeler olumsuz olursa tabiki evlat edinip onu bebeğim yaparım .

Bence canını boşuna sıkıyorsun.%10 az bir rakam değil.hem yüce rabbimin işine karışılmaz.çocuğun olmaz denilen insanların bile çocukları oluyor.sabırlı olup kendini yıpratmadan tedavine başla.gerisi Allaha kalmış canım

sağol canım beni rahatlattın yarın yeni doktordan randevu alıp gideceğim. umarım oda senin gibi düşünüyordu.senin tedavin hangi seviyede öğrenebilişrmiyim canım. desteğin için teşekkürler.
a.s

canım unutmada adresini kayıt ettim fakat bilgisayarımda sorun var messenger oturumumu açamıyorum:uhm: sorunu giderir gidermez sana bilgi veririm canım.:asigim:a.s.

bence bir doktorla sınırlı kalma.sana bir doktor adı vericem.dr.ercan köse tel:660 40 40 arayıp gitmeni tavsiye ederim. görüşürsen haberim olsun.

tess yazdılarından dolayı seni kutla
beni de cesaretlendirdin

teşekkür ediyorum

tess bir arkadaşımın da sen gibiydi anlattıkları dünyası yıkılmıştı.mümkün değil demişler. sonuç: biri büyüdü ikincisi daha bebiş:)

canım sakın moralini bozma
çünkü benim tanıdığıma da çocuğunuz %99 olmaz korunursanız hiç olmaz demiş ama şu an 3,5 aylık hamile ve bir tane daha kesinlikle normal yoldan olmaz 3 aşılama,3 tüp bebek önerilen kişi şu an 6 aylık hamile sakın canını sıkma ben eminim bebeğine kavuşacaksın ilk olarak doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim ne zaman olursa dertleşbiliriz canım

canım merhaba bende tüp bebek için uğraşıyorum.eşimde problem allah hayırlısını versin herşey gönlünce olsun şu mübarek günlerde sadece dua edelim yaradan görür merak etme !!! sevgiler:1hug:

üzülme başka bir dr daha git benim bir akrabamda altı aylık evliydi rahmini alacağız demiş doktor başka bir doktora gidiyor o ameliyat diyor amiliyettan üç ay sonra hamile kaldı ve şimdi ikinci bebeğine hamile

ne güzel söylemişsin...
yasin suresinin sondan bi önceki ayetidir.
hep bu ayetin yüzü suyu hürmetine isterim Rabbimden ne isteyeceksem
hayırlısı ise dilerim Mevlam sizlere nasip eder cocuk sahibi olmayı
ama yıpratmayın fazla kendizi
zira yine Allah diyor ki ayetinde;
BİZ KİMSEYE KALDIRABİLECEĞİNDEN FAZLA YÜK YÜKLEMEYİZ.
hayırlı ramazanlar

sıkma canını tatlım bende 1 yıllık evliyim hsg cektirdim tüplerim falan acık cocok olmaması için hiçbir engel yokmuş tıbben ama korunmamamıza ragmen benimde olmuyor demek istedigim herşey normal de olsa allah vermeyince olmuyor o yüzden unudunu kesme ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…