Bir öğretmen olarak yazdığınız olayın ben de inanılmaz ölçüde çarpıtıldığını düşünüyorum.Bu ülkede bir öğretmenin veliye yaranma ihtimali sıfır o ayrı bir konu. Ama her gün saatlerce canlı ders yapan bir insan olarak ben de yer yer çileden çıkıyorum.
Örnek vermek gerekirse matematikten veya herhangi bir dersten soru sorunca belki günde 100 kere abartısız 'bitirenler sessizce beklesinler diğer arkadaşlarının dikkatlerini dağıtmasnlar' dediğim halde 2 3 öğrenci asla beklemeyip inadına 2 saniyede bİr 'ben bitirdim , ben yazdm , benm bitti' die konuşup duruyorlar. Artık Allah aşkına bitirince bitirdim demeyn bekleyn demekten usandm diye söylene söylene ders yapmak zorunda kalıyorum. Bu öğretmen de üst üste konuşan hiç susmayan öğrencilerden yorulmuş olup sert çıkmış olabilir.
Ben hayret ediyorum yukarıda birisi eninde sonunda işinden atılır sen peşini bırakma yazmış. Nasıl bir vicdana sahipsiniz ya. Evimizde kendi çocuğumuza tahammül etmekte zorlanırken başkası çocuğa UZAKTAN sert çıkmış diye nasıl ekmeğini elinden alana kadar uğraşma hakkı buluyorsunuz kendinizde.
Biz ne zaman bu kadar nefret dolu olduk anlayamıyorum. İnşallah yardımınıza ihtiyacı olan insanların da eninde sonunda ağzı ekmek görene kadar peşini bırakmıyorsunuzdur hepiniz.
Bir öğretmen gece gündüz çocuğunu yağlayan ballayan veya şikayet eden, olur olmaz her saat öğretmeni taciz boyutunda arayan mesaj yağmuruna tutan , akla hayale sığmayan beklentilere giren , dilinden şikayeti yargıyı düşürmeyen yüzlerce veliye sabrediyor da ; bir veli öğretmenin, onca yıllık meslek hayatını çoluğunu çocuğunu borcunu harcını insanlar karşısındaki haysiyetini onurunu hiç edene kadar uğraşıyor......