Merhaba patatesler ve kendini patates gibi hissedenler!

En senin yaşında bilmediğim ülkede geceleri dolaşıyordum ay ne çılgınlık ya:halay:Gezme yaşın panda gez çık dolaşına yaşta en büyük isteklerimden biri dımdıs hayatıydı benim gez eğlen sabahlaydı felsefem gençlik güzel ya:KK45:

En senin yaşında bilmediğim ülkede geceleri dolaşıyordum ay ne çılgınlık ya:halay:Gezme yaşın panda gez çık dolaşına yaşta en büyük isteklerimden biri dımdıs hayatıydı benim gez eğlen sabahlaydı felsefem gençlik güzel ya:KK45:
Nasıl güzel geliyor kulağa:halay:
Bu panda kendini sokaklara atacak,sokakta hayat var demişler:KK59:

Sen çok hoşsun bibi :)

Hahahah ben de aynı :KK70:

Heheh alemsin canimm :KK70:

Bende o sebeple geldim... :rapci: neyse ki değilmiş :işsiz:

Yahu olmuyor
1,5 aydır diyetisyene gidiyorum ancak 3,5 kilo vermişim
Diyete uymuyorsun dedi kadıncağız, dedim uyamıyoruuuuuummmm
Sevmiyorum aç kalmayı yaaa, alışmıyor midem, bu hafta sonu randevum var, bıraksammı artık diyorum, işin kötüsü herkese de diyetisyene gidin, işi erbabı ile yapın diye nasihat ediyorum =))))

Hahaha ay çok tatlısın..Bende öyle anlamıştım :halay:

:eğlence::eğlence: yaşasın patatesler :KK19::KK19:

ATTRAENTE ATTRAENTE canım benim açlıkla sorunum yokda ben çok zor kilo veriyorum insülin direnci gizli şeker falan var ne kadar sıkı yapsamda çok az kilo veriyorum ve buda beni bezdiriyor :sus:
:olamaz::olamaz:

ATTRAENTE ATTRAENTE canım benim açlıkla sorunum yokda ben çok zor kilo veriyorum insülin direnci gizli şeker falan var ne kadar sıkı yapsamda çok az kilo veriyorum ve buda beni bezdiriyor :sus:

Ben zamanında 16 kilo verdim 3 4 ayda. Sonra hamile kaldım 12 kilo aldım. Doğumdan sonra tekrar diyet yaptım 11 kilo verdim ama kilo 3 kilo geri aldim. Kendime dur diyemiyorum devamlı yiyorum :kızgın:Şimdi 63 kiloyum

Maşallah ben de bu kadar sosyal olmak istiyorum aslında,buradan aldığım tavsiyelerle de yapacağım bir şeyler teşekkür ederim :)
Ayni zamanda gsb ve kizilay gonullusuyum onumuz bayram muhacirlere bayramlik vs
Goturucez zaten kurslara baslamama da bu olay vesile oldu. Bulundugun sehrin genclik merkezini bul gencgonulluler.gov diye bir site var ordan projelere kayit ol inan pisman olmazsin simdi merkezdeki ortami birakamiyorum

Ayni zamanda gsb ve kizilay gonullusuyum onumuz bayram muhacirlere bayramlik vs
Goturucez zaten kurslara baslamama da bu olay vesile oldu. Bulundugun sehrin genclik merkezini bul gencgonulluler.gov diye bir site var ordan projelere kayit ol inan pisman olmazsin simdi merkezdeki ortami birakamiyorum
Çok güzel bir fikirmiş.Değerlendireceğim mutlaka teşekkür ederim :)

Vermesek olmas mı yaa :olamaz:
Bende bunların hiç biri yok, hormonlu spiralim var, zor vermen normal dedi doktor ama çok sıkıldım yaaa:olamaz:

ölü toprağını kaldırmanın en etkili yolu alışveriştir :halay:
yeni cicilerle insan içine çıkmak güzeldir.
birazda makyaj malzemleri ve sonrasında kuaför yolu yeni imaj En Büyük KK

bakbakalım patates patates oturuyormusun :KK48:

Vermesek olmas mı yaa :olamaz:
Bende bunların hiç biri yok, hormonlu spiralim var, zor vermen normal dedi doktor ama çok sıkıldım yaaa:olamaz:
Sende yavas yavas verirsin canim zaten en saglikli olani ayda 2 kilo vererek yapilan diyetlermiş sıkma canını

Back
X