Zor zamanlar atlatmışsınız Allah sabır versin öncelikle hepimize.. bnmde 2 kaybım oldu ikisininde 8. haftada kalp atışından sonraki ilk kontrolde kalpleri durduğu için alınmak zorunda kalındı.. bende de 677 Homozigot Mutant ama başka genlerde var homozigot olan var, 2 tanede heterezigot var. Farklı farklı doktorlara gittim, elimden geldiğince tüm bilgilere ulaşmaya çalıştım.. Tıp literatüründe gebelik sonlanmasının kesin nedeni olarak trombofili panelinde çıkan mutasyonlar olduğu düşünülmüyor; bir ihtimal diyorlar. Bunun yanında antifosfolip, genetik, lupus antikoagülan ve homosistein gibi gibi tahlillere de bakılması gerekiyor.. Bunların hepsi normal sadece trombofoli panelinde homozigotlar heterezigotlar varsa iğneyle kesin çözüm diyemiyorlar.. Her neyse çok uzattım sonuç olarak benim tahlillerimi gösterdiğim 1 doktor hariç hamile kalmadan önce folbiol; hamile kaldıktan sonra 9 ay boyunca 0,4 clexane iğne ve coraspin hap kullanmalısın dediler. bunun yanında düşük tehtidi olacağı için progestan veya muadili ilaçlarla hamilelik sürecini geçireceğimi belirttiler. İnşallah bu sefer yüzüm güler ve tabi hepimizin yüzü güler.