merhaba yeniyim ve bir sorum olucak..?

susarsan yanında olacakmış hakkını aramıycan ona göre

ya Allah aşkına sesli harfleri heba etmeyin işe yaramayacak olsalar alfabede olmazlardı
cümlenin ortasında pat diye nokta koymak nedir? konuyu okurken takla atarak anlamaya çalışıyoruz resmen

konuya yorumuma gelince,
sen sustuğun sürece yanında olacak bi sözlün var. eğer sonsuza kadar susabilirim yeterki o benim yanımda olsun diyorsan sorun çıkmaz. ama bende insanım bi yerde patlarım diyorsan iyi düşün...

Genelde sözlü ve nisanliyken hepsi aynî şeyi söyler korkma seni ezdirmem!!! İlk olarak evlenince değişecek bunu bil ikinci olarak bu gorumceler,eltiler hiç bitmez.Baskalari yüzünden sevdiğin insanı bırakma sadece bu tipler insanlarla basetmenin yollarını öğren ve sözlünu bu işlere karıştırma. Bundan ayrılıp başkasıyla evlensen emin ol o insanın da mutlaka buna benzer kardeşi, annesi ya da bir kuzeni olacaktır.Kimsesiz bir insan bulmakta zor olduğuna göre sözlünden memnunsan başkalarını takmamayi ogrenmen gerek...

Nasıl yani tek çözüm senin susman yani öyle mi?

Ablaya ambargo koyamıyor yani??

Yok onlarin yaninda aslaa ezmiyor ki biri birsey dediginde de benden once kendi kalkar cevap verir.
Ben de yerine gore susarim zor sinirlenirim ama sinirlendigimde tam cevap veririm ablasiyla daha once bi konusma yapmistim ve de o da sarilmisti ona gore davraniyordu nisan carsisinda bole yapinca dogal olara bizim taraf sinir oldu bende ona dedim daha ablani istemiyorum yaptigi ayipti diye. Bana cok deert etme diyor evimizde ayri olucak asla bir istemedim zaten evlerine mesafe olsun istedim

Yok canim tabiki koyuyor bir bucuk seneye yakin konusmadi ablasiyla biz konusmuyoruz diye surekli benim yuzumden kavgalar ediyolardi. Kuzeninin nisani vardi orda bana tafra yapmisti küs diye ablasi oda elimi tuttu yanindan ayirmadi

Yok canim tabiki koyuyor bir bucuk seneye yakin konusmadi ablasiyla biz konusmuyoruz diye surekli benim yuzumden kavgalar ediyolardi. Kuzeninin nisani vardi orda bana tafra yapmisti küs diye ablasi oda elimi tuttu yanindan ayirmadi

Bunlar normal aile ilişkileri değil hem de henüz evlenmeden.
Abla kardeşin 1,5 yıl küs kalması ne kadar normal?
Ben iyi görmüyorum sonunuzu.

Büyük bir sorun.
Nişanlın ilk ipucunu vermiş gerisini sen çöz.
"Susacaksın sessiz ve saygılı olacaksın. O zaman benim için senden iyisi yok. Sesini yükseltirsen aileme laf söyletmem gereğini yaparım."

Sözlüyken elini tutup senin yanında olduğu imajını vermesinin hiç bir anlamı olmadığını ben bu forumda öğrendim. Evlenince o iş öyle olmuyor işte.

Annen endişelerinde sonuna kadar haklı. Bir de onları zamanında dinlesek keşke.

Evlendikten sonra da görümcem herseyime karışsın laf etsin ben susarım, mükafatimda eşimin yanımda olması olur diyorsanız buyrun evlenin, zira sözlünüz susup otur ben yanındayım demiş , nasıl ezdirmemekse bu onuda anlamadim.
Sözlünüz size bu lafı edeceğine ablasına karışma sen diyebilirdi yani bu kadar net.
Şimdiden böyle sindiriliyorsunuz ilerde konu açar görümcem laf etti , cevap verdim eşimle kavga ettik diye anlatırsiniz burada.

'sen sustuğun böyle olduğun sürece hep senin yanındayım'
Birinin benim yanımda olmasından anladığım şey bunun tam tersi bir ifadedir yalnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…