Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim anlayamadığım kayınvalideler gelin oldukları zamanı neden unutur? Onlar da yaşamadılar mı aynısını? Gelini ile oğlunu annesinin evine neden yollamak istemez? Gerçekten anne gibi kabul ederken böyle olması canını yakmaz mı insanın?
Genel olarak sormak istedimbunlari neden kv nize sormuyorsunuz?
Bu da kötü. Önce vicdan olmalıbenim anannem cok cekti kv sinden. hep derdi gelinlerim olsun kizlarimdan daha iyi davrancam diye. yemeklerini yapti bebeklerine bakti. herseyini aldi. ikiside bi güzel micip bosanip gittiler... bi kerede cok iyi kv lik yaptin sagol demediler. bi taraf illa bozuk cikiyor![]()
Valla canım aynı sorunu yaşayan bir akrabamiz oldu. Kızın abisi öldü bir hafta zor gitti. Kapının önünde düğün olurdu akrabamizin dışarı bile cikarmazdi. Kadın çok sirretti. Kadın öldü kız rahat etti. Ne hikmet ki kızın ellerinde öldü. Bu arada dip not kadın hastalıktan öldü yanlış anlama olmasın.Merhaba benim anlayamadığım kayınvalideler gelin oldukları zamanı neden unutur? Onlar da yaşamadılar mı aynısını? Gelini ile oğlunu annesinin evine neden yollamak istemez? Gerçekten anne gibi kabul ederken böyle olması canını yakmaz mı insanın?
Gelini annesine giderken izin mi alıyor veya soruyor mu ki ben anneme giderken kocama bile sormuyorum anneme gidiyorum diyorum kvdeler konuşur durur duruşun önemli ezdirirsen ezerler![]()
Yok o her zaman öyle olmuyo. Kaynanamın kocası gözünün içine bakar. Aşkımlar havada uçuşur el ele diz dizeler.. senenin yarısını tatillerde geçiriyolar. Ama eşimi benden inanılmaz kıskanıyo kadın. Her türlü pisliği yaptı yapıyor da.Kocası tarafından saygı sevgi görmeyen kadınlar bu eksiklerini oğullarıyla tamamlamaya çalışıyorlar diye düşünüyorum. Paylaşmak da istemiyorlar haliyle. Eşiyle mutlu olan kadın başkasının hayatına burnunu sokmaz zaten.
Yok izin almıyorum. Sadece neden böyle davranıyor onu anlayamıyorumAynı şeyi düşündüm
İzin mi alıyorsunuz ?